Nemám záujem riešiť svoj život s inými ľuďmi
Mám čoskoro 30 a naozaj už nemám chuť rozoberať život s ostatnými. Nechce sa mi chodiť von s kamarátkami a riešiť s nimi nič. Mám pocit, že všetci sa len radujú z cudzieho nešťastia. Mám jednu kamarátku jej som hovorila úplne všetko ale už nechcem ani s ňou. Mala som pocit, že má nechápe, keďže žila úplne iný život ako ja. Ona má veľmi dobrého muža a jedno dieťa ja viac detí a manželom sme mali krízu. Mňa to stretávanie, každé dva tydne unavovalo. A ona mi často vyčítala, že ruším stretnutia a proste chcela odomna niečo čo ja jej už neviem dať. Chcem mať už len kľud. Máte to aj vy takto
Hm mala si kamosku, co ta rada vypocula (ty mas problemy) a snazi sa s tebou stretavat nadalej a ty chces klud... myslis, ze zazierat problemy a nemat si s nikym pokecat bude lepsie? Malokomu toto prospeje... ako pise kocka vysie, nereaguj, neodpisuj, vyriesi sa to same... ale ten zivot bude velmi osamely a ked partner a ty mate problemy, tak este viac...
Ani mna to nebavi. Stačí mi moja rodina. Este obcas s jednou kamoskou co mam od malicka tak v pohode. Ale keby sa mi uz neozve vôbec by mi to nevadilo 😀
Asi existuje dôvod prečo sa nechceš stretávať s nikým. Možno za to môže kríza s partnerom a to že sa cítiš nevypočula/nepochopena. Keby si mala okolo seba ľudí ktorí ta vypočujú a poradia alebo ta pochopia tak by si sa podľa mňa stretla rada.
Mám kamarátov na zábavu s ktorými mi stačí ísť raz za 2-3 týždne von na 3 hodiny a aj tak ma to nenaplní tak ako keď ideš s dobrou kamarátkou s ktorou sa vieme hodiny rozprávať a máme podobny pohľad na život a podporujeme sa navzájom.
Mať kvalitných priateľov je na nezaplatenie a možno by si si mala skúsiť nájsť aj ty tu svoju kamarátku s rovnakým pohľadom na život 😊
Ani mna to nebavi. Stačí mi moja rodina. Este obcas s jednou kamoskou co mam od malicka tak v pohode. Ale keby sa mi uz neozve vôbec by mi to nevadilo 😀
@anonym_dbf64d a keby sa ti nedajbože rozpadla rodina a muž odišiel, komu by si sa zdôverila? Neutekala by si za tou kamoškou ktorú máš od malička ?
@anonym_autor ja si viac menej tiez sama vystacim, ale udrziavam vztahy aj s kamaratkami. Pokial ma niekto zaujem o moju pritomnost, tak sa stretnem. Ale zas nie kazdy tyzden.
@anonym_autor tak sa nestretávaj tak často alebo vôbec, nie je to povinnosť.
@anonym_dbf64d a keby sa ti nedajbože rozpadla rodina a muž odišiel, komu by si sa zdôverila? Neutekala by si za tou kamoškou ktorú máš od malička ?
@anonym_bf8763 ja jej ani teraz nehovorim nejjake velmi súkromné veci. Nie som typ na taketo vykecavacky sukromne. Som introvert.
@anonym_bf8763 myslím, že nie. Ako mám ju rada ale ja som tak unavená z každodenných povinností, že nemám už na nič iné náladu. Poväčšine sa chcela stretávať bez detí čo mne nevyhovovalo ich nechávať tak často s mužom samé. Ona to nechápala lebo jej muž je úplne iný. Raz mi nachystala veci pre syna my sme boli chorý a manžel sa zaťal, že teraz pre to nepôjdeme taká povaha. Ona mi to hodila pred dvere a napísala nemáš zač. Potom mi výčitala, že je to u nej už dlho. Ja auto nemám ani vodičák a ťažko by som autobusom išla preto. Potom som sa jej pýtala, že či sa nestretneme a ona na to neodpisovala a stále mi výčitala tie veci, že ich nechcem a tak. Viem, že mi chcela dobre ale nepadlo mi to dobre
áno mám to veľmi podobne. Celá rodina mi ide na nervy - najmä súrodenci ako zomreli naši rodičia. som z nich sklamaná ako z ľudí. to čo som videla po smrti rodičov by ma nenapadlo ani vo sne.
