Spokojná bez bývalého: Život sa zlepšil po rozvode
Ani neviem či mám otázku ale dnes ma premohol divný pocit. Po viac než trinástich rokoch som dnes videla môjho ex. Máme dvoch synov 19 a 13r. (O deti sa nezaujíma, jeho rodičia sa tiež nezaujímajú. ) Podviedol ma keď som bola tehotná s druhým synom. Kým som bola v nemocnici zobral syna k mojim rodičom a už ho nebolo, blokom si ma. (Moja neter mala školskú besiedku a kmotra má pokazené auto tak sme sa dohodli,že pôjdeme spolu. )Ex má zjavne 9 ročného syna so súčasnou partnerkou, ktora vyzerá na 50+, čiže asi o desať viac ako ja.
Mňa prepadla taká úľava, od kedy sa nám vyparil zo života mám nehnuteľnosť , auto , ukončené vš popri práci a deťoch, stabilnú prácu . S ním sme bývali stále v podnájmoch, a vždy sme mali hlboko do peňaženky.
Vypadal ako taký bezďák, dlhé vlasy, plešina a bradatý zarastený, vo vyblednutých, vyťahaných veciach.
Aj keď som bola dlho smutná, istý čas až zúfalá, som vlastne rada, že už nie je súčasťou môjho/nášho života. Moje deti zaslúžili mať otca, ale takého?
Dúfam že tieto riadky pomôžu niekomu kto je v podobnej situácii v akej som bola kedysi ja.
Mozno len teraz jebezdak,vtedy nemusel byt,pokial sa nekur...il..
Ja len nerozumiem ten prvý komentár, žena chce podporiť druhé, ukázať ze je hrdá na seba, co je super 💪 a niekto ma potrebu takto reagovať, toto nepochopím, na čo???! 🙈🤣
@anonym_autor tak niecim ta ten bezdak look zaujal, ked si s nim splodila 2 deti.
@anonym_71ed62 k comu bol dobrý tento komentár ? Autorka chcela potlesk a nie zhodit ju pri prvom komentari
@anonym_71ed62 k comu bol dobrý tento komentár ? Autorka chcela potlesk a nie zhodit ju pri prvom komentari
@anonym_19f6b5 a naco opisuje aky je ex otrasny, plesaty a aku ma staru partnerku? Zatlieskat jej mozes ty.
fain,ze da vam dari, a ze chcete podporit ine zeny v 4ozvode...nabuduce le skuste mozno bez toho aby ste zhadzovali ine osoby ...hlavne zeny ...to ste si mohli odpustit

@anonym_autor tak niecim ta ten bezdak look zaujal, ked si s nim splodila 2 deti.