Vyzerám tak zle, že nemám priateľku?
Čaute, v poslednom čase dosť premýšľam že prečo mám 27 a nemám žiadnu priatelku, naozaj neviem či to je venujem sa gazdovstvu, chovám sliepky kačky atď... sedím stromy, proste ma to baví, pracujem v Rakúsku na turnusy momentalne, a ozaj som z toho smutný chyba mi nejaká duša z ktorou by som zdieľal tento svet, radosť a aj problemi... z rodinov je to tak že ma dosť nepekne podviedli, a vlastne od kedy som pred rokmi prestal úplne piť, také tie piatkové akcie, ako keby som ostal na svete sám z mojim psikom, predtým som mal samozrejme kamošov pri pivku, a aj v zahraniči hlavne, a aj som bol viac medzi ludmi ale ja teraz už ani nikam nechodím radšej si pustím seriál a zapalim dobrú travu, vlastne ani nefajčím cigarety, a pokial mam čas a nemám robotu hlavne v zime venujem sa cvičeniu, naozaj sem tam vidím mladých chlapcov všelijakých, a z priateľkami, som z toho smutný, neviem vlastne ani kde by som spoznal dievča ktoré by bavilo somnou dajme tomu chovať a chodiť na výlety... som som kto sa podobne cíti? Mam pocit že samota na ktorú som si zvykol a bol tak spokojny sa už prevrhla do osamelosti, mám psíka ktorého ľúbim, ale cítim že mi chýba niekto skym by som zdieľal tento svet, pretože aj keď mam rodičov a brata ktorého voči mne poštvali, cítim sa úplne sám.
@boris294 si nejaky vztahovacny. Ked takto pristupujes ku kazdemu, kto sa ti opovazi protirecit nedajboze kritizovat to co robis, tak aj to moze byt dovod preco si sam. Sam bez priatelov a dokonca sam bez frajerky. Ked nie si schopny spracovat kritiku a nesuhlas, tak radsej sam aj ostan, pretoze partnersky vztah je okrem vsetkeho ineho aj o tom, ze nie vzdy sa zhodnete v nazoroch a dokonca ten druhy moze mat vyhrady voci tomu co robis a ako to robis.
@anonym_b7d39c mam priateľov ale rozlezenych po celom svete nakoľko som od 18 rokov cestoval po svete a pracoval, preto nemám skoro žiadnych tu doma, a ľudí z ktorými som chodil po akciách som už vymazal nakoľko by ma zo sebov stiahli na dno fľašky, ja ti absolútne nerozumiem, súhlasím s tebou že to pre teba nieje ok, ale premňa je to rekreácia tak ako pre niekoho pohár vina, jednoducho si užívam chvíle kedy môžem nasavať prirodu, a čo ti mám už ako napísať, choj povedať indianom aby nefajčili travu že sú fetaci. A mimochodom bývam kúsok od českých hraníc kde sa na to ľudia pozerajú úplne inak.
@ankare čo ti ja viem, mimo iné na celovečernú erekciu 🤣 fakt je mi už smiešne jak tu nikto nerieši nič iné ako to že si sem tam lupnem fína a bavím sa na gazdovstve, ja asi potrebujem babu skromnú, ktorej budem stačiť taky aký som, lebo hneď ma tu každá mení, nefajčí marisku odstahuj sa, kúp si menšie tričko aby na tebe nevyselo, nauč sa písať, a ty chodis na turnusy, a chovaš kačky a sliepky a kralikov a psa z kocurom atď stym ziadnu nezbališ...😄😄
@boris294 Borisko, kedy pochopis, ze taky ako si si do partnarsva a ani manzelstva nepouzitelny? Jednoducho si neatraktivny, nemas tej potencionalnej partnerke okrem lopoty na statku a strechy zdielanej so svokrovcami co ponuknut. Preco si myslis, ze sa nejaka zena dobrovolne upise tomu co ponukas? A este si aj vztahovacny, to uz je uplne terno do partnerskeho vztahu. Ty jediny budes mat vzdy pravdu a tak ako ty povies, tak bude. No dakujem pekne za takeho...
@boris294 Nuz, pokojne sa smej, nadalej sam.
@mandzula každá tu rieši len travu, keby ste radšej vy ukázali čo by ste priniesli do vzťahu, keď už mam začať ja, zarobíš aspoň dva a pol polovicu z toho čo ja? Vieš poriadne variť? Napereš? Ožehliš? Nakŕmiš kačky? Poleješ stromy? A medzitým si stihnem šlahnuť ešte aj marišku do žili.
@mandzula každá tu rieši len travu, keby ste radšej vy ukázali čo by ste priniesli do vzťahu, keď už mam začať ja, zarobíš aspoň dva a pol polovicu z toho čo ja? Vieš poriadne variť? Napereš? Ožehliš? Nakŕmiš kačky? Poleješ stromy? A medzitým si stihnem šlahnuť ešte aj marišku do žili.
