icon

Nespokojnosť so Slovenskom po návrate zo zahraničia

nina2712
Včera o 14:20

Písala som včera že Slovensko je diera moja diskusia bola vymazaná, Použila som iné slovo. Po 7 rokov zahraničí toto konštatujem a nemyslím si že tá krajina pôjde k lepšiemu človek ktorý žije viac rokov zahraničí by bol idiot ak by sa vracal späť.

Strana
z5
anonym_ed23b9
Včera o 22:29

A ty si nádherným príkladom vlastných slov 😅 Na taký stereotypický príspevok fakt treba vysokú školu, pardon, univerzitu.

anonym_e87bea
Včera o 23:59

Ešte šťastie, že v tej našej 'diere' máme aspoň pitnú vodu z kohútika a nemusíme platiť polovicu výplaty za jedno izbové štúdio s výhľadom na tehlovú stenu. Je super, že si vonku našla svoje šťastie. My tu zatiaľ hrdinsky prežívame s lacným zubárom, materskou na tri roky a prírodou za domom. Drž sa tam v tom raji!
😀 Tak potom pozdravujeme všetkých tých 'idiotov' s titulmi z Oxfordu a manažérov z Londýna, ktorí sa sem vracajú zakladať firmy. Asi len nečítali tvoje statusy na sociálnych sieťach. Ty kokso 😀 sedem rokov vonku a prvé, čo urobíš, je, že ideš riešiť slovenský internet? Tomu hovorím naplnený a šťastný život v cudzine!
Keď nemá vysokú školu, ale má univerzitu 😀

maialeo
Dnes o 00:36
@nina2712

@anonym_efd2e9 Ale na Slovensku na teba nepozerajú síce na imigranta ale ľudia sa správajú v tej krajine 1 000 000 násobne horšie ako keď žiješ v zahraničí samozrejme stretneš aj takých aj takých ale v princípe si vieš vyselektovať ľudí s ktorými sa vieš lepšie dohodnúť alebo suzit alebo nie na Slovensku a je to stále o tom istom a prosté ľudia si neuvedomujú že sú jeden národ absolútne

@nina2712 ak tieto svoje "slinty" diktujes, tak mas aj chory mobil. Nejak neverim, ze mobil prepisuje s takymi chybami ako ty.
BTW... najdalej som bola vo Viedni, dalej nikam neplanuje, bojim sa lietadiel. Musim byt strasna chudera.

natalka13
Dnes o 04:58
@nina2712

@maca1984 toto je presne typické slovenské tupé a presne včera som bola v Bratislave a to som len prišla akože z Rakúska kde na pošte známka na list stojí 1,40 € podotýkam Bratislave a a Poštárka nemala ani známku mi predať čiže úplný nonsens alebo čo však na pošte nepotrebuješ ani obálku ani známku neviem kde by si to mala si kúpiť Asi v zelovoci, v Rakúsku stojí obyčajný list euro do zahraničia 1,25 € 2 € aj so všetkými možnými poisteniami, je to totálne neskutočné tá Poštárka mi nevedel ani povedať že či vlastne ešte tie schránky kde to môžeš hodiť existujú, vy ste 1000 rokov za opicami a ak sa budete tváriť že nie, presne tá krajina je Ja o takýchto ľuďoch ako si ty ktorí sa budú tváriť že toto čo máme je v poriadku je to na piču, každý jeden vzdelaný človek ako ja
, napríklad človek s univerzitou, prosté po 7 rokoch sa to nedá nedá sa to nevidieť

@nina2712 inak pani dokonala, na nete mas zoznam schranok, ak by si potrebovala.
Nemas za co.

Strana
z5