Prečo som mala také ťažké detstvo?
Akurát počúvam pesničku od Anety Langerovej voda živá a to keď som bola malá, som sa vždy schovavala v skrini kde som na svojom prvom tlacitkovom telefóne pocuvala túto pesničku, som mala 6 rokov teplé slzy mi kvapkali na modriny a rany rezné rany od tanierov ktoré na mne rozbíjala a potom ma s tými črepmi škrabala do krvy a aspoň tie slzy mi to kus uľavovali tu bolesť ...a len som si zakrývala uši aby som nepočula ako moja psychopaticka matka má zase svoju náladu a demolovala byt a nakoniec aj mňa zdemolovala vždy ...a proste mi to prišlo teraz ľúto ake som mala od malička detsvo len bitky,hádky, nikdy mi nepovedala že má má rada ale len vždy hovorila že aká som pi...a ako má mala zadusit v záchode a že by radšej porodila prasa ako mňa toto som počuvala od 2. Rokov čo si pamätám... Bývali sme aj s dedkom a babkou lenže babka zomrela keď som mala 5 rokov a dedko sa ma snažil brániť lenže on bol v robote ťahal ešte po dôchodku a vždy ma len po bitke prisiel ľutovať a zalepil mi rany zobral na na ruky a hýčkal má ten mi tiež zomrel keď som mala 20 rokov a to som nemohla prežiť skoro som sa zabila ....prečo to muselo byť takto 🥹🥹 teraz som už dospelá mám 28 rokov ale spomienky mi ostávajú stále a rany tiež na srdiečku ....a neznášam keď mama teraz chodí ku mne a že ty si mala skvelé detsvo nikdy ti nikto neubližoval ....
a musi chodit? posli ju prec, nema co byt v tvojom zivote, rodicov si nevyberas, ale to ako budes zit v dospelosti ano.
@anonym_autor
Pre Krista Boha! Bývaš sama, ukončí s ňou úplne kontakt, ideálne sa presťahuje a nedaj adresu, zmeň Tel číslo. Ja bohužiaľ nie som super mama ako by som rada bola. Tiež vrieskať a sem tam aj niečo hodím o zem. Ale rozbyt o dieťa tanier a odrezať ho, veď mi už teraz slzy tečú. A fakt že vrieskať hrozne, aj tá ruka mi vyletela a vždy som si to odrevala aj sa ospravedlnila. Ale toto čo si napísala je hrozne.
A keby aspom teraz priznala a úprimne oľutovala či bolo. Ale povedať ti aké si mala skvelé detstvo, wtf???
Toto mi príde skôr ako vážna porucha a že mávala počas tých záchvatov blekaut. Proste ona si to nepamätá. Zažila som s exom. Pi roku som mu povedala ako sa ku mne choval a preto som odišla. On sa úprimne rozplakal, že ako si dokážem na neho niečo tak hrozne vymyslieť. Naozaj si to nepamätal. Ja som nechápavo hľadela s otvorenými ústami na neho, on na mňa. Potom som mu všetko detailne opísala a on mi povedal, že si nič také nepamätá. To isté kamarátka. Muž ju hrozne zbil, následky sú dodnes. On je úplne mimo, nevie o Tom nepamätá si. Len že odpadla a musela ísť do nemocnice. Do dnes nechápe ako si mohla niečo také na neho "vymysliet". On o ničom nevie. Bola tehotná... Do dnes jej to neverí.
Tvoja mama je buď hrozna psychopatku alebo si to reálne nepamätá. Konfrontovaná si ju s tým niekedy, aspom písomne?
Ty choď na terapie, potrebuješ ich ako soľ. Nech nájdeš radosť a harmóniu v živote. Matku odstrihnúť aby si sa rýchlejšie dala do poriadku bez jej prítomnosti ♥️
@anonym_autor A kde bol tvoj drahý otec? Nebol? Nuž, toto sú normálne následky nezriadeného sexovania hocikde s hocikým, lebo veď môžeme, treba si užívať... z ktorých a potom rodia neplánované deti, ktoré matky nechcú. Ale hlavne, že matka nešla na potrat, aspoň je na svete o jednu psychickú trosku viac.
@anonym_79f66b
👏 No to si jej ale pomohla, bravo! Empatia ti nič nehovorí? Ale hlavne, že si si názor povedala. Len ten patrí do iných tém, tu nie je na mieste ani trošičku!
