Napísala som šiestim ženám a pýtala sa na jedného chlapa. Ide o stalking?
Je stalking keď som 6tim ženám písala a pýtala sa na jedného chlapa ?
Písala som dievčatám novým ktoré pridal , viem že ma raz klamal a chcela som zistiť viac . Tie ženy neotvarali ani správy až na jednu ktorá mi napísala mam dost rokov aby som riešila fejk učty , ja jej na to odpisem dobre len som ti chcela povedať davaj si pozor . Pretože ten chlap ma opakovane klamal . Žijem v Rakúsku a fejk účet bol spravený v Rakúsku pozrel odkial je ten účet a hned vedel že som to ja . Ja zatlkam že to neni som ja , že a kto iný ? Nemá to byť kto iný . Že to nahlási na policiu lenže ja som medzitým ten účet zmazala uplne a z tych 6 žien len jedna sa mi ozvala ktorej som napisala nech si dava pozor a hned ked videla to zmazala som to . Zaleží mi na tom mužovi ale všetky dokazy čo som mala som vymazala . Povedala som že aj mne pisala ta žena , chcel screenshot tak som zmenila čas na telefone a napisala že je to starý screenshot ale datum bol na stredu ,nove spravy ta žena zmazala , že prečo som mu to hned neposlala ?? Ine ženy mu to poslali a ja som podla neho bola najnormalnejsia . Že to ide dat na policiu viem že je to len zastrašovanie ale ma to trápi , viem že teraz o neho prídem ale čo on spravil ako klamal… Možno je to takto aj lepšie. Najprv mi napisal viem ze si to ty a bojim sa o tvoje psychicke zdravie , viem ze som to prehnala ale teraz od hanby klamem ze by som nikdy to nespravila . Mysli si ze to bola nejaka šibnutá pubertiačka ,vela krat ked som sa pytala o niekomu na koho som sa naviazala ja som skoncila najhorsia aj ked som zistila zaujimame veci , ale kazda zena to vzdy poslala tomu chlapovi na koho som sa pytala . Čo by ste robili vy ? Ja som bola v šoku včera .
@anonym_autor si mladá psychiku si daj do poriadku. Hraničná porucha osobnosti? Aj keby to bola pravda on ti nemá také diagnózy hovoriť. Si emocionálne citlivá a máš veľký strach z opustenia. Skús zamerať pozornosť viac na svoju pohodu a iné užitočné aktivity. Cvič sa proti úzkosti..
@slovakboy on mi zatajil ze je v otvorenom vztahu, aby mal korisť odomna , takze ani on nie je neviniatko .
@anonym_autor a prečo sa neliečiš?toto je ukážková začínajúca psychóza
@barborab1411 psychoza ? why ?

@anonym_autor si mladá psychiku si daj do poriadku. Hraničná porucha osobnosti? Aj keby to bola pravda on ti nemá také diagnózy hovoriť. Si emocionálne citlivá a máš veľký strach z opustenia. Skús zamerať pozornosť viac na svoju pohodu a iné užitočné aktivity. Cvič sa proti úzkosti..
@slovakboy ano naviazala som sa kvoli tomu ze mi pisal sladke reci a hovoril to co som chcela pocut , jasneze sa clovek zalubi naviaze , a potom ked vidim ze si pridava ine .. Ale ano cely den nemam co robit cele dni nudim sa a potom vymyslam somariny to je moja diagnoza . Ten psychoterapeut on robi v nemocnici na psychiatrii povedal ze vyzera ze to mam ked sme sa dlho rozpravali ze to sedi , ale ze na to treba viac faktorov aby sa potvrdilo ci to mám