Som šťastná a chcem sa podeliť o radosť
Ahojte, pisem preto, lebo vacsina tem sa tyka pochmurnych tem, ci problemov.
Tak som si povedala, ze na oplatku, by sme mohli zalozit tzv thanksgiving diskusiu :D
Mam 40 rokov a mam pocit, ze som si konecne zacala uzivat zivot, tak ako treba.
Musim priznat, ze ma v mojom zivote negativne ovplynili mne blizki ludia. Narocne detstvo, potom dlho manzelstvo s majetnickym ziarlivym muzom, potom rozvod, potom dalsi vztah s ukazkovym manipulatorom - 4 roky mi trvalo ho odhalit!
a medzitym neustale praca na sebe. vztah som usekla a zacala som spoznavat, kto vlastne som a aka som. a zistila som, ze som vlastne vesela a spolocenska a milujem uzivat si zivot.
a v tomto nastaveni som stretla niekoho noveho. tak nenapadne sa ku mne priplietol. padol mi do oka uz pri prvom stretnuti - stretavame sa pri sporte.
ale nechcela som tlacit na pilu. takze kym sme sa nejako viac zacali stretavat, tak preslo pol roka. a teraz som strasne zamilovana. ako tinedzerka.
som ale nohami na zemi. velmi si davam pozor na stanovenie si hranic, vsetko s nim komunikujem vopred a on je tomu otvoreny. je to konecne dospely chlap v mojom zivote. ktory sa neuraza a ktory ma plne respektuje. a ja si to tak strasne uzivam. prvy krat v zivote mam vedla seba niekoho, kto ma respektuje a kto na mna hladi ako na svaty obrazok :D
neriesim, co bude a ako bude, len si uzivam kazdy jeden den svojho stastia, kym to trva.
ja chapem, ze toto je trosku vylev ako z bravicka 😀, ale odviazte sa kludne aj vy a podelte sa o svoje stastie.
Teším sa s tebou a tak trošku (v dobrom) závidím...nech si šťastná 🙂
@anonym_f8a487 dakujem velmi pekne.
@anonym_autor mám ťa rád v prípade že máš rád samého seba = podmienečná láska. A to nie je skutočná láska.
@anonym_3599b0 hah, takto to asi nie uplne funguje, ale ta predstava ma pobavila. takejto "podmienecnej lasky" :D
Podobne pozitívne príspevky by si napisala aj na začiatku predošlých vzťahov, myslím že tvoje šťastie je závislé na vzťahu v tej ružovej etape zamilovanosti a na vzťahu ako takom.. Sú to endorfíny, chémia a vtedy to chce človek vykričať do celeho sveta... Je to prirodzené a 🙂 Tak snád raz nenapíseš príspevok ako si naletela, že to bol narcis alebo násilnik.. viem že teraz by si prisahala že to sa nikdy nestane. A ja ti len prajem, aby si sa nesklamala 🍀
@anonym_3599b0 rozumiem, preco si to myslis a musim s velkou davkou sebakritiky priznat, ze oba minule vztahy sa uz od zaciatku ukazovali ako toxicke. presne to bola ta kombinacia vybusnej vasne a nasledneho emocionalneho prepadu. a to vsetko v priebehu par hodin.
to bola moja chyba, ze som si to nechala a ze som si nestanovila hranice od zaciatku.
tu je to ine. od zaciatku dbam na svoje hranice, udrziavam si svoju autonomiu, naozaj sa snazim byt nohami na zemi. ked sa mi nieco nepaci, hned to s nim komunikujem a aj jeho povzbudzujem, aby komunikoval so mnou, ked sa jemu nieco nepaci.
Nazdarte. Boli sme na jarmoku v Seredi, dobre sme sa najedli. Vyzbieral som za 2 vrecá (Z)-tká, zarobil som niečo, zas som sa nažral. Dal som si fajnovo lángoš, cigánsku pečienku. Chcel som ísť pozrieť star wars do kina, ale akurát ma zavolali kamoši von. Videl som aj pride pochod, z mestskej veže. Takže kopec zážitkov. Kým je čo jesť tak sa tešíme. Treba si užívať. Zo zdravotnej poisťovne mi prišiel 12€ nedoplatok, tak som aspoň vyskúšal platenie odfotením QR kódu. Bol som zvedavý ako to funguje.

@anonym_autor Užívaj si to s nedaj sa znechutiť nikým.