icon

Snažili by ste sa s ním skontaktovať?

Dnes o 13:47

V roku 2019 som sa spoznala cez pokec s mužom, mimo moje bydlisko, delilo nás asi 300 km. On za mnou cestoval . S ním som zažila za 9m toľko, koľko za roky predtým nie. Cestovali sme, milovali sme sa, užívali sme si, jednoducho s ním som sa cítila bezpečne. Ale on mal svoje podnikanie tam, mal tam svoje zázemie a ja som mala doma rodičov. Presťahovať som sa kvôli nim nemohla. Do toho prišiel Covid, všetky lockdowny a po 9m som náš vzťah ukončila. O rok na to mi zomrela mama. Napísala som mu správu, bolo mu to ľúto, mamu poznal, poslal mi nádherný veniec. V tom istom čase som sa dala dokopy so svojim ex. Bola som veľmi zranená, tak veľmi som potrebovala niekoho pri sebe, tak veľmi som porebovala blízkosť a ex mi ju poskytol. Tento priateľ z diaľky mi napísal, že by sa rád so mnou stretol, keď bude u nás. Napísala som mu, že mám priateľa, že som sa vrátila ku ex, že by to asi nebolo vhodné. On veľmi hrdý napísal, že už ma nikdy nebude kontaktovať, žiadnym spôsobom. Odvtedy uplynulo 6r. Mne zomrel otec, a ostala som sama. S mojím ex to nevyšlo, už to jednoducho nešlo zlepiť. Tomuto mužovi som písala smsku na staré číslo, ktoré som mala, písala som mu email, nereagoval, nekomunikuje. Ak by mal záujem, asi by odpísal. Myslím na neho čoraz častejšie, ako sa má. Často dúfam, že ho niekde stretnem, kdekoľvek a uvidím ho. Ubehlo 6r, zmenili sme sa obaja, zostarli sme. Prihlásila som sa opäť na pokec a tajne dúfam, že by som ho tam stretla. On nemá žiadne sociálne siete, nie je nikde vystopovateľný. Nechali by ste to tak?

Strana
z4
tiezjednababa
Dnes o 13:51

Ano nechaj ho tak. Možno ma teraz svoj život ako si mala ty predtým. Keby chcel odpovie ti.

anonym_33c2e7
Dnes o 13:54

Nekontaktuj ho a už vôbec nie preto, že ti to nevyšlo

anonym_0aadec
Dnes o 13:56

@anonym_autor nikoho nemáš tak ti je dobrý aj on zrazu? Chudera..

anonym_54ef08
Dnes o 14:01

Po toľkých rokoch asi už dávno niekoho má. Nechaj to plávať. Ja inak tiež stále myslím na moju nešťastnú lásku učiteľku zo strednej :D Tiež nie je vystopovateľná na sociálnych sieťach 🙂

anonym_7ccac3
Dnes o 14:04

No ja ti dievca neviem, jeden pokazeny vztah liecis dalsim, ktory sa nakoniec zas pokazi a teraz chces zas len nejaku naplast na to aby si sa necitila sama? Nebolo by lepsie dat sa najprv dokopy a potom hladat partnera?

autor
Dnes o 14:04
@anonym_54ef08

Po toľkých rokoch asi už dávno niekoho má. Nechaj to plávať. Ja inak tiež stále myslím na moju nešťastnú lásku učiteľku zo strednej :D Tiež nie je vystopovateľná na sociálnych sieťach 🙂

@anonym_54ef08 nemá nikoho, cestuje sám po svete, to viem. Ale on nemal nikoho ani predo mou a nemá nikoho ani teraz. Dnes má už skoro 50. Jeho posledná láska bola, keď mal 30 a potom ja po 40tke. Vtedy nám to nevyšlo. Nemohla som odísť, mala som tu záväzky. S mojím ex som sa rozšla pred rokom a pol.

anonym_0ea603
Dnes o 14:06

Ja nerozumne áno, inak ťa to bude škrieť.

anonym_f86628
Dnes o 14:09

Určite nie. Možno má svoju rodinu.

autor
Dnes o 14:10
@anonym_f86628

Určite nie. Možno má svoju rodinu.

@anonym_f86628 nemá rodinu, má 50r, žije sám, u mami a cestuje po svete. Má psa 🙂.

patrike
Dnes o 14:11

Aha, cize ako starnes, zrazu mas opat zaujem a tu epizodu s tvojim ex ma on ignorovat.
Otocme to : tvoj idol ti sucho oznami, ze sa vraci k milenke a ked ho ona po rokoch odkopne, dolezie za tebou ako "nic sa nestalo". Pacilo by sa ti to ?

anonym_f86628
Dnes o 14:12

Ako vieš, keď nie ste v kontakte. niekoho možno má, a ty mu nestojíš zato aby sa zas popálil.
Tiež by sa mi nechcelo skákať zo vzťahu do vzťahu.

autor
Dnes o 14:12
@patrike

Aha, cize ako starnes, zrazu mas opat zaujem a tu epizodu s tvojim ex ma on ignorovat.
Otocme to : tvoj idol ti sucho oznami, ze sa vraci k milenke a ked ho ona po rokoch odkopne, dolezie za tebou ako "nic sa nestalo". Pacilo by sa ti to ?

