icon

Milá príhoda z obchodu

30. aug 2026

Ahojte, mám zo včera milú príhodu z obchodu. Bola som v jednom reťazci nakupovať jedlo na grilovačku. Stáli sme v rade na mäso a za mou stál muž, cca. do 40r, taký v pohode, sympaťák Oslovil ma, keďže sme stáli naozaj dlho a pani pred nami skoro vykúpila všetko mäso. Zakecali sme sa, obaja sme išli grilovať, riešili sme, čo budeme piecť apd. Potom sme sa stretli ešte raz, pri nealku, tu sme sa už trochu aj smiali a rozprávali osobnejšie. Odchádzala som odtiaľ s jeho menom, emailom a číslom napísaným na lístku. Opýtal sa ma, či by mohol aj on dostať môj kontakt, povedala som, že to nie je nutné, že ja sa ozvem. Obrúčku na ruke nemal, ani ja.Bolo to milé a osviežujúce. Dnes sa všetci pozerajú iba do mobilov a jeden druhému sa neprihovorí.

Strana
z2
anonym_a14ad3
30. aug 2026

ani môj muž nenosí obrúčku ...

anonym_2f0f5f
30. aug 2026
@anonym_a14ad3

@anonym_a14ad3 Ani ja obrucku nenosim, a manzela milujem, ini chlapi su mi ukradnuti. Ale vadilo mi to na prste.

autor
30. aug 2026
@anonym_a14ad3

@anonym_a14ad3 oslovuje tvoj muž cudzie ženy v obchode a dáva im kontakty na seba?

anonym_f648cb
30. aug 2026

Však potom napíš, či z toho niečo bolo. Budeme čakať 🙃

nikoletta1712
30. aug 2026

@anonym_autor To je milé☺️…Poteší takéto zoznánenie…

anonym_2f0f5f
30. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_a14ad3 oslovuje tvoj muž cudzie ženy v obchode a dáva im kontakty na seba?

@anonym_autor Tym ti len chcela naznazit, ze kludne mohol mat doma manzelku a napriek tomu rozsievac semena 😃. Ty si spominala obrucku. Nenosi ju kazdy clovek, aj ked partnera miluje.

anonym_9fedd4
30. aug 2026

Ja by som práveže dala kontakt na seba a počkala by som ci sa ozve on :D ale inak, pekná príhoda 🙂

lenka7477
30. aug 2026
@anonym_autor

len , aby si sa na to pozrela aj z druhej strany ..

anonym_a14ad3
30. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor určite sa nájdu aj úprimní , láska si každého nájde ❤

anonym_55ae2c
30. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor mozno to bol kanibal a "zhanal v supermarkete nove maso na grilovacku" 🙂 🙂

mogaa
30. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor možno nebol ženatý alebo bol rozvedený😀neopýtaš, nevieš....

anonym_4b7a26
30. aug 2026

to skôr vyzerá, že je to skúsený balič, nerobil to prvýkrát... mne by blikali kontrolky, takýto chlap určite nie je sám bez partnerky

ivicatolic
30. aug 2026

@anonym_autor 🙂❤️💚❤️💚🍀

cyberk
30. aug 2026

Jezis tu hned negativne pohlady… ja ti to prajem, je to krasne zoznamenie 🙂 verim, ze to hned rozziarilo den 🥰

anonym_1b2f7a
30. aug 2026
@anonym_9fedd4

Ja by som práveže dala kontakt na seba a počkala by som ci sa ozve on :D ale inak, pekná príhoda 🙂

@anonym_9fedd4 je na žene ci sa ozve nie? 😄 Ja tiež zoberiem kontakt ma muža a on čaká ci sa žena rozhodne ozvať sa. 😄

anonym_e49451
30. aug 2026

@anonym_autor mne sa stalo podobné, tiez inak obrucku nenosi, ale je zenaty.

anonym_14d1d1
30. aug 2026

tolko negativnej energie sa tu ziso... ved ju nechajte mat radost a radujte sa s nou - ci sa ozve alebo nie,ci zisti,ze ma doma zenu alebo nie-je uz poracovanie pribehu .. nemusite hned byt upodozrievave ... co mate z takeho zivota?

babababka
30. aug 2026

Ja by som si dala pozor.Ale to je moja povaha.

anonym_47b5c9
30. aug 2026

@anonym_autor ak je toto pravdivý príbeh, tak je to milé, ak dotyčný bude chlípnik... nám, teda aspoň mne, to vyčarilo úsmev na tvári

anonym_2f0f5f
30. aug 2026
@anonym_14d1d1

tolko negativnej energie sa tu ziso... ved ju nechajte mat radost a radujte sa s nou - ci sa ozve alebo nie,ci zisti,ze ma doma zenu alebo nie-je uz poracovanie pribehu .. nemusite hned byt upodozrievave ... co mate z takeho zivota?