Že sa dostaneme až do takéhoto bodu. susedia a známy sa mi pýtajú že čo a ako a ja ani nemám chuť to rozoberať. niekedy sa až hanbím za celú situáciu.
áno mám to veľmi podobne. Celá rodina mi ide na nervy - najmä súrodenci ako zomreli naši rodičia. som z nich sklamaná ako z ľudí. to čo som videla po smrti rodičov by ma nenapadlo ani vo sne.
Že sa dostaneme až do takéhoto bodu. susedia a známy sa mi pýtajú že čo a ako a ja ani nemám chuť to rozoberať. niekedy sa až hanbím za celú situáciu.
@anonym_95197b tiež to takto cítim
@anonym_bf8763 myslím, že nie. Ako mám ju rada ale ja som tak unavená z každodenných povinností, že nemám už na nič iné náladu. Poväčšine sa chcela stretávať bez detí čo mne nevyhovovalo ich nechávať tak často s mužom samé. Ona to nechápala lebo jej muž je úplne iný. Raz mi nachystala veci pre syna my sme boli chorý a manžel sa zaťal, že teraz pre to nepôjdeme taká povaha. Ona mi to hodila pred dvere a napísala nemáš zač. Potom mi výčitala, že je to u nej už dlho. Ja auto nemám ani vodičák a ťažko by som autobusom išla preto. Potom som sa jej pýtala, že či sa nestretneme a ona na to neodpisovala a stále mi výčitala tie veci, že ich nechcem a tak. Viem, že mi chcela dobre ale nepadlo mi to dobre
@anonym_autor no keby som mala taketo zatinajuceho sa muza, co ma problem byt so svojimi detmi sam, tak tiez sa radsej nestretavam s nikym pre pokoj v rodine😏 vyzera ze aj jemu to vyhovuje, ked teraz zrazu nemas zaujem s kamaratkou travit cas🙃
Často mi to vyčítal a raz keď som prišla z vonku tak som počula ako telefonoval so svokrou a ohovarali ma, že sa nestaram o deti a tak. Nebolo to príjemne
@anonym_autor dobre robíš, už jej nič nehovor a stretka s nou tak minimálne. Je to iba tvoj život a hlavne ako sa ty sama citis, nikto nemôže ani hovoriť ani rozhodovať za teba. O súkromí fakt s každým úplne minimálne lebo ľudia vedia človeka aj tak vystrašiť a vnútiť im ich pravdu, že človek môže byť z toho vnútorné veľmi zničený. Každý pozná samého seba najlepšie a musí to iba sám v sebe spracovať a pracovať na sebe.
Prepáč, robíš to najhoršie, čo môžeš. Máš muža debila a ty sa ešte odstrihneš od rodiny a priateľov.
@anonym_autor no keby som mala taketo zatinajuceho sa muza, co ma problem byt so svojimi detmi sam, tak tiez sa radsej nestretavam s nikym pre pokoj v rodine😏 vyzera ze aj jemu to vyhovuje, ked teraz zrazu nemas zaujem s kamaratkou travit cas🙃
@anonym_0dfa34 keby som mala muza, ktory nie je ochotny sa postarat raz za cas o svoje vlastne deti, ohovara ma s jeho matkou miesto toho, aby sa venoval detom alebo robil nieco zmysluplne, robi mi natruc a drzi ma doma ako vazna, tak nie ze pre klud v rodine obmedzim kontakt s inymi ludmi, ale pre svoje vlastne dobro z neho spravim exmanzela a pojdem si na tu kavu s kamoskou kedykolvek a bez kecov.
