Rozlúčenie a poďakovanie za podporu vo fóre
Milé dievčatá,
chcem sa s vami rozlúčiť a zároveň sa vám z celého srdca poďakovať. Za ten čas, čo som tu bola, som od vás dostala nesmierne množstvo dobrých rád, podpory a pochopenia. Veľakrát ste mi pomohli viac, než si možno uvedomujete, a za to vám patrí moje veľké ďakujem. Bohužiaľ, v poslednom období sa tu pre mňa atmosféra výrazne zmenila. Diskusie, ktoré kedysi spájali a pomáhali, sa čoraz častejšie menia na priestor plný osočovania, urážok a anonymity, za ktorou sa skrýva nie vždy pekná tvár komunikácie. Pre mňa je to už neúnosné a úprimne povedané aj veľmi nepríjemné. Preto som sa rozhodla túto kapitolu uzavrieť a z tejto komunity odísť. Ešte raz vám všetkým, ktoré ste boli milé, nápomocné a ľudské, úprimne ďakujem. Prajem vám veľa šťastia, zdravia a len to dobré,nech sa vám darí v živote aj tu na fóre.
Majte sa krásne 🌸
@billy_jean takže ty voči mne nepíšeš útočne? 😒
ja som autorke nepísala že je patetická. mne jej príspevok pripadal divný. len keď to pomenovali ostatné tak som si uvedomila že vlastne patetický je. aj keď mne to nevadilo ...
@biba_18 prišla sa slušne rozlúčiť. Ak ti to vadí, vôbec v tejto diskusii nemusíš byť. Každý si tu môže napísať, čo cíti a ako to cíti. Aj sa prísť rozlúčiť, keď to tak chce.
A presne tu je vidieť a cítiť ten rozdiel komunikácie. Čo anonym to útočná reakcia. Ženy už sa spamatajte. To ste aj v bežnom živote take hlúpe?
@frufruwa útočné reakcie sú len na hlúpe témy. A tých je tu neúrekom. V tejto dobe internetu si ľudia nevedia poradiť s jednoduchými vecami, hneď zakladajú tému namiesto toho, aby použili Google, alebo AI. Na primitívnu otázku primitívna odpoveď. Nech sa autorka zamyslí, prečo asi. Najviac sa mi páčia vzťahové témy, ak autorka opíše problém a opýta sa, prečo tak druhá strana reagovala, či odpovedala. Ako to máme my, ľudia, ktorí dotyčného nepoznáme, vedieť? Veď sa ho rovno opýtam a nezákladám tému.
Človek tu nemusí ísť do osobných konfliktov, ani ho nikto nemusí priamo urážať, na to aby ho tu diskusie kvôli hádkam a nevhodnému chovaniu prestali baviť… mňa tu nikto nikdy neurážal, s nikým som sa nepohádala, ale chodím sem už omnoho menej a postupne asi prestanem úplne… nie je to o tom, že by ma to tu rozhodilo, že by som bola citlivá a že by sa ma komentáre cudzích ľudí nejak dotýkali, keďže nezvyknú byť smerované mne…len mi to príde ako strata času, keď mi to už takmer nič pozitívne neprináša, iba krútim očami nad polovicou príspevkov - tém, aj odpovedí… áno, nebude to sprevádzať takáto rozlúčka, keďže tu nemám nejakých kamarátov, ale autorka bola možno aktívna v skupinkách, či si písala s ľuďmi v správach, keď mala takúto potrebu
@billy_jean teda vidíš, aj ja môžem napísať že mi to príde divné. a zvlášť ak to autorka nečíta - v podstate sa odhlásila hneď ako napísala príspevok 😒
O 2 dni si spat, neboj sa🤣 strasne trapne su tieto oznamovacie rozlucenia z virtualneho sveta
@biba_18 tak každý sme nejaký, nie každý má záujem čitať urážky, osočovanie, ponižovanie a útočné správy. A to je v každej jednej diskusii. Januelik, čo viem, tu bola dobrých 20 rokov a asi toho už mala dosť. Veď to musíte uznať aj vy samé. Nie každý je splachovací
@frufruwa pozerám že aj ty si tu už dlho a doteraz som tvoj nick nezaregistrovala
@januelik a na to aby som odisla to musim pisat? Nečakala si nahodou, že ta budu prehovárať?
😃😃😃 divadelná scéna
@anonym_ab947f no, tak presne kvôli takýmto ako ty, odchádza
Ak tak si do týždňa naspäť s novým nickom, ako každá druhá
Nemám nič proti rozlúčeniam
Tak ako si tu dávate súkromné foto ešte aj deti vlastnej spálne,myšlienky, zverejňujeme život, problémy,zdielate pre niekoho každu hovadinu
Prečo by nemohla byt verejna rozlúčka
Takže autorke prajem veľa šťastia
Úprimne, mne na tom nepríde nič patetické ani divadelné. Je to obyčajné poďakovanie a slušné rozlúčenie inak niečo, čo bolo kedysi úplne normálne.To, že to niekomu nič nehovorí, je v poriadku. Každý to cítime inak. Ale zas zľahčovať alebo zosmiešňovať niekoho, kto sa vie poďakovať a vyjadriť emóciu, mi príde skôr smutné než teatrálne.A hlavne nezabúdajme, že nikto nikoho nenúti to čítať ani na to reagovať. Ak vám to nič nedáva, pokojne to preskočte. A možno by nezaškodilo menej potreby všetko komentovať ironicky. Nie všetko musí byť cynické, aby to vyznelo normálne. Mne príde zvláštne, mať obavu sem niečo napísať s tým, že kto zas bude sarkastický, ironický...
Úprimne, mne na tom nepríde nič patetické ani divadelné. Je to obyčajné poďakovanie a slušné rozlúčenie inak niečo, čo bolo kedysi úplne normálne.To, že to niekomu nič nehovorí, je v poriadku. Každý to cítime inak. Ale zas zľahčovať alebo zosmiešňovať niekoho, kto sa vie poďakovať a vyjadriť emóciu, mi príde skôr smutné než teatrálne.A hlavne nezabúdajme, že nikto nikoho nenúti to čítať ani na to reagovať. Ak vám to nič nedáva, pokojne to preskočte. A možno by nezaškodilo menej potreby všetko komentovať ironicky. Nie všetko musí byť cynické, aby to vyznelo normálne. Mne príde zvláštne, mať obavu sem niečo napísať s tým, že kto zas bude sarkastický, ironický...
@felycity Mozno staci nebyt snehova vlocka.
@anonym_1e184d Ak je pre teba normálne zhadzovať ľudí za to, že sa slušne rozlúčia ( je jedno čo autorku k tomu vedie), tak problém nebude v snehovej vločke ale niekde inde
@felycity Bingo. O tom pisem. Nikoho som nezhadzovala. Napisala som, ako to vidim ja. Nie preto, aby som ju zhodila. Aby som vyjadrila svoj pocit z toho, co urobila. Ona moze. Ja podla teba nemozem. Zvlastne.

@billy_jean takže ty voči mne nepíšeš útočne? 😒
ja som autorke nepísala že je patetická. mne jej príspevok pripadal divný. len keď to pomenovali ostatné tak som si uvedomila že vlastne patetický je. aj keď mne to nevadilo ...