icon

Majú influenceri skutočne hodnotu pre našu budúcnosť?

19. sep 2025

Fakt si zasluzia takuto pozornost za NIC? 🥲
Ja to nechapem...

Strana
z2
katkaseiner
19. sep 2025

za mna nie.... ale prezradim ti, moj syn chce byt youtuber.... aj ked to mozno nie je uplne to iste, pre mna patria do tej istej krabice ktoru posuniem pod schodisko a nikdy viac neotvorim....
Ako chapem ze niekto sa tym zivit isty cas vie, ale buducnost to nie je... este stale potrebujeme ludi ktori budu liecit, piect rozky, postaraju sa o nas v domove dochodcov....

anonym_f54bb7
19. sep 2025

DUFAM ZE NIE.

oceanahory
19. sep 2025

@anonym_autor Nie je influencer, ako influencer...ja osobne sledujem vyzivovych poradcov, lekarov, sportovcov, kucharov, umelcov, hudobnikov...ktory maju pre mna naozaj zmysluplny, edukativny kontent. Takato buducnost by sa mi pacila.
Tak ale zial vieme, akych ludi sleduje vacsina nasej populacie 🫤.

really8
19. sep 2025

Nie je trosku nefer hodit do jedneho vreca plackovu a vedatora? Alebo zidekovu a dejepis inak?

lucia13022023
19. sep 2025
@oceanahory

@anonym_autor Nie je influencer, ako influencer...ja osobne sledujem vyzivovych poradcov, lekarov, sportovcov, kucharov, umelcov, hudobnikov...ktory maju pre mna naozaj zmysluplny, edukativny kontent. Takato buducnost by sa mi pacila.
Tak ale zial vieme, akych ludi sleduje vacsina nasej populacie 🫤.

@oceanahory súhlasím a vidím to rovnako.

anonym_62cf76
19. sep 2025
@really8

Nie je trosku nefer hodit do jedneho vreca plackovu a vedatora? Alebo zidekovu a dejepis inak?

@really8 presne mi napadlo - bavime sa o bianke alebo o vedatorovi?

anonym_8af90a
19. sep 2025

@anonym_autor tak nejaki "content creatori" su to iste ako producenti filmov... alebo teda "televiznej tvorby"... tam mas tiez rozsah od Schindlerovho zoznamu po Farmu...

hefo
19. sep 2025

A prečo by mali mať nejakú "hodnotu pre budúcnosť"?
Majú ju herci, speváci, športovci a iní, čo majú veľkú pozornosť a zarábajú veľké peniaze?

Nie, ale ľudí to baví sledovať.

pink_lady
19. sep 2025

treba si vyberat take profily, ktore ti nieco daju ...napriklad dvorak155 - kolko ludskych zivotov jeho profil vlastne zachranil...

levantinka
19. sep 2025

@anonym_autor pozornost? Autorka vysvetlim ti jedno. Comu davame energiu to rastie. Kazdy ma slobodnu volu na tomto svete, takze moze ich podporovat. Ale ty si o tom mozes mysliet svoje.
Taktiez suhlasim co bolo napisane vyssie. Nie je influencer ako influencer. Ja si velmi dobre vyberam na koho minam svoju pozornost.

sevrin
19. sep 2025

@anonym_autor pokým budú mať pozornosť, tak ich budúcnosť bude mať hodnotu. Ak tú pozornosť stratia, ich budúcnosť je pri lopate a krompáči.

estellas
19. sep 2025
@really8

@really8 No títo majú odborný a dobrý obsah. Oni si zaslúžia väčšiu pozornosť. Dejepis inak a vedátor, aj Juraj vie bol super ale už netočí.

anonym_eebf1a
19. sep 2025

Ak myslis influencerov ako ludi, ktori sa zrazu zjavili a tocia zabavne/beauty videjka, tak nie, ich hodnota je absolutne nulova, prinos ziaden. Je to banda ludi, ktora pochopila, ze za videa/fotky na IG a spoluprace mozu vytrieskat mesacne niekolkotisic €, miesto toho, aby robili niekde nieco hodnotne pre nasu spolocnost na co maju kapacitu, za co by ale tolko € mesacne na ucte urcite nepiplo.

rozculena
19. sep 2025

Pampi Závacká má hodnotu

anonym_eebf1a
19. sep 2025
@rozculena

Pampi Závacká má hodnotu

@rozculena jeden z miliona.

martinka13
19. sep 2025

Nie

maminkadeticiek
19. sep 2025
@really8

@really8 Suhlasim.Ak to ma hodnotu a zmysel ja som za.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
petronelag
19. sep 2025

