icon

Vykašľali ste sa na vianočné upratovanie?

14. dec 2025

Ahojte.
Je tu niekto kto neriesi vianocne upratovanie? Ja som po minule roky upratovala, vsetko umyvala atd a tento rok nic. Vsade je neporiadok. Ten taky "pracovny" stylom ze v kuchyni na stole je vsetko aj to co tam nepatri, co deti donesu napr karty a neodnesu 😀 atd. A mne sa absolutne nechce upratovat 🙄🙄🙄 nezijeme v spine ale nejako ma to prestalo bavit. Upracem a aj tak o par dni sme tam kde sme boli 🙄

Strana
z5
anonym_7dfd17
21. dec 2025
@anonym_autor

Ženy a vysavate aj nedeľu?

@anonym_autor u nas sa vysaje ak treba aj v nedelu

dadis
21. dec 2025
@laskonkaa1

@dadis ty nemas v práci voľno? Vy nemáte s muzom naraz voľno? Deti ti v domácnosti nepomáhajú?
Ak budeš upratovať kazdy týždeň poriadne, nenakopi sa to tak, ze potom nevies co skor.
Ale v poriadku, beriem, neveríš. A mne sa svet nezruti z toho, ze mi neveri zena/muž na fóre🙂 pekný den ti prajem.

@laskonkaa1 Ja mam poriadok o to sa bat nemusis 😀 a to nemusim upratovat potravinovu skrinu a chladnicku pred kazdym nakupom 😁.. a zijem si aj zivot mimo domacnosti 😅

laskonkaa1
21. dec 2025
@dadis

@laskonkaa1 Ja mam poriadok o to sa bat nemusis 😀 a to nemusim upratovat potravinovu skrinu a chladnicku pred kazdym nakupom 😁.. a zijem si aj zivot mimo domacnosti 😅

@dadis ako povieš 🙂

anonym_91aa97
21. dec 2025
@anonym_autor

Ženy a vysavate aj nedeľu?

@sandra49 život je práliš krátky na to, aby som robila každé dva týždne hĺbkové upratovanie. Tie skrine nevyhadzujem ani každé dva mesiace, na čo? Robím to asi tri, štyri krát do roka. Linku častejšie a absolútne sa pret necítim zle. Okná umývam možno päť, šesť krát do roka, podľa potreby, nie podľa sviatkov. Najčastejšie robím asi hĺbkové čistenie kúpeľne.
@anonym_autor to čo je za otázka? Myslela si to tak, aby sme nerušili susedov? Ja mám rodinný dom, takže vysávam, kedy chcem. Keby som bývala v paneláku, brala by som ohľad na susedov, nevysávala by som v nedeľu do takej 9,30 - 10,00 a potom od 12,00 do 15,00 a večer tiež už nie. Ak si chce niekto oddýchnuť a pospať, alebo mu zaspalo malé dieťa, nech neruším. Ale kamarát býva v paneláku, kde nepočuť susedov vôbec, v niektorých počuješ, aj keď im zvoní mobil, nie to ešte vysávač

anonym_91aa97
21. dec 2025
@anonym_fec415

@laskonkaa1 zaujima na uprimne absolutne bez ustipacnosti jedna vec. Hlbkove upratovanie cely tyzden ako pises a pekne to zvladas, super. To som vzdy chcela. Ale islo to vzdy a ide na ukor spanku, oddychu, takej pohody. Takze to tak nerobim, nedavam to proste. Tak ma zaujima, aky velky byt takto praces stale, chodis do roboty? Vari sa u vas kazdy den? Ake mas velke deti? Vozis ich na kruzky? Lebo ak toto niekto dava a zaroven hlbkovo upratuje stale, tak teda klobuk dole 😁

@anonym_fec415 ja nedávam klobúk dolu pred ženou, ktorá takto upratuje, nechcela by som s ňou žiť v jednu dome, byte. Aj keby nechodila do práce a nemala deti, tak je to neuveriteľné plytvanie s časom, aj keď je to samozrejme jej vec a jej rozhodnutie. Tiež mi viac šibalo s upratovaním, keď som bola mladšia, našťastie som z toho vyrástla

anonym_614866
21. dec 2025
@dadis

@dadis milujem tieto modrokonikovske tetky co si domyslaju kazdu chujovinu 🤣🤣🤣 za to, ze niekto upratuje nema zivot mimo domacnosti 🤣 daj este nieco nech sa pobavime

dadis
21. dec 2025
@anonym_614866

@dadis milujem tieto modrokonikovske tetky co si domyslaju kazdu chujovinu 🤣🤣🤣 za to, ze niekto upratuje nema zivot mimo domacnosti 🤣 daj este nieco nech sa pobavime

