Porovnanie úspechu v živote s priateľkou z detstva
Ahojte, mozno sa mi tu niekto vysmeje, ale trápim sa...Dlhé roky si enviem urobiť život, a teraz som po rokoch rokúcich našla kamarátku z detstva, ktorá sa vypracovala na poprednú slovenskú módnu stylistku, cestuje aj na prehliadky po Európe, zmenila imidž výrazne, má muža podnikateľa, dom, dieťa...A ja nič! Cítim sa hrozne, to už "nedobehnem", čo mám robiť? Máte to niekto podobne? Tiež by som chcela mať podobný život ako ona...
No to má viac rozmerom možno si sa ty tiež mohla zariadiť lepšie, urobiť niečo navyše oproti ostatným alebo aj konať a nie len rozmýšľať - a to teraz nemyslím ako výčitku. Možno boli okolností, ktoré ťa viedlo tak ako ta viedli. A možno to tak malo byť a tvoj život aj bol ok a vlastne fajn a aj si bola spokojná, len zrazu vidíš niečo iné. A zrazu to chceš a to čo máš sa ti nepáči alebo to zhadzujes. A vieš ty vidíš len povrch - vidíš dom, auto, vidíš cestovanie. Ale nevidíš to čo za tým je alebo čo možno ona musela urobiť alebo robí. A keby si to skutočne vedela, možno by ti to za to nestalo. Každý máme život rak, ako si zariadime (teda z väčšej časti) a možno je to dobre tak, ako to máme. Takže všetko má dve strany a ty vidíš len tu jednu.
@anonym_f0d336 ty sa smejes, ale so mnou sa raz kamosila jedna lebo vyzeram horsie ako ona a je potom za hviezdu 🙂 Pritom nemam pocit, ze som nejaka špata.
@anonym_35e3a6 ja tak isto. Kamoška bola za hviezdu a ja akože tá chudera z obyčajnej rodiny. Život však ukázal ako sa veci majú. Mňa mali všetci v partii radi, chalani ma zbožňovali, dodnes sme kamaráti. Ja som úplne niekde inde, ona kvasí so svojim krásavcom za živa. A viem, že mi závidela vždy to, že ma majú radi 🤷♀️

@esmera50 ja chcem, lebo to ma kamaratka, no otras a ja chcem byt princezna, co mam robit?