Som lesba, ako ďalej pokračovať v živote?
Ahojte,
mám 26 rokov, už niekedy na strednej škole som tušila že sa mi páčia ženy, ale potláčala som to v sebe, mala som kratší vzťah s mužom a následne počas VŠ štúdia 3 ročný vzťah, taktiež s mužom. Bola to moja snaha byť ,,normálna". Vždy som snívala o tom ako budem mať rodinu, deti atď. Po rozchode s priateľom a skončení štúdia som si to dávala v hlave dokopy, najťažsie bolo pre mňa si priznať ako to skutočne mám a že ma priťahujú ženy a inak to nebude. Zatiaľ som nenašla odvahu sa o tom niekomu zdôveriť, ale v sebe to mám zrovnané.
Neviem ale ako ďalej, kde sa vôbec zoznámiť so ženou, skúsila som akurát pokec ale tam je to jedna katastrofa.
Bývam v malom meste na severe SR, pracujem ako učiteľka na ZŠ. Aj z pohľadu mojej práce mám trocha obavy z toho keď už by som mala vzťah so ženou a dostalo by sa to ku kolegom, ako by to akceptovali, aby z toho nevzniklo ešte peklo v práci, prípadne od rodičov detí.
Zoznámenie skús nejakú inú zoznamku, napríklad badoo, tinder, myslím že tam ide nastaviť orientácia a hľadať ženy.
V práci by som bola ticho, nič ich nie je do tvojho súkromia, aj keď nikdy nevieš kedy v budúcnosti sa tu ku niekomu z kolegov dostane.
A myslím ani to že chceš mať deti až taký problém byť nemusí 😉
@stan_ka20 Zbytočne to riešiš dopredu. Šanca nájsť si priateľku je na Slovensku malá. Skutočných lesbičiek toľko zďaleka nie je ako pózeriek niekde na pride. A na vzťah treba oveľa viac ako rovnakú orientáciu. Ničiť si budúcnosť kvôli prvej, či stretneš a robiť coming out sa neoplatí. Ak zostaneš doma, s najväčšou pravdepodobnosťou zostaneš aj sama. A možno si nájdeš vzťah s mužom, vydáš sa a po deťoch sa rozvedieš. Nebola by si prvá. A budeš žiť spokojný život v malomeste, hoci bez vzťahu.
Moja dobra kamaratka je na zeny. Casto mava novu a novú priateľku. Rychlejsie nasla ako ja chlapa :D ale chodila do podnikov pre homosexuálov.. A na strednej skole som mala triedneho gaya - proste typ chlapa co to uz z prvej vety tusis :D nevadilo to ani jednemu zo spolužiakov/ciek.. Myslim, ze ked sa nebudes volakde vulgárne oblizivat pred skolou, je to iedno aj rodicom. Mne ako matke by to bolo uuuplne jedno. Radšej rozumna lezba ako krava co je na onlyfans
ja sa tiez radim tam ze ani sama neviem ako som na tom skor zeny ako chlapi.Ale je to pravda tu velmi velkeho vyberu nemas pokial mas nejake naroky.Myslim zoznamky.Vacsinou su na zoznamkach mamy s deckami co ich unudili chlapi a skusaju zeny.Ak ti toto nevadi ja som zenu s dietatom nechcela nikdy.Lebo sama deti nemam.Ale tak vseobecne je tu rybnicek velmi malicky na Sk ale moze ti motyka vystrelit nehovorim ze nie.V zahranici keby zijes to mas ovela lepsie
no a este som zabudla skus duhy.sk ale ako hovorim ony tie zenske su vsade pozaregistrovanie tie iste vacsinou.Ci duhy alebo badoo alebo hocico
Kamarátka je lesba, pýtala som sa a ona sa zoznamuje cez igirls.cz, je to česká zoznamka ale je tam kopec báb zo Slovenska
Kamarátka je lesba, pýtala som sa a ona sa zoznamuje cez igirls.cz, je to česká zoznamka ale je tam kopec báb zo Slovenska
@anonym_34006f neviem co kamoska hlada,ale to je tiez uchylaren typu a la nas pokec akurat so zenskymi.A taktiez tie iste zenske co kde kade inde.
@stan_ka20 este ja rozmyslam nad nejakymi zahranicnymi medzinarodnymi zoznamkami kedze tu na sk som poskusala vsetky mozne co sa tohto tyka.Okrem teda tinder a takychto chutoviek to este nie.Ale hladat normalnu zensku na vztah co teda nema deti alebo nevyzera ako muzatka alebo nestrieda jedna radost je takmer nemozne
Dcéra má učiteľku lesbu, absolútne nikto to nerieši. Má aj partnerku, všetci o nich vedia, že sú pár, aj ich vídame spolu. Obe sú úplne v pohode ženské, každý ich má rád a učiteľka je MEGA!!!! Miluje svoju prácu a robí to perfektne! Ale teda, žijeme v Česku …

za seba ti viem povedat, ze ja s tym nemam najmensi problem. Ani ako rodic, ani ako kolega.
Pretoze sa ma to tyka asi tolko, ako sa ma tykaju vztahy aj hetero ludi. Ci tie ich oficialne, ci tie ich neverne. Je to ich zivot.
Co sa tyka najdenia si partnerky, to je tazke. To musis jednoducho odsledovat, ci niektora zena, co sa ti paci, ma zaujem tiez o zeny. Nic ine sa robit neda.
Co sa tyka spoluzitia, da sa to zaonacit tym (ak obe mate za sebou viacere vztahy s muzmi), ze ste sa v muzoch nadobro sklamali a skoncili s nimi. Takze davate prednost uz len kamaratstvam so zenami. A ze ste sa ako kamosky nasli.
V ramci pruderneho Slovenska si budete musiet nechat neznosti na doma a na verejnosti sa najlepsie ani nedrzat za ruky.
A vyborne odvratite pozornost, ak sa budete zucastnovat na babskych pokecoch o hodnoteni inych muzov. Ktory z nich je krajsi, chrumkavejsi a viac sexy (aj ked vy ho budete hodnotit nqozaj len z estetickeho hladiska a nie sexualneho - ale navonok to vyjde na rovnako).
A k tomu obcas hovorit o tom, aky herec/spevak/niektory iny muz vam je sympaticky (co sa da, lebo vam naozaj moze byt nesexualne sympaticky. Ale opat - navonok v tom rozdiel spolocnist nespozna.)
Takze potom okolie vas kamaratsky vztah krasne akceptuje a nebude mat podozrenie, lebo oficialne stale prejavujete ocakavany “zensky zaujem” o muzov.
Budete len dve velmi dobre a blizke kamaratky.
Ale cakat na Slovensku, ze sa nenajdu ludia, co vam nebudu robit problemy (lebo je to vzdy jednoduchsie, ako riesit tie svoje realne doma), sa neda. Ak by ste chceli byt oficialne spolu ako par.