icon

Rozlúčenie a poďakovanie za podporu vo fóre

januelik
Včera o 21:13

Milé dievčatá,

chcem sa s vami rozlúčiť a zároveň sa vám z celého srdca poďakovať. Za ten čas, čo som tu bola, som od vás dostala nesmierne množstvo dobrých rád, podpory a pochopenia. Veľakrát ste mi pomohli viac, než si možno uvedomujete, a za to vám patrí moje veľké ďakujem. Bohužiaľ, v poslednom období sa tu pre mňa atmosféra výrazne zmenila. Diskusie, ktoré kedysi spájali a pomáhali, sa čoraz častejšie menia na priestor plný osočovania, urážok a anonymity, za ktorou sa skrýva nie vždy pekná tvár komunikácie. Pre mňa je to už neúnosné a úprimne povedané aj veľmi nepríjemné. Preto som sa rozhodla túto kapitolu uzavrieť a z tejto komunity odísť. Ešte raz vám všetkým, ktoré ste boli milé, nápomocné a ľudské, úprimne ďakujem. Prajem vám veľa šťastia, zdravia a len to dobré,nech sa vám darí v živote aj tu na fóre.

Majte sa krásne 🌸

Strana
z2
aliss893
Autor odpoveď zmazal
anonym_03847c
Včera o 21:22

januelik dobre robíš, nemá to tu už vôbec žiadny význam..Každý normálny odtiaľ postupne zruší nick

anonym_5cde03
Včera o 21:24

papa👋 teda :(

anonym_990103
Včera o 21:35

Možno si citlivejšia, ale ja nič také nebadám. Asi preto, že ja som splachovacia. Život ma naučil a už ma nejaký neznámy človek nerozhodí. Na anonymitu som si už zvykla a musím konštatovať, že moje príspevky sa viac lajkujú teraz, ako pod mojim pôvodným nickom. Aj viem prečo. Ale sebavedomie mi to nedvíha 😃. Teba si nepamätám zo žiadnej témy. Tak sa maj v živote dobre a neber veci veľmi vážne.

kobkag
Autor odpoveď zmazal
nikoletta1712
Včera o 21:53

@januelik Prajem všetko dobré…
Aj keď je smutné, že ťa dokážu rozhodiť príspevky od úplne cudzích osôb…
To kebyže malo rozhodiť mňa po toľko nepekných komentároch na moju adresu, tak tu už nie som vyše roka…

liusa82
Včera o 22:44

ja by som si tu tiež nikdy kvôli nikomu nezrušila profil.Ako áno,ide do tu dolu vodou odkedy sú tu nastavene anonymne odpovede malo by to byť limitovane len na háklivé témy a je to taká sranda stále čítať anonym,anonym, už zachvilku nebudú odpovedať ani nickmi ale čisto celá diskusia bude zaanonymovana 😀🙄ale tak to neni moja starosť.Ja sem aj tak prispievam pomenej takže sa ani s nikým nenaťahujem,nerozčulujem.A ak už kolkokrát hodim len názor do témy a keď začnú útočiť ďalej vôbec neodpovedám,nevšimam si to.Ale to chce nadhlad a nezamotať sa do hádok a útočenia no a to nie každý dokáže

anonym_1e184d
Včera o 23:15

To je take pateticke. Divadelne.

biba_18
Včera o 23:17

aj mne to príde divné 😏 nuž ale, každý máme svoj rozum…

unbeholfen
Dnes o 02:47

Mňa to tu baví len nie vždy mám kredit a tým pádom ani internet. Ale vždy sa mi nejako podarí zohnať peniaze na kredit aby som mohol byť na mobile čo znamená že pravažne tu.

anonym_4be748
Dnes o 04:41

Nepreháňaš to tak trochu? Takýto divadelný výstup?

unbeholfen
Dnes o 04:56

Len sa prišla rozlúčiť a ja oznámiť že sa ma nezbavíte.

zajinkakoni
Dnes o 04:57

@januelik príde čas, keď sa budeš pozerať na všetko s nadhľadom 😉 bude ti to tu chýbať. Každopádne želám všetko dobre. 💗

anonym_ab947f
Dnes o 04:58

@januelik a na to aby som odisla to musim pisat? Nečakala si nahodou, že ta budu prehovárať?
😃😃😃 divadelná scéna

bomba36
Dnes o 05:10
unbeholfen
Dnes o 05:16

Mňa už aj vyháňali z rôznych fór a ajtak som tam.

anonym_832228
Dnes o 05:21

@januelik a ako dlho si tu bola? Ja som v zivote o tvojom nicku nepocula

frufruwa
Dnes o 05:27

A presne tu je vidieť a cítiť ten rozdiel komunikácie. Čo anonym to útočná reakcia. Ženy už sa spamatajte. To ste aj v bežnom živote take hlúpe?

anonym_f58313
Dnes o 05:28
@anonym_ab947f

@januelik a na to aby som odisla to musim pisat? Nečakala si nahodou, že ta budu prehovárať?
😃😃😃 divadelná scéna

@anonym_ab947f vie, prečo to robí a ja jej fandím. Ale žiaľ, efekt to mať nebude, to vieme. Už pár ľudí oditaiľto odišlo a MK je to absolútne jedno. 10ti odídu, 20ti prídu. Čo na tom, že sa to zmenilo na stoku? Ze je to horšie ako na pokeci? Hlavne že idú z toho prašule.

