icon

Spokojná bez bývalého: Život sa zlepšil po rozvode

Včera o 20:08

Ani neviem či mám otázku ale dnes ma premohol divný pocit. Po viac než trinástich rokoch som dnes videla môjho ex. Máme dvoch synov 19 a 13r. (O deti sa nezaujíma, jeho rodičia sa tiež nezaujímajú. ) Podviedol ma keď som bola tehotná s druhým synom. Kým som bola v nemocnici zobral syna k mojim rodičom a už ho nebolo, blokom si ma. (Moja neter mala školskú besiedku a kmotra má pokazené auto tak sme sa dohodli,že pôjdeme spolu. )Ex má zjavne 9 ročného syna so súčasnou partnerkou, ktora vyzerá na 50+, čiže asi o desať viac ako ja.
Mňa prepadla taká úľava, od kedy sa nám vyparil zo života mám nehnuteľnosť , auto , ukončené vš popri práci a deťoch, stabilnú prácu . S ním sme bývali stále v podnájmoch, a vždy sme mali hlboko do peňaženky.
Vypadal ako taký bezďák, dlhé vlasy, plešina a bradatý zarastený, vo vyblednutých, vyťahaných veciach.
Aj keď som bola dlho smutná, istý čas až zúfalá, som vlastne rada, že už nie je súčasťou môjho/nášho života. Moje deti zaslúžili mať otca, ale takého?
Dúfam že tieto riadky pomôžu niekomu kto je v podobnej situácii v akej som bola kedysi ja.

anonym_71ed62
Včera o 22:28

@anonym_autor tak niecim ta ten bezdak look zaujal, ked si s nim splodila 2 deti.

anonym_27cddd
Včera o 23:20

Mozno len teraz jebezdak,vtedy nemusel byt,pokial sa nekur...il..

anonym_0824ed
Dnes o 04:51

Ja len nerozumiem ten prvý komentár, žena chce podporiť druhé, ukázať ze je hrdá na seba, co je super 💪 a niekto ma potrebu takto reagovať, toto nepochopím, na čo???! 🙈🤣

anonym_19f6b5
Dnes o 05:51
@anonym_71ed62

@anonym_autor tak niecim ta ten bezdak look zaujal, ked si s nim splodila 2 deti.

@anonym_71ed62 k comu bol dobrý tento komentár ? Autorka chcela potlesk a nie zhodit ju pri prvom komentari

anonym_71ed62
Dnes o 05:56
@anonym_19f6b5

@anonym_71ed62 k comu bol dobrý tento komentár ? Autorka chcela potlesk a nie zhodit ju pri prvom komentari

@anonym_19f6b5 a naco opisuje aky je ex otrasny, plesaty a aku ma staru partnerku? Zatlieskat jej mozes ty.

barborab1411
Dnes o 13:08

fain,ze da vam dari, a ze chcete podporit ine zeny v 4ozvode...nabuduce le skuste mozno bez toho aby ste zhadzovali ine osoby ...hlavne zeny ...to ste si mohli odpustit