To nie je matka, ale mater… Vybijala si na tebe frustraciu zo zleho zivota - nespominas otca, predpokladam, ze sa nestaral, byvali ste u starych rodicov - cize isto neboli peniaze na osamostatnenie, musela tazko pracovat, aby vas aspon ako tak uzivila a aj ked sa asi snazila robit maximum, bolo to v konecnom dosledku minimum… Zivot sa jej razom otocil o 180 stupnov a nebola na to pripravena. Ty ako nevinne dieta si bola terc na odventilovanie toho napatia.. Velmi ma to mrzi, neverim, ze sa tomu stary otec prizeral… Keby toto niekto v mojej pritomnosti robi dietatu, vykopnem ho z domu a postaram sa, nech sa k nemu uz nedostane. Tebe pomozu uz jedine terapie a na istu dobu minimalizovat kontakt s matkou.
@anonym_autor Ťažko sa to číta, ešte ťažšie prežívalo.Neviem ako a kedy sa s tým vyrovnas, ale určite k tomu nepotrebuješ svoju matku.Snaz sa žiť svoj život lepšie, keď je potrebné, nájdi si odbornú pomoc a hlavne nikdy nechoď v šľapajach svojej matky.Nauc sa milovať, ovládať svoje emócie a byť empatickou.Velmi ti prajem spokojný šťastný život, ktorý ti pomôže,aby spomienky na minulosť vybledli
@anonym_autor A kde bol tvoj drahý otec? Nebol? Nuž, toto sú normálne následky nezriadeného sexovania hocikde s hocikým, lebo veď môžeme, treba si užívať... z ktorých a potom rodia neplánované deti, ktoré matky nechcú. Ale hlavne, že matka nešla na potrat, aspoň je na svete o jednu psychickú trosku viac.
@anonym_79f66b Niekedy platí, že mlčať je zlato.
No je mi to ľúto,len sa čudujem prečo dedko ťa nezobral preč, nejako to neriešil
Tvoja mama je pravdepodobne chorá
Lebo je rozdiel frustrácia a dlhodoba agresia a týranie dieťaťa
Zrejme si to ani neuvadomuje alebo nepripúšťa,ked dnes zije v obraze ako si mala super detstvo
Nevyberame si komu sa narodime ale vieme si vybrať ako ďalej s tým naložíme
@anonym_autor neverím,že matka na tebe rozbíjala taniere a potom ťa rezala črepinami,neverím,že to by si nikto nevšimol,aká chodíš dorezaná,neverím,lebo píšeš
teplé slzy
hýčkal ma
srdiečko
uplakané smajlíky
Troll
@doriiis tiez si neviem predstavit,ze 6r dievcatko cele doskriabane a nikto ani zo skoly,ani zo skolky,ani detska doktorka,ze by si toto nikto z nich nevsimol???Naozaj sa mi tomu nechce verit,aj vtej dobe socialka riesila odobratie deti ak im ide o zivot a tu podla toho aj islo.
@anonym_autor neverím,že matka na tebe rozbíjala taniere a potom ťa rezala črepinami,neverím,že to by si nikto nevšimol,aká chodíš dorezaná,neverím,lebo píšeš
teplé slzy
hýčkal ma
srdiečko
uplakané smajlíky
@anonym_697d49
Co ti je na Tom divné? Píše to ako dospelá o 20 rokov neskôr. Myslíš, že si toto vymisli? Načo? Pustí si o týchto témach niečo na YouTube. Ja som tie dospelé deti počúvala na 3x, neschopná to odpočúvať naraz, tak hrozne veci zažívali. Nie každý dostane "len pár výchovných" ku de rodičia síce zlyhali v tých momentoch ale deti inak ľúbili.
@anonym_697d49
Co ti je na Tom divné? Píše to ako dospelá o 20 rokov neskôr. Myslíš, že si toto vymisli? Načo? Pustí si o týchto témach niečo na YouTube. Ja som tie dospelé deti počúvala na 3x, neschopná to odpočúvať naraz, tak hrozne veci zažívali. Nie každý dostane "len pár výchovných" ku de rodičia síce zlyhali v tých momentoch ale deti inak ľúbili.