@boris294 Prave si sa ukazal ako primitivny sedlak.
@boris294 fuha toto nepatrilo mne ale musim sa vyjadriť. Naperem, ožehlim, zarobím, polejem kvety, stromy, navarím, napečiem ale veru marihuanu do žily som este nevidela davat. :D
@anonym_b86d1a áno máš pravdu, som kriminálnik a feťák, hneď zajtra sadnem na vlak a idem na prednú horu, úprimne mi tvoj komentár zmenil život k lepšiemu a od teraz už budem chodiť na hriby iba triezvy.
@boris294 mne sa tvoj komentar lubi 😀
Btw roky poznam viacerych chalanov z ITcka a bez travy nebola dobra zurka. Daju si aj teraz ako cerstvi 50tnici ale uz len sviatocne. A nikto z nich nie je zavisly ani nepresiel k inym drogam. Maju rodiny, deti, normalne funguju. Asi sa da mat to pod kontrolou
A sranda ze tu na konovi je x zien ktorych muzi chlascu, gembluju, podvadzajy, peniaze im nedavaju, hukaju po nich, nepomozu, o deti sa nestaraju, vypisuju si s inymi zenami ale vadi im na tebe gramatika a sem-tam travka 😃
Chlape neviem v com je problem, ako na zeny posobis ale drzim palce nech tu spravnu najdes. Si este mlady, mas 27 a v podstate asi hladas obycajnu babu aj na gazdovstvo a na prechadzky do lesa. Nie nejaku napichanu cicu s gelovymi nechtami. Skus chodit na festaky, ram by si mohol najst.
@anonym_b7d39c mam priateľov ale rozlezenych po celom svete nakoľko som od 18 rokov cestoval po svete a pracoval, preto nemám skoro žiadnych tu doma, a ľudí z ktorými som chodil po akciách som už vymazal nakoľko by ma zo sebov stiahli na dno fľašky, ja ti absolútne nerozumiem, súhlasím s tebou že to pre teba nieje ok, ale premňa je to rekreácia tak ako pre niekoho pohár vina, jednoducho si užívam chvíle kedy môžem nasavať prirodu, a čo ti mám už ako napísať, choj povedať indianom aby nefajčili travu že sú fetaci. A mimochodom bývam kúsok od českých hraníc kde sa na to ľudia pozerajú úplne inak.
@boris294 ja si dokazem pekne chvile v prirode uzit aj bez marisky. Mne staci ta trava na luke, rozkvitnute maky, sum listia v korunach stromov, motyle poletujuce z kvetu na kvet... Fakt k tomu aby som si uzila prirodu nepotrebujem ziadne oblbovaky ako ty. A to je ten rozdiel medzi nami, Ja prirodu vnimam zmyslami, neskreslenu halucinogenmi.
A len tak mimochodom, Indiani nefajcili travu, ti pouzivali meskal. Konopa indicka pochadza z Azie, nie z Ameriky. Jedine, ze by to na com ficis nebolo konope ale koka, ta pochadza z Ameriky
@boris294 Prave si sa ukazal ako primitivny sedlak.
@mandzula presne tak, pretože som sa chcel vyrozpravať, a namiesto toho tu zo mňa robia ľudia feťaka, sa choj prejsť do Holandska akých postov luďia sedia v kofičkach... jednoducho hodnotia ma tu luďia bez fotky a mena, mám taký pocit že som natom není až tak zle keď sa aspoň nebojím si dat na internet svoje meno a fotku.
Načo si vlastne založil túto tému? Predpokladala som, že chceš nejaké rady. Ale keď sa ti niekto snaží poradiť, tak máš hneď sprosté arogantné odpovede. Ja mám 55 rokov, ale nechcela by som ťa. Si feťák, nie si samostatný, tvoja gramatika je otrasná...Pre mňa by bol veľký problém aj to, že zvieratká, ktoré chováš, nakoniec zabíjaš /predpokladám/.
@boris294 ja si dokazem pekne chvile v prirode uzit aj bez marisky. Mne staci ta trava na luke, rozkvitnute maky, sum listia v korunach stromov, motyle poletujuce z kvetu na kvet... Fakt k tomu aby som si uzila prirodu nepotrebujem ziadne oblbovaky ako ty. A to je ten rozdiel medzi nami, Ja prirodu vnimam zmyslami, neskreslenu halucinogenmi.
A len tak mimochodom, Indiani nefajcili travu, ti pouzivali meskal. Konopa indicka pochadza z Azie, nie z Ameriky. Jedine, ze by to na com ficis nebolo konope ale koka, ta pochadza z Ameriky
@anonym_b7d39c tak choj za indianmi do azie , ešte si nevidela šikmookeho indina? India-indian.