Stretávať sa s ľuďmi môžeš, svoj život s nimi riešiť nemusíš. Práveže niekto to ani nemá rád, keď na neho druhá osoba "vysype" všetky svoje starosti.
@anonym_autor rob ako to citis, nikto Ta nemoze k nicomu nutit. Z toho co citam...kamoska nie je uplne ok, ked jej vadi ze hned neprides po veci a nechape, ze ste chori 🤦♀️ ...a manzel ma problem postrazit deti raz za 2 tyzdne? Hadam si prec cely den ci co?
My mame 3 deti, dom a tiez sme v jednom kolotoci, ze niekedy chcem len mat pokoj od kazdeho a vsetkeho. Ja mam dobru svagrinu, ale toho casu mame malo obe. Ale v pripade nudze mam koho. Mne staci na vykecanie aj manzel...staci ked pocuva 😁
Tiez by som sa nestretavala s niekym a nezdoverila sa, kto ma nevie pochopit a nema ani snahu.
@anonym_autor Ano, mam to takto uz velmi dlho, skoro 10 rokov a za chvilu mam 40. Velmi ma to vycerpava a vystavuje, kolkokrat sa ani nemam cim chvalit a nechcem rozsievat svoje problemy. Vsimla som si, ze cim viac hovorim o problemoch, tym sa citim horsie. A ako puses, ludia sa len raduju, ked sa Ti dari horsie ako im. A celkovo chcem klud. Radsej energiu venujem manzelovi a detom ako kamaratkam.
@anonym_autor mozno sa nemas chut stretavat prave s touto konkretnou osobou. Ono mat kamosky po 30tke je take ze stretneme sa kazdy tyzden? Ok. Stretneme sa raz za rok? Ok. Ale ten clovek na stretavanie musi za to stat,ze obohati tvoj den a nie ze ti energiu vysaje. Inak niekedy je fajn aj to ked si clovek popise s niekym,alebo podnikne nejaku aktivitu,nemusi to byt iba kavickovanie.
Zrejme si dospela a zmenil sa tie rebríček hodnôt. Nič zle na tom nie je. Ani mňa nebaví riešiť môj život, som rada, že nám slúži zdravie.
Velmi zle dopadnes,ja viem,ze ti to robi zle,ze tvoja kamoska ma omnoho lepsieho muza a normalneho otca deti,ale aspon si sa jej vyzalovat mohla,a ona iba pocuvat.Nemusi ti nic hovorit,staci len pocuvat.Aj to viac pomoze ako nevyziadane rady,co si ich isto aj dostala.No kedze ani vodicak,ani auto tak aspon mohla prist pre teba,mohli ste ist na kavu a potom ta zaviest.
Ty mas depku zo zivota aky vedies,ona je vesela,usmievava to nejde moc do kopy.Asi by pre teba bolo mozno lepsie mat kamosku trosku,kde pri nej by si si povedala ale tak zase to nemam take strasne ako tato kamoska.To by ta nabilo takou zlou a nespravnou energiou.
No tym,ze ti ukazuje,ze zit sa da aj inak ako zijes,tak realita ta dava viac a viac dole.Az kym proste nepochopis,ze zdravie mas len 1,a o to prides ak budes zit v takomto manzelstve.
Ja problem vidim v tvojom nespokojnom zivote. Nechces vidiet, ze kamaratka to ma inak, zrejme jej trosku aj zavidis, co je pochopitelne. Stretavanie s nou ti nesedi, lebo ti ukazuje, ze tvoj zivot nie je v poriadku. Ked sa s nou stretavat nechces, nemusis, samozrejme, len potom pocitaj s tym, ze ti ostane len ten tvoj nenaplneny zivot. A jej sa mozno aj ulavi.

@anonym_autor nemam to takto, ale ved sa proste nestretavaj, neodpovedaj na spravy, odmietaj pozvania. Staci to spravit 2-3x a viackrat ta nikto nikam volat nebude.