Podeľte sa o skúsenosti s vašimi dvojníkmi
Viem, že je toho všade veľa - nemôžem si pomôcť, ale strašne pozitívna energia ide z tej influ. Keď sa usmeje, je to také nákazlivé.
Vraj má každý na svete svojho dvojníka, ja mám dokonca pani u nás v meste, opakovane sa mi ľudia zdravia a prihovárajú, vraj "ako keby som jej z oka vypadla".
Už ste sa s tým stretli, že si vás s niekým pomýlili?
@anonym_autor fuj, ako môže ísť pozitívna energia z niekoho, kto vyzerá ako hranol? 🙄
@anonym_1e4ccf Neviem, je taká veselá. Stále sa usmieva. Aspoň na mňa tak pôsobí.
@anonym_1e4ccf Neviem, je taká veselá. Stále sa usmieva. Aspoň na mňa tak pôsobí.
@anonym_autor je to pán, ktorý sa prezlieka za ženu a pár somárikom na Slovensku sa to páči. Tak si to užíva, no.
Keby mal hranol jej povahu tak na tomto svete sa máme naozaj my Slováci kráľovský
@anonym_autor je to pán, ktorý sa prezlieka za ženu a pár somárikom na Slovensku sa to páči. Tak si to užíva, no.
@anonym_3c5897 aj sa mi zdalo, že má mužské črty😀
@anonym_autor fuj, ako môže ísť pozitívna energia z niekoho, kto vyzerá ako hranol? 🙄
@anonym_1e4ccf
Pretože hodnota človeka nie je vo výzore.
náhodou , slečna napravo je milá, ten pán vľavo ehm, .... toho všetci poznáme.
Je to veľká podoba .Aj sa ľudia smiali vraj ficova dcéra. Ale je to iba podoba. Ja zatiaľ svojho dvojnika som nestrela. 😀
Si teraz predstavte ze sa ostrihá, nahradí Fica a zrazu by Slovensko začalo napredovať, žiadne plačovky, protislovenské kecy, všetci prekvapení čo sa stalo s našim šéfom 🙂 To by bol sen keby sa to splnilo :D
Áno, tá podoba s ním je až desivá. No ja ju úplne žeriem, je to jedna milá, usmievavá, pozitívna osoba, ktorá si robí srandu zo seba, poňala toto celé veľmi humorne a pre mňa je kráľovná 😀
Dělá se mi mdlo....🫥
Čo keď sa to prezlieka sám súdruh?😁
On je bizar sám o sebe.
náhodou , slečna napravo je milá, ten pán vľavo ehm, .... toho všetci poznáme.
@anonym_5bb45f slečna😂
@anonym_5bb45f slečna😂
@anonym_07fa71 No veď to ešte keby sa ukázalo že to je chlap ani preoperovať sa nemusí aby bol v súhlade s ústavou, rovno nahradiť ten plev za schopného politika 🤣
@anonym_07fa71 No veď to ešte keby sa ukázalo že to je chlap ani preoperovať sa nemusí aby bol v súhlade s ústavou, rovno nahradiť ten plev za schopného politika 🤣
@hiro veď to JE chlap
Martina Sobková (česká trans) vs Sajfa.
@anonym_e24d65 A pred premenou sa volala zhodou okolností Matej.
Podľa mňa je veľmi zlatá táto influencerka. Nie som síce nejako vysadena na takýto typ zábavy, ale príde mi to ako fajn recesia, doprajem jej trocha slavy.
Mna kedysi prirovnávali k Jane Kirschner alebo Zdenke prednej. Lichotilo mi to samozrejme, sú to pekné ženy, hoci ja tam nejakú podobu nevidím.