@svetlonos tak ale hadam by si to ozaj niekto vsimol,nemyslis??V skole,v skolke,detska doktorka na prehliadkach,kde sa dieta musi vyzliect.
@anonym_79f66b a podla tvojho komentu usudzujem, ze ty si tiez len psychicka troska, nevyrovnana osoba, ktora ma potrebu si anonymne kopnut do niekoho, kto uz je na tom zle aj tak (a rozhodne nie svojim zavinenim).
@anonym_79f66b hanba hanbuca normálne tu by mali ľudia robiť psychotesty či sú spôsobilý reagovať empaticky keď to daná situácia vyžaduje. Ty budeš jednoduchá osoba ale autorka čiže dieťa nemôže za nič. Absolútne za nič. Ale aj tak si si našla spôsob kopnúť gratulkujem
@anonym_79f66b prepac ale ty si totálna 🔶 a poviem ti to pekne bez cenzúri
Zas dalsi vymysleny pribeh.
@anonym_78c4ba
Mala ešte toľko chochmesu, že ju do škôlky nedala. Ja som sa tiež raz Baka. S malým sme blbli a tresku sme si do očí hlavou. Obaja sme boli zekenomodri a veru som rozmýšľala, kto si čo pomyslí, či nás náhodou muž nezmydlil 🫣 Povedala som v škole či sa stalo nech vedia. Aké pokiaľ to niekto robí takto, nechá dieťa doma kým sa z toho najhoršieho vystrábi.
Maklá som kolegyňu, rodičia ich dlane používali ako popolniky. Keď od bolesti plakali, ešte ich aj zbili preto... Hrozne! Sociálka zasiahla neskoro, mlade dievča je na ID. Má oi epilepsiou. Toho by bolo. Toto je len jeden z príbehov.
Zas dalsi vymysleny pribeh.
@anonym_bdd1e9
Vôbec nemusí byť. Je tolko výhovoriek. Porezal sa, padla na sklo, rozbila zrkadlo. Kamoška reálne preletel syn cez sklené dvere keď sa naháňali s bruchom. Vyzeral parádne, vieš si asi predstaviť. Pričasto sa to dá zakryť. Veď to možno nerobila denne.Aspon to rezanie.
@anonym_autor Je mi to veľmi ľúto. Prajem ti aby sa tvoje srdiečko dokázalo uzdraviť. Aby si ešte prežila život naplnený láskou. S vedomím, že si milovaná a potrebná.
Na prvom tlačítkovom telefóne počúvala v skrini Anetu Langerovú. Odpadol som. Výmysel jak oči... Pardon, ale toto pravda asi nebude, resp. silno prifarbené
Osobne si nemyslím, že 6 ročné dieťa, ktoré má dezolát matku, má akýkoľvek telefón. Matka kúpi prváčke tlačítkač, a potom zdemoluje byt, a rozbitými taniermi ju dodriape... Haló? Akože fakt? Sa prebudiť treba...
@anonym_autor moji rodičia boli obaja psychopati, tiež som si s nimi užila svoje, hrozné detstvo. Ale keď som mala 19, odišla som z domu a definitívne s nimi prerušila kontakty. Otec krátko na to zomrel, mama žije v jednej dedine a neprehovorila som s ňou ďalších 19 rokov. Nepozná moje deti, nezaslúži si byť súčasťou nášho života. Dá sa to odstrihnúť úplne, mne sa to podarilo. Začiatky boli divné, predsa s tými ľuďmi žiješ ale zvykneš si. Držím palce.
@anonym_autor to sa veľmi ťažko toto číta. Ale by ma zaujímalo či si to v škole učitelia nevšimli tvoje rezné rany od taniera. Je divne ze si mala ako 6 ročná tlacitkovy telefón. Veď podľa mňa taká mater ako tvoja nekupila by dietatu telefón radšej ho bude mlátiť.
naozaj nechem zlahcovat situaciu, ale moja byvala blizka osoba, ktoru poznam od malicka, bola rovnako presvedcena ako bola tyrana...nasledne sa jej zistila schizofrenia,a ked teraz neberie lieky tyvole, neviete si ani predstavit ako rpesvedcivo hovori o tom, ako jej ludia ublizuju....
Toto ti nikto nepomoze, lebo to zazil jeden z tisica... Napada mi len, ze by som mater drbla o stenu a urobila hrubu ciaru, bez suky. 🔳