@boris294 no v lese sa ale asi tazko zoznamis.., rovnako aj s tvojimi zalubami na dvore..
@crazy_cat_lady Prečo by sa v lese ťažko zoznamil? ja chodim do lesa na prechadzky so psami, behať, na hriby, bike. Mám 25 rokov😊 Mňa na ňom odradza tiež ta jednoduchost, ja žijem v byte v meste a on na dedine so zvieratami a chodi na turnusi to asi je mesiac preč kto by chcel takeho chlapa? Aj tak by jeden z nich podviedol v dnešnej dobe 😢😢😢
@anonym_b7d39c tak choj za indianmi do azie , ešte si nevidela šikmookeho indina? India-indian.
@boris294 zlatko, dnes sice nie je piatok ale uz si asi bol v lese na zihlavu. To by vela vysvetlovalo. Aj sikmookych Indianov z Azie
snad sa ti postasti, ja ked som mal 24 a mal moje prve rande s mojou uz nebohou zenou v cajovni, tak ma ona najskor namotala, nasledne som ju nalakal na marihuanu ktoru som mal ale doma, tak sme isli ku mne domov, kde sme si zafajcili, nakrmil som ju lebo bola hladna a nakoniec s toho vznikol pekny dlhorocny vztah. drzim palce. len asi musis hladat taku pre ktoru ta marihuana nebude problem. tu na mamafore pochybujem ze taku najdes
Načo si vlastne založil túto tému? Predpokladala som, že chceš nejaké rady. Ale keď sa ti niekto snaží poradiť, tak máš hneď sprosté arogantné odpovede. Ja mám 55 rokov, ale nechcela by som ťa. Si feťák, nie si samostatný, tvoja gramatika je otrasná...Pre mňa by bol veľký problém aj to, že zvieratká, ktoré chováš, nakoniec zabíjaš /predpokladám/.
@anonym_43f492 ja by som zasa nechcel teba, si o dosť staršia, a mimochodom kde si zobrala že som není samostatný? Ty si prosím ťa utekaj pozrieť čo zarobí podnikateľ v rakusku a potom mi niečo píš o samostatnosti normálne už mi rozum stoji že musím toto písať, to jako že som si urobil fotku teraz večer na chodbe v domácom tričku a chovám sliepky značí že som nejaký imbecil z dediny? Mimochodom bývam 5 minút od centra nemenovaného mesta... áno už som začal byť arogantný nakolko ma tu ľudia vykresľuje ako fetaka, a áno keď to človek preženie tak to beriem, lenže ja poznám z Holandska keď som tam kedysi robil ľudí na takých pozíciách o ktorých sa bežným ľuďom môže snívať, a na obed si ide dať kávičku z jointom do kofička a naspäť do roboty, proste pohoda, a možno aj preto sa majú tak dobre. Pretože my sme jednoducho zavistliva Slovač.
snad sa ti postasti, ja ked som mal 24 a mal moje prve rande s mojou uz nebohou zenou v cajovni, tak ma ona najskor namotala, nasledne som ju nalakal na marihuanu ktoru som mal ale doma, tak sme isli ku mne domov, kde sme si zafajcili, nakrmil som ju lebo bola hladna a nakoniec s toho vznikol pekny dlhorocny vztah. drzim palce. len asi musis hladat taku pre ktoru ta marihuana nebude problem. tu na mamafore pochybujem ze taku najdes
@anonym_3474ab to asi nie, ale veľmi dobre mi padlo že aspoň z niekym komunikujem a mam iné myšlienky 🙂 vieš ja som mal babu ktorá má menila totalne k svojmu obrazu a to nieje dobré, jednoducho každý má svoje chyby a ja som tolerantný ale keď ťa chce niekto úplne zmeniť to je zle 🙂
@crazy_cat_lady Prečo by sa v lese ťažko zoznamil? ja chodim do lesa na prechadzky so psami, behať, na hriby, bike. Mám 25 rokov😊 Mňa na ňom odradza tiež ta jednoduchost, ja žijem v byte v meste a on na dedine so zvieratami a chodi na turnusi to asi je mesiac preč kto by chcel takeho chlapa? Aj tak by jeden z nich podviedol v dnešnej dobe 😢😢😢
@anonym_0940fd žijem v meste zo zvieratami, 5 minút od centra... taka haluz, mimochodom chodievam na turnusi vetšinou iba od jesene do jari, to mam peniažky aby som mohol od jari do jesene venovať naplno farme psovy chodiť na výlety a tak 🙂 .
Mne si sympaticky, odpovede si uz dostal - musis ist medzi ludi, aby si nasiel spriaznenu dusu, podobnu tebe, co ta nebude nasilu menit. Vela stastia 🍀♥️
@boris294 Vieš, obhajuj sa ako chceš ale s takým prístupom, ktorý máš ženu naozaj nenájdeš a nie, nie je to o tom, že fajčíš trávu ani o tom, že si jednoduchší ale o tom, že si nevieš priznať to, že niečo robíš zle. A sú veci, ktoré zmeniť treba (nemyslím osobnosť). A to píšem ako žena, ktorá je na tom podobne ako ty. Vzťahy som začala budovať až vtedy keď som si začala pripúšťať pohľady iných ľudí na niektoré situácie v mojom živote. Pretože, nie to, že ti niečo vyhovuje a že je to pre teba komfortná zóna ešte neznamená, že by to tak v živote malo byť
@boris294 Bráško, poj sem, počúvaj, poj bližšie. Povieme si to na rovinu jak normálni chlapi. Tuto kačice s ich handrami a knižnicami nevedia o čom hovoria.
Všetci by sme chceli také pekné frajerky, ja viem. Len vidíš jak to je kadejaké zoznamy požiadaviek a neviem čo to ešte chce. Tak to zrobíme... dojdeš na agrokomplex ale vykašleš sa na voláke vymódené pipiny. Vystriehneš si sympatickú baculi čo predáva volačo a povedz jej jaké máš kačky. Normálne ju tam ohuruj a vypýtaj si nejaký kontakt. Bam máš frajerku.
@anonym_1bf3a8 bacula ake ma kacky 😆 urcite je na facebooku aj nejaka farmarska skupina
@anonym_43f492 ja by som zasa nechcel teba, si o dosť staršia, a mimochodom kde si zobrala že som není samostatný? Ty si prosím ťa utekaj pozrieť čo zarobí podnikateľ v rakusku a potom mi niečo píš o samostatnosti normálne už mi rozum stoji že musím toto písať, to jako že som si urobil fotku teraz večer na chodbe v domácom tričku a chovám sliepky značí že som nejaký imbecil z dediny? Mimochodom bývam 5 minút od centra nemenovaného mesta... áno už som začal byť arogantný nakolko ma tu ľudia vykresľuje ako fetaka, a áno keď to človek preženie tak to beriem, lenže ja poznám z Holandska keď som tam kedysi robil ľudí na takých pozíciách o ktorých sa bežným ľuďom môže snívať, a na obed si ide dať kávičku z jointom do kofička a naspäť do roboty, proste pohoda, a možno aj preto sa majú tak dobre. Pretože my sme jednoducho zavistliva Slovač.
@boris294 Kde som zobrala, že nie si samostatný? Veď žiješ s rodičmi.
@boris294 rodina Ta nepekne podviedla, ale aj tak s nimi zijes pod jednou strechou. Chovas kacky, mas hospodarstvo, ale o ktore sa Ti vlastne stara rodina a je to automatizovane. Takze chova rodina a Ty chodis zarabat do zahranicia.
Co este z uvodneho prispevku nie je pravda?
Ked si nechcel, aby sa prispevky tocili o trave, ktoru fajcis, tak si to tu nemal pisat.
I ja mam v rodine chlapika, co chodi na turnusy do zahranicia. Aj dom si za tie zarobene peniaze dal postavit. Ma uz 45 a je stale sam.....
Nie je mariša nelegálna droga? Tak sa s tým pochval na verejnom fóre, daj rovno kontakt na dealera... Alebo si pestujes sám? 🫣
@anonym_639a01 ďakujem za tvoj úprimný nazor, budem naň myslieť pri ďalšom feťackom fajčení travy niekde pod mostom :D ... .
@boris294 ja som nepovedala,ze si fetak,ale nepride mi to normalne, ze potrebujes takto vypinat. Inak by mi nevadili ani tvoje kacice ani nič. Ale toto proste nie... a vidis, dalsich 17 zien sa s tým stotožnuje. Tak rozmyslaj, ci ti sance u zien neklesaju aj kvoli tomu.
@boris294 či sa na to polícia bude pozerať inak . Premýšľam... Horná Súča, Moravské Lieskové, Bošáca...?
@ankare čo ti ja viem, mimo iné na celovečernú erekciu 🤣 fakt je mi už smiešne jak tu nikto nerieši nič iné ako to že si sem tam lupnem fína a bavím sa na gazdovstve, ja asi potrebujem babu skromnú, ktorej budem stačiť taky aký som, lebo hneď ma tu každá mení, nefajčí marisku odstahuj sa, kúp si menšie tričko aby na tebe nevyselo, nauč sa písať, a ty chodis na turnusy, a chovaš kačky a sliepky a kralikov a psa z kocurom atď stym ziadnu nezbališ...😄😄
nemusis byt fetak na to, aby ti trava vedela klavalitne dodrbat zivot a tvojej eventualnej rodine tiez.. je to dlhodobo diskutovana tema ale v mnohych krajinach legalizovana latka, to ale nic nