Všetko naraz – zdravotné a finančné problémy, cítim sa bezmocne
Ahojte ja uz som na pokraji sil len si precitajte ake zle veci sa mi deju v zivote ved to uz nieje normalne. Babku mam v nemocnici zlomila si driek, prisla som o vyplatu, priatel prisiel o vyplatu uz ho dlhodobo neplatia, dedka mam v nemocnici, s mamou neviem co je neustale snou beham na urgentny prijem nieco jej diagnostikovali ale CT hlavy jej nespravili uz 2 x som dnes na urgente, auto sa mi poskodilo, chora som bola teraz mam znova dalsi zdravotny problem a toto vsetko naraz 2 tyzdne kazdy jeden den som skoro v nemocnici a toto sa mi vsetko deje naraz a este mnoho mensich drobnosti toto som napisala tie najvaznejsie. Ked toto nieje prekliate tak co potom ?
@anonym_autor pracuje načierno, či má zmluvu?
@anonym_6a83f6 na čierno bohuzial sam si plati zdravotné
@anonym_autor Nemusi mat nador,nemysli hned na najhorsie.
@marca12 myslim velmi sa bojim
@anonym_autor To je život..keď sa j*be tak všetko..to nepoznáš?Nám začal tak nový rok. Myslela som, že to nedám ..január, február iný záhul.😤😤🤯
Nechce sa mi rozpisovať, ale jeden chorí (veľmi chorí)druhý v nemocnici, mama trombozu tým pádom behanie po lekároch, muž chorí a ja chorá so zápalom priedušiek a astmou behať po lekároch, vyšetrení a za svokrou do nemocnice..Do toho všetkého riešili veľkú oslavu na február, ktorá sa nedala zrušiť.
@anonym_6a83f6 na čierno bohuzial sam si plati zdravotné
@anonym_autor veď nech pohrozí zamestnávateľovi, že ho udá, ak mu nevyplatí mzdu.

Ja sa velmi bojim ze mama má mozgovy nador
@anonym_autor Nemusi mat nador,nemysli hned na najhorsie.