anonym_dbbdf6
Dnes o 05:30

A kto to vôbec bol? Viete niekto
@januelik Som tu naozaj dlho a nepamätám si, že by ma tento nick zaujal, alebo som ho vôbec čo i len zaregistrovala. Absolútne neviditeľná užívateľka a robí takýto cirkus kvôli svojmu odchodu. Nechápem.

biba_18
Dnes o 05:31

@frufruwa čo je hlúpe na tom povedať, že to preháňa? ja s nimi súhlasím. je to patetické a úplne zbytočné…

frufruwa
Dnes o 05:36
@biba_18

@frufruwa čo je hlúpe na tom povedať, že to preháňa? ja s nimi súhlasím. je to patetické a úplne zbytočné…

@biba_18 tak každý sme nejaký, nie každý má záujem čitať urážky, osočovanie, ponižovanie a útočné správy. A to je v každej jednej diskusii. Januelik, čo viem, tu bola dobrých 20 rokov a asi toho už mala dosť. Veď to musíte uznať aj vy samé. Nie každý je splachovací

anonym_d8cc3b
Dnes o 05:43

Máš pravdu. Tiež nad tým pár dni uvažujem, nie preto, že by sa ma názory poniektorých hlúpych a útočných žien vyslovene dotýkali alebo som sa nad nimi ešte po zablokovaní obrazovky nejak zamýšľala, ale preto, že hocikedy namiesto odpovedi mám potrebu sa brániť, nakoľko tu dokážu zhodnotiť tvoj život za 5 sekúnd a urobiť z teba totálnu chuderu, len preto, že máš iný názor a podstata danej témy ide úplne bokom a ja strácam čas zbytočnými komentármi.

Aj tu. Už ta tu dávajú dole za teatralny výstup. Tiež som si možno tvoj profil nikdy nevšimla, ale zato tu vidím kopu múdrych ktoré registrujem pri každej téme ale aj napriek tomu verím, že sú ženy ktoré si ta pamätajú a práve na ne bol tento prispevok miereny. hlavne išlo v tomto príspevku o poďakovanie.

A vy, harpie čo ste v každom príspevku by ste mali vedieť, že nie je povinne komentovať každý príspevok. Niekedy stačí len použiť šípku spať. Sme vo verejnej diskusii ale nie každého zaujímajú vaše zatrpknuté životy. A teraz poďte. Pustite sa do mna, pretože to je vás štýl.

anonym_54091e
Dnes o 05:43

Nikdy som tu tvoj nick nevidela. Si taky isty anonym ako kazky iny anonym.

maca1984
Dnes o 05:51

Sice ťa nepoznám, ale želám všetko dobré. 👋

billy_jean
Dnes o 06:02
@biba_18

@biba_18 nie je na tom nič patetické. Je to slušné rozlúčenie, vecne zrnula a pomenovala prečo odchádza. Prajem jej, nech nájde podporu a miesto, kde sa bude cítiť príjemne. Patetické sú jedine komentáre. Keď ju nepoznáš, preskoč tento príspevok a nemaj potrebu ku všetkému vždy prispieť. To je patetické.

anonym_66082c
Dnes o 06:05
@anonym_1e184d

To je take pateticke. Divadelne.

@anonym_1e184d Aj slzu som vyronila.

anonym_99612e
Dnes o 06:06

Nemam sajnu kto si, ale tak maj sa

anonym_1e184d
Dnes o 06:12
@anonym_d8cc3b

Máš pravdu. Tiež nad tým pár dni uvažujem, nie preto, že by sa ma názory poniektorých hlúpych a útočných žien vyslovene dotýkali alebo som sa nad nimi ešte po zablokovaní obrazovky nejak zamýšľala, ale preto, že hocikedy namiesto odpovedi mám potrebu sa brániť, nakoľko tu dokážu zhodnotiť tvoj život za 5 sekúnd a urobiť z teba totálnu chuderu, len preto, že máš iný názor a podstata danej témy ide úplne bokom a ja strácam čas zbytočnými komentármi.

Aj tu. Už ta tu dávajú dole za teatralny výstup. Tiež som si možno tvoj profil nikdy nevšimla, ale zato tu vidím kopu múdrych ktoré registrujem pri každej téme ale aj napriek tomu verím, že sú ženy ktoré si ta pamätajú a práve na ne bol tento prispevok miereny. hlavne išlo v tomto príspevku o poďakovanie.

A vy, harpie čo ste v každom príspevku by ste mali vedieť, že nie je povinne komentovať každý príspevok. Niekedy stačí len použiť šípku spať. Sme vo verejnej diskusii ale nie každého zaujímajú vaše zatrpknuté životy. A teraz poďte. Pustite sa do mna, pretože to je vás štýl.

@anonym_d8cc3b Aj to, ze podte do mna, je teatralne. Sa v tom vyzivas. Si ukradnuta kazdemu. Rovnako ako autorka. Rovnako ako ja. Ako vsetci.

anonym_d8cc3b
Dnes o 06:16
@anonym_1e184d

@anonym_d8cc3b Aj to, ze podte do mna, je teatralne. Sa v tom vyzivas. Si ukradnuta kazdemu. Rovnako ako autorka. Rovnako ako ja. Ako vsetci.

@anonym_1e184d ved práve preto som to napísala, lebo mi to je úplne jedno a náhodou, trochu teatrálnosti nikomu neublíži. Tie hrdinské pasívno-agresívne komentare sú tiež len divadlo.

Strana
z2