Ktovie prečo ľudí baví sledovať tých bez hodnoty a ktovie prečo si niektorí influenceri myslia, že oni sú nejakí významní a môžu aj urážať prezidenta alebo chodiť s holým zadkom. Tým ešte lepšie ukazujú svoju hodnotu.

misanthropicdann
19. sep 2025

@anonym_autor rovnakú otázku môžeš položiť hercom. Tiež nemajú žiadnu pridanú hodnotu len ta zabavia. Rovnako tak influenxeri zabávajú inú skupinu ľudí

klotildabazarik
19. sep 2025

@anonym_autor Nie a nechapem ani tych ludi co maju potrebu tychto ludi sledovať

really8
19. sep 2025
@klotildabazarik

@anonym_autor Nie a nechapem ani tych ludi co maju potrebu tychto ludi sledovať

@klotildabazarik a akych poznas okrem tych co sa objavili na markize a jojke v nejakej reality show?

anonym_539266
19. sep 2025

Treba ich ignorovať. Celý ten koncept, aby napr. nejaká pipina, ktorá nič nevie, len obstojne vyzerá zarábala desaťtisíce za to, že ju sleduje bežná žena s platom 1000€ je chorý. Nesledujem nikoho a ani nebudem. A vonkoncom si nikdy nekúpim nič, na čom oni zarábajú. Len z princípu - lebo to nie je objektívny názor niekoho na tú vec. Iné je sledovať novinárov, odborníkov, ktorí sa živia svojou prácou a IG majú popri na šírenie osvety vo svojom odbore.

anonym_539266
19. sep 2025
@pink_lady

treba si vyberat take profily, ktore ti nieco daju ...napriklad dvorak155 - kolko ludskych zivotov jeho profil vlastne zachranil...

@pink_lady tento chlap je úžasný, o tom niet pochýb. Ale trochu mi prekáža, že jeho profil sledujú prevažne ženy na materskej (to sám niekde povedal) a asi aj/hlavne/len preto, aký je to príťažlivý chlap - a on zarába ťažké prachy na tom, že ony, ktoré majú na materskej hlbšie do vrecka si kupujú veci, ktoré on propaguje. Celé zle. Ale lekár je to dobrý a super, že robí osvetu . Len tie spolupráce by si mohol odpustiť, myslím, že peňazí má viac, než dosť.

klotildabazarik
19. sep 2025
@really8

@klotildabazarik a akych poznas okrem tych co sa objavili na markize a jojke v nejakej reality show?

@really8 nepoznam nikoho, kto by priniesol niečo co by sa oplatilo pozriet

really8
19. sep 2025
@klotildabazarik

@really8 nepoznam nikoho, kto by priniesol niečo co by sa oplatilo pozriet

@klotildabazarik no tak asi by si sa nemala vyjadrovat k teme o ktorej vies prd

prasiatko30
19. sep 2025

Tak ak sledujes nejaku tu plackovu ci ako sa vola, tak to naozaj uz len vytvara kulturu. Ale su aj ludia co stoja za to - su aj vedci co maju svoj IG, mudrs, spisovatelia. Rada sledujem rozne vydavatelstva ktore informuju o kniznych novinkach, univerzity, ludi co vyucuju jazyky, maliari, sochari, cestovatelia - naozajstni nie nejaka plackova alebo coborova v thajsku. A pod ti ludia maju urciti prinos, len ludia si radsej budu sledovat umelu krasavicu co im radi co si nakydat na ksicht alwbo ake handry si kupit tento tyzden namiesto toho aby si pozreli nieco co moze byt pre nich prinosom

personality
19. sep 2025

Však nejde o to ci majú hodnotu. Živia sa nejako, ako každý. Pre nich to ma hodnotu. A keď to baví obecenstvo sledovať...je to ako živý seriál alebo reality show.

euka210
19. sep 2025

@anonym_autor nie, nemaju. Zarabaju na tom, ze robia videa.

tatramatka
19. sep 2025

Milujem ako vsetci nadavaju na Plackovu a potajme ju vsetci sleduju 😉 Neviem aky je rozdiel medzi nou a nejakym lekarom, ked obom ide o peniaze a o sledovatelov, obaja maju rozne spoluprace a z toho sa im sypu peniazky… A ked sme uz pri tom porovnavani, nemal by sa lekar venovat pacientom a ziskavat nove vedomosti a zrucnosti? Stale lekari nadavaju ako su zaneprazdneni, ale na toto maju cas, uz tu bola jedna kauza kedy sa lekar venoval viac svojmu profilu ako svojim pacientom… a skoncilo to fatalne. Jedno viem isto, ze tie ich spoluprace stoja za …, takze aspon viem co si nikdy nekupim.

Strana
z2