@anonym_14d1d1 Mozno ti mohlo napadnut, ze taketo prihody sa stali snad kazdej kym bola slobodna. Podla mna tu je vacsina zien co uz ma manzela a deti. A ini chlapi su im ukradnuti ako aj mne. A taketo pribehy uz iba za vtipne povazujeme, kedze sme podobne zazili. Ja som napr. davala aj vymyslene cislo mobilu, aby som mala pokoj. Ale nemala som za potrebu to pisat na net, kde ma kto oslovil. Takze je to taka vtipna prihoda s opisom, nic viac 🙂.

anonym_cfa9f7
30. aug 2026

@anonym_autor stavim sa ze jeden z vas je zadany

sevrin
30. aug 2026

O ROK NESKÔR: žienky prišla som sa k vám vyrozprávať akého narcisa, manipulátora a mamičkára som si narazila. Začalo to pred rokom v jednom nákupnom centre...

anonym_d7aa25
30. aug 2026

Môj známy to robí presne takto. Vyhliadne si v obchode/ u lekára/ v práci / skrátka na verejnom mieste nejakú peknú ženu. Milo sa jej prihovorí, spolieha sa, že daná žena bude v dnešnej dobe príjemne zaskočená osobným kontaktom. Dá sa s ňou do reči, je vtipný a príjemný. Nenápadne sa okolo nej premáva, samozrejme ako náhodička. Keď sa s ňou "náhodne" stretne tretí raz, so smiechom jej povie, že je to zrejme osud a vypýta si kontakt. Žena mu ho dá alebo si vypýta kontakt na neho. Ona ide domov s úsmevom, že konečne stretla milého reálneho chlapa. On ide domov, kde na neho čaká jeho žena a dve deti. Tým ti nechcem brať radosť zo stretnutia. Ja len, že nie všetci čo nenosia obrúčku, sú aj nezadaní.

autor
30. aug 2026
@sevrin

O ROK NESKÔR: žienky prišla som sa k vám vyrozprávať akého narcisa, manipulátora a mamičkára som si narazila. Začalo to pred rokom v jednom nákupnom centre...

@sevrin podľa FB už nemá mamu. Nikde tam nebola ani žena, ale sú tam fotky dvoch detí... checkla som ho na linkáči, vyzerá, že je odo mňa mladší.

anonym_2f0f5f
30. aug 2026
@anonym_autor

@sevrin podľa FB už nemá mamu. Nikde tam nebola ani žena, ale sú tam fotky dvoch detí... checkla som ho na linkáči, vyzerá, že je odo mňa mladší.

@anonym_autor Tak ty mas potom kolko rokov, ked ta taketo tak dojalo, ze si az diskusiu zalozila 😃. Ja ze mas do 20. Ale ked pan si pisala okolo 40. Tak snad nemas po 40tke a prvy krat ta oslovil chlap 🤔.

sevrin
30. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ale inak v poriadku, proste si mala dobrý pocit z toho. Ja som mal viac podobných milých stretnutí vo vlaku, keď som pracovne cestoval. Raz som takto milo prekecal s jednou mladou slečnou zo Žiliny, druhý krát s cudzinkou z Tajvanu, či odkiaľ to bola. Pri rozlúčke som si kontakty nepýtal, proste som si len príjemne skrátil čas v nudnom vlaku a išiel som si svojou cestou.

anonym_9cee55
30. aug 2026

na co tolko informacii, meno, mail, cislo? a to si bezne nosite pisacie potreby na nakup?

autor
30. aug 2026
@anonym_9cee55

na co tolko informacii, meno, mail, cislo? a to si bezne nosite pisacie potreby na nakup?

@anonym_9cee55 On mal papier, ja som mala pero. Inak napísal mi to na nejaký bloček z Nay. Ale milé 🙂. Meno, priezvisko, email a číslo 🙂.Som sa smiala z toho.

anonym_2f0f5f
30. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_9cee55 On mal papier, ja som mala pero. Inak napísal mi to na nejaký bloček z Nay. Ale milé 🙂. Meno, priezvisko, email a číslo 🙂.Som sa smiala z toho.

@anonym_autor Aj napises svoj vek? Snad naozaj nemas po 40tke a bola si prvy krat oslovena chlapom a si z toho tak rozrusena, ze diskusiu si az zalozila.

anonym_c9442f
30. aug 2026

@anonym_autor Kua, tak ja ho doma čakám, deti sú hladné a on vykecáva v obchode a hľadá babu na sex!

Strana
z2