@patrike ale ja som sa s ním nerozišla kvôli ex, my sme sa rozišli z iných dôvodov, a on o nich veľmi dobre vie. Vtedy som mala svoje záväzky a nemohla som odísť a vzťah na diaľku nefungoval. Rozišla som sa s ním. A po viac ako roku som sa dala dokopy so svojím ex pred ním. On vedel, že s mojím ex sme boli spolu 12r.

patrike
Dnes o 14:13
@anonym_autor

@anonym_54ef08 nemá nikoho, cestuje sám po svete, to viem. Ale on nemal nikoho ani predo mou a nemá nikoho ani teraz. Dnes má už skoro 50. Jeho posledná láska bola, keď mal 30 a potom ja po 40tke. Vtedy nám to nevyšlo. Nemohla som odísť, mala som tu záväzky. S mojím ex som sa rozšla pred rokom a pol.

@anonym_autor Rozpravas ako alkoholik, ktory ma 10 dovodov, preco pije a so ziadnym nemoze nic urobit, proste osud.
Nemohla si odist. Mohla a neurobila si to. Cas sa neda vratit a duplom nie, ked si niekomu tak ublizila.

patrike
Dnes o 14:14
@anonym_autor

@patrike ale ja som sa s ním nerozišla kvôli ex, my sme sa rozišli z iných dôvodov, a on o nich veľmi dobre vie. Vtedy som mala svoje záväzky a nemohla som odísť a vzťah na diaľku nefungoval. Rozišla som sa s ním. A po viac ako roku som sa dala dokopy so svojím ex pred ním. On vedel, že s mojím ex sme boli spolu 12r.

@anonym_autor Vyhovorky. Mohla si odist, ak by ti na tom naozaj zalezalo.

autor
Dnes o 14:14
@anonym_f86628

Ako vieš, keď nie ste v kontakte. niekoho možno má, a ty mu nestojíš zato aby sa zas popálil.
Tiež by sa mi nechcelo skákať zo vzťahu do vzťahu.

@anonym_f86628 viem, lebo poznám ľudí, čo ho poznajú. Len ja sa nechcem na neho pýtať otvorene a zisťovať na neho číslo. Môj kolega je jeho rodina vzdialená. Minule ho spomenul aj mi ukazoval fotky. Ak má dvere zatvorené smerom ku mne, rešpektujem to.

anonym_3ee4c3
Dnes o 14:15

Mna tak otravuje tiez jeden chlapik, ktory ma opustil a po rokoch sa ozyva a skusa. Je to neprijemne pre mna tiez nereagujem

autor
Dnes o 14:15
@patrike

@anonym_autor Vyhovorky. Mohla si odist, ak by ti na tom naozaj zalezalo.

@patrike nemohla som odísť. Rodičia boli starší a ja som sa o nich starala. Nemali nikoho okrem mňa. Otec s kardiostimulátorom a demenciou, mamina onko pacient. Vedel, že od nich nemôžem odísť...

autor
Dnes o 14:16
@anonym_3ee4c3

Mna tak otravuje tiez jeden chlapik, ktory ma opustil a po rokoch sa ozyva a skusa. Je to neprijemne pre mna tiez nereagujem

@anonym_3ee4c3 ja som mu písala raz v roku 2022 a potom ešte raz minulého roku 2025. Odvtedy som ho nekontaktovala žiadnym spôsobom. V roku 2022 odpísal, že ma nikdy nebude nijako kontaktovať. A to aj splnil.

elenka74
Dnes o 14:18

@anonym_autor Keď máte spoločných známych, ozvala by som sa mu. Buď ťa odignoruje alebo nie, nemáš čo stratiť.

anonym_3ee4c3
Dnes o 14:19
@anonym_autor

@anonym_3ee4c3 ja som mu písala raz v roku 2022 a potom ešte raz minulého roku 2025. Odvtedy som ho nekontaktovala žiadnym spôsobom. V roku 2022 odpísal, že ma nikdy nebude nijako kontaktovať. A to aj splnil.

@anonym_autor tak to ber ako fakt ze nechce nic s tebou, mna tak 2x rocne tiez a dlhw roky cca 10 mozno aj viac. Predtym sme spolu chodili no potom z toho vycuval a po 2 rokoch ticha sa takto roky pripomina

zmrzlinka2021
Dnes o 14:21
@anonym_autor

@patrike nemohla som odísť. Rodičia boli starší a ja som sa o nich starala. Nemali nikoho okrem mňa. Otec s kardiostimulátorom a demenciou, mamina onko pacient. Vedel, že od nich nemôžem odísť...

@anonym_autor treba žiť svoj vlastný život, kým nie je neskoro. Už ste mohli byť manželmi, mať deti.

anonym_33c2e7

To, že nemal nikoho po tebe neznamená, že čaká na teba

autor
@anonym_3ee4c3

@anonym_autor tak to ber ako fakt ze nechce nic s tebou, mna tak 2x rocne tiez a dlhw roky cca 10 mozno aj viac. Predtym sme spolu chodili no potom z toho vycuval a po 2 rokoch ticha sa takto roky pripomina

@anonym_3ee4c3 ja som v roku 2022 odpísala na jeho správu, v roku 2025 som mu napisala pred vianocami blahozelanie. To je vsetko.

anonym_3ee4c3
Dnes o 14:22
@anonym_autor

@anonym_3ee4c3 ja som v roku 2022 odpísala na jeho správu, v roku 2025 som mu napisala pred vianocami blahozelanie. To je vsetko.

@anonym_autor pozri vyskusala si, neodpisal kasli na to.

autor
Dnes o 14:25
@anonym_3ee4c3

@anonym_autor pozri vyskusala si, neodpisal kasli na to.

@anonym_3ee4c3 veď ja nejako nevyvíjam žiadne snahy, len mi minule kolega ukazoval fotky jeho, lebo robil jednu akciu, plus som videla video, kde viem, že ma chcel zobrať.... tak som si zaspomínala, na staré krásne časy. A že dnes ma tu už nič nedrží a my už šancu mať nebudeme.

anonym_7ccac3
Dnes o 14:25

Keby ta chcel stretnut aspon spolovice tak ako velmi ho chces stretnut ty, tak uz davno sa rozhybe. Ty si pre neho uzavreta zalezitost. Respektuj to, tak ako on respektoval, ze mas ineho a on bol vtedy pre teba uzavreta zalezitost.

anonym_a85750
Dnes o 14:27

Keby som bola muž tiež by som ti neodpísala veď to sú absolútne zúfalé situácie… a už vôbec by ti nedôveroval pretože vedel by že miesto neho si už vtedy kontaktovala ex takže tam neni o čom …. aspoň si po naučená

autor
Dnes o 14:29
@patrike

@anonym_autor Rozpravas ako alkoholik, ktory ma 10 dovodov, preco pije a so ziadnym nemoze nic urobit, proste osud.
Nemohla si odist. Mohla a neurobila si to. Cas sa neda vratit a duplom nie, ked si niekomu tak ublizila.

@patrike ešte raz nemohla som. On vedel, do čoho ide. Vravela som mu, že nie som na vzťahy na diaľku a že som fixovaná na svoje mesto. Do toho išiel s tým, že to vie. Časom chcel, aby som sa odsťahovala, našla si prácu u nich a dokonca mu požičala peniaze na podnikanie. Povedala som, že toto nie. Do toho prišiel covid a on je rebel.. Nedokázal mi ani pomôcť, keď som bola chorá. Bola som vážne chorá, on bol pri mne a bolo treba ísť do lekárne, vybrať mi lieky, ja som nevládala. On mi ich nevybral, lebo si odmietol nasadiť rúško, čo bolo proti jeho presvedčeniu. Bez rúška ho nepustili a on si ho odmietol nasadiť. Takže ja som v obrovských bolestiach, s teplotou 39 sadla do auta a išla si vybrať lieky sama. Vtedy som vedela, že naše cesty ten covid definitívne rozdelil. Nasledovalo ešte pár veľmi zváštnych okamihov, ktoré ma v tom čase utvrdili, že toto nemá ďalej cenu. Nemohli sme byť plnohodnotne spolu.

anonym_783923
Dnes o 14:29

@anonym_autor preco si toho casu neodisla od rodicov ak sa Ti pacil? Je to normalne dospiet a odist. Mozno by si uz mala rodinu. Teraz si sama a evidentne nespokojna. Nehladaj niekoho silou mocou, len aby si nebola sama. Skus byt spokojna aj takto, najdi si v niecom potesenie. Potom mozno stretnes niekoho.

autor
Dnes o 14:32
@anonym_783923

@anonym_autor preco si toho casu neodisla od rodicov ak sa Ti pacil? Je to normalne dospiet a odist. Mozno by si uz mala rodinu. Teraz si sama a evidentne nespokojna. Nehladaj niekoho silou mocou, len aby si nebola sama. Skus byt spokojna aj takto, najdi si v niecom potesenie. Potom mozno stretnes niekoho.

@anonym_783923 ale ja som bola od rodičov preč do mojich 40r. Potom som sa rozišla s mužom, prisťahovala vedľa rodičov a opatrovala som ich. A neskôr potom som spoznala náhodou na pokeci tohto človeka...

Strana
z4