icon

Podeľte sa o skúsenosti s vašimi dvojníkmi

Dnes o 12:04

Viem, že je toho všade veľa - nemôžem si pomôcť, ale strašne pozitívna energia ide z tej influ. Keď sa usmeje, je to také nákazlivé.

Vraj má každý na svete svojho dvojníka, ja mám dokonca pani u nás v meste, opakovane sa mi ľudia zdravia a prihovárajú, vraj "ako keby som jej z oka vypadla".

Už ste sa s tým stretli, že si vás s niekým pomýlili?

Podeľte sa o skúsenosti s vašimi dvojníkmi
anonym_1e4ccf
Dnes o 12:06

@anonym_autor fuj, ako môže ísť pozitívna energia z niekoho, kto vyzerá ako hranol? 🙄

autor
Dnes o 12:14
@anonym_1e4ccf

@anonym_autor fuj, ako môže ísť pozitívna energia z niekoho, kto vyzerá ako hranol? 🙄

@anonym_1e4ccf Neviem, je taká veselá. Stále sa usmieva. Aspoň na mňa tak pôsobí.

anonym_3c5897
Dnes o 12:18
@anonym_autor

@anonym_1e4ccf Neviem, je taká veselá. Stále sa usmieva. Aspoň na mňa tak pôsobí.

@anonym_autor je to pán, ktorý sa prezlieka za ženu a pár somárikom na Slovensku sa to páči. Tak si to užíva, no.

anonym_6f3869
Dnes o 12:19

Keby mal hranol jej povahu tak na tomto svete sa máme naozaj my Slováci kráľovský

mimaapeto
Dnes o 12:31
@anonym_3c5897

@anonym_autor je to pán, ktorý sa prezlieka za ženu a pár somárikom na Slovensku sa to páči. Tak si to užíva, no.

@anonym_3c5897 aj sa mi zdalo, že má mužské črty😀

zmrzlinka2021
Dnes o 12:36
@mimaapeto

@anonym_3c5897 aj sa mi zdalo, že má mužské črty😀

@mimaapeto kopec žien má mužské crty

zmrzlinka2021
Dnes o 12:37
@anonym_1e4ccf

@anonym_1e4ccf

Pretože hodnota človeka nie je vo výzore.

anonym_5bb45f
Dnes o 12:53

náhodou , slečna napravo je milá, ten pán vľavo ehm, .... toho všetci poznáme.

anonym_49f8ba
Dnes o 12:53

Je to veľká podoba .Aj sa ľudia smiali vraj ficova dcéra. Ale je to iba podoba. Ja zatiaľ svojho dvojnika som nestrela. 😀

hiro
Dnes o 13:15

Si teraz predstavte ze sa ostrihá, nahradí Fica a zrazu by Slovensko začalo napredovať, žiadne plačovky, protislovenské kecy, všetci prekvapení čo sa stalo s našim šéfom 🙂 To by bol sen keby sa to splnilo :D

rusalinka
Dnes o 13:46

Áno, tá podoba s ním je až desivá. No ja ju úplne žeriem, je to jedna milá, usmievavá, pozitívna osoba, ktorá si robí srandu zo seba, poňala toto celé veľmi humorne a pre mňa je kráľovná 😀

katkazatka
Dnes o 13:54

Dělá se mi mdlo....🫥
Čo keď sa to prezlieka sám súdruh?😁
On je bizar sám o sebe.

anonym_07fa71
Dnes o 15:18
@anonym_5bb45f

náhodou , slečna napravo je milá, ten pán vľavo ehm, .... toho všetci poznáme.

@anonym_5bb45f slečna😂

hiro
Dnes o 17:34
@anonym_07fa71

@anonym_5bb45f slečna😂

@anonym_07fa71 No veď to ešte keby sa ukázalo že to je chlap ani preoperovať sa nemusí aby bol v súhlade s ústavou, rovno nahradiť ten plev za schopného politika 🤣

anonym_07fa71
Dnes o 17:51
@hiro

@anonym_07fa71 No veď to ešte keby sa ukázalo že to je chlap ani preoperovať sa nemusí aby bol v súhlade s ústavou, rovno nahradiť ten plev za schopného politika 🤣

@hiro veď to JE chlap

anonym_e24d65
Dnes o 17:51

Martina Sobková (česká trans) vs Sajfa.

anonym_e24d65
Dnes o 17:58
@anonym_e24d65

Martina Sobková (česká trans) vs Sajfa.

@anonym_e24d65 A pred premenou sa volala zhodou okolností Matej.

ria_sprout
Dnes o 18:03

Podľa mňa je veľmi zlatá táto influencerka. Nie som síce nejako vysadena na takýto typ zábavy, ale príde mi to ako fajn recesia, doprajem jej trocha slavy.

Mna kedysi prirovnávali k Jane Kirschner alebo Zdenke prednej. Lichotilo mi to samozrejme, sú to pekné ženy, hoci ja tam nejakú podobu nevidím.

hiro
Dnes o 18:29
@anonym_07fa71

@hiro veď to JE chlap

@anonym_07fa71 Tak to je priamy útok na našeho premiéra základ štátu, ako je možné že to najsamlepšia vláda dovolila? Ráno sa zobudíme a štát bude v rozvrate, konsolidácia zlyhá a vyhrajú progresívci 🙃