@anonym_614866 Tetka je tvoja manka

anonym_614866
21. dec 2025
@dadis

@anonym_614866 Tetka je tvoja manka

@dadis hmm, nepostupujes, skus dalsi 🤣🤣🤣

dadis
21. dec 2025
@anonym_614866

@dadis hmm, nepostupujes, skus dalsi 🤣🤣🤣

@anonym_614866 hlavne ty si velmi vtipna a bez sebareflexie

anonym_614866
21. dec 2025
@dadis

@anonym_614866 hlavne ty si velmi vtipna a bez sebareflexie

@dadis clovek ktory sudi druhych na zaklade par viet by nemal o sebareflexii ani hovorit🤣🫶

1mata
21. dec 2025

@anonym_autor keďže sme týždeň ležali s chrípkou. Upratala som iba kúpeľňu, komplet postele vyprala, po pečení sa chystám na kuchynskú linku ( iba z vonku) a to je všetko. V špine nežijeme, upratujem priebežne. Takže až na zas*ate okná môžem skonštatovať, že som na Vianoce pripravená aj bez upratovacej manie. 🫣😜🎄

dadis
21. dec 2025
@anonym_614866

@dadis clovek ktory sudi druhych na zaklade par viet by nemal o sebareflexii ani hovorit🤣🫶

@anonym_614866 a ty moja? a na zaklade coho sudis mna, ze som tetka?? a nemas ani tolko odvahy ozvat sa neanonymne? este sa tvaris, aka si vtipna 🙂

anonym_614866
21. dec 2025
@dadis

@anonym_614866 a ty moja? a na zaklade coho sudis mna, ze som tetka?? a nemas ani tolko odvahy ozvat sa neanonymne? este sa tvaris, aka si vtipna 🙂

@dadis prvy bod si splnila, vytiahla si anonyma🙌
Ja sa tu nehram na chrumkavu a nesnazim sa povysovat nad druhych ludi len kvoli tomu,ze robia nieco inak ako ja. Ze ci ja upratujem kazdy tyzden?ani by ma nehlo. Ale za to tu nevypisujem tym co ano, ze nemaju zivot. Vsimla som si ta uz vo viacerych temach a z toho som usudila, ze si bud velmi velmi nestastny clovek, alebo potom si len stara zatrpknuta tetka ktora ma vnucence na profilovej fotke a na okolo kope ako kobyla. A ako bonus nevladze upratovat tak prska na tych,ktorych to bavi. Nepekne ze? Taketo hodnotenie cloveka na zaklade par viet na diskusnom fore?
Ak mi odpises stylom- ved ty robis to iste alebo sa vysmejes, tak si nic nepochopila🫶 posielam lasku

dadis
21. dec 2025
@anonym_614866

@dadis prvy bod si splnila, vytiahla si anonyma🙌
Ja sa tu nehram na chrumkavu a nesnazim sa povysovat nad druhych ludi len kvoli tomu,ze robia nieco inak ako ja. Ze ci ja upratujem kazdy tyzden?ani by ma nehlo. Ale za to tu nevypisujem tym co ano, ze nemaju zivot. Vsimla som si ta uz vo viacerych temach a z toho som usudila, ze si bud velmi velmi nestastny clovek, alebo potom si len stara zatrpknuta tetka ktora ma vnucence na profilovej fotke a na okolo kope ako kobyla. A ako bonus nevladze upratovat tak prska na tych,ktorych to bavi. Nepekne ze? Taketo hodnotenie cloveka na zaklade par viet na diskusnom fore?
Ak mi odpises stylom- ved ty robis to iste alebo sa vysmejes, tak si nic nepochopila🫶 posielam lasku

@anonym_614866 Wtf??? Ak chces robit nejsku osobnu analyzu, tak si aspon precitaj, co som pisala...ale prosim, nechaj si to seba, alebo naois prisoevok bez toho, aby si na tagla..mna nazor nejakeho trolla nezaujima. pekny vecer..

anonym_614866
21. dec 2025
@dadis

@anonym_614866 Wtf??? Ak chces robit nejsku osobnu analyzu, tak si aspon precitaj, co som pisala...ale prosim, nechaj si to seba, alebo naois prisoevok bez toho, aby si na tagla..mna nazor nejakeho trolla nezaujima. pekny vecer..

@dadis zaujima ked mi stale odpovedas 🫶

Strana
z5