icon

Prečo som mala také ťažké detstvo?

Dnes o 08:38

Akurát počúvam pesničku od Anety Langerovej voda živá a to keď som bola malá, som sa vždy schovavala v skrini kde som na svojom prvom tlacitkovom telefóne pocuvala túto pesničku, som mala 6 rokov teplé slzy mi kvapkali na modriny a rany rezné rany od tanierov ktoré na mne rozbíjala a potom ma s tými črepmi škrabala do krvy a aspoň tie slzy mi to kus uľavovali tu bolesť ...a len som si zakrývala uši aby som nepočula ako moja psychopaticka matka má zase svoju náladu a demolovala byt a nakoniec aj mňa zdemolovala vždy ...a proste mi to prišlo teraz ľúto ake som mala od malička detsvo len bitky,hádky, nikdy mi nepovedala že má má rada ale len vždy hovorila že aká som pi...a ako má mala zadusit v záchode a že by radšej porodila prasa ako mňa toto som počuvala od 2. Rokov čo si pamätám... Bývali sme aj s dedkom a babkou lenže babka zomrela keď som mala 5 rokov a dedko sa ma snažil brániť lenže on bol v robote ťahal ešte po dôchodku a vždy ma len po bitke prisiel ľutovať a zalepil mi rany zobral na na ruky a hýčkal má ten mi tiež zomrel keď som mala 20 rokov a to som nemohla prežiť skoro som sa zabila ....prečo to muselo byť takto 🥹🥹 teraz som už dospelá mám 28 rokov ale spomienky mi ostávajú stále a rany tiež na srdiečku ....a neznášam keď mama teraz chodí ku mne a že ty si mala skvelé detsvo nikdy ti nikto neubližoval ....

Strana
z2
anonym_fdbf26
Dnes o 12:12
@anonym_697d49

@anonym_autor neverím,že matka na tebe rozbíjala taniere a potom ťa rezala črepinami,neverím,že to by si nikto nevšimol,aká chodíš dorezaná,neverím,lebo píšeš
teplé slzy
hýčkal ma
srdiečko
uplakané smajlíky

@anonym_697d49 presne, a slzy v rane nezmiernuju bolest, su slane a štípu

anonym_7e0a61
Dnes o 12:19

Neviem asi vyznie nevhodne napísať, že je táto téma vymyslená, ( ospravedlňujem sa autorka ak je to pravda a je mi ľúto ako ti tá narušená psychopatka ktorú nazývaš mamou zničila detstvo a život) ale ja si nemôžem pomôcť mne to tu začína naozaj pripadať že tu diskusie už zakladajú len platení ľudia, ktorí sa inšpirujujú na chatgpt v zmysle napíš mi príbeh - týranie, nevera, atď atď. Viem že takto sa prikrmujú diskusie na fb, insta... komentujú ľudia s fejkovými profilmy aby to tam "žilo" no je mi z toho aj trocha smutno. Z tejto doby kedy už človek fakt nevie čomu veriť. Súcitiť tu s niekym, dávať mu svoj čas a rady a pritom je to len nerálny príspevok 😒

anonym_68462a
Dnes o 12:20

@anonym_autor na verejnom fore to neporiesis.potrebujes psychoterapiu

anonym_abcf41
Dnes o 13:22

@anonym_autor nestretávala by so sa s ňou s išla na terapiu

klotildabazarik
Dnes o 13:35

@anonym_autor co nechapem preco si ju neodstrihla?

anonym_838c5d
Dnes o 14:33

@anonym_autor pekne ju pošli do teplých krajín. Povedz, že si želáš jedinú vec od nej, vzdialenosť. Urob si nejaký plán, aby si sa niekde posunula, zamestnala myseľ inak, ono to pomaly pôjde správnym smerom. Ak sa ti začne dariť, začne ti rast sebavedomie, budeš si vážiť sama seba, budeš si veriť, vtedy príde dobre obdobie. Nebudeš ju ani lutovat, ani postradat, inteligentne jej vysvetlíš kopu veci, vtedy to ona pochopi. Nebudeš viac slabá. Ona akoby stále cítila nadradenosť nad tebou, ak dokáže vždy k tebe prísť. Ja mám tiež teraz to “dobre obdobie”. Konečne viem povedat ľudom “nie”, bez zbytočných slov. Ak žiadajú vysvetlenie, dám im ho, ale potom zistia, že to radšej pocut nechceli. Začala som si vážiť seba, oddychovať keď mám čas a nikým sa nenechám manipulovať a otravovať. Dokonca vypinam telefón od piatku do nedele obeda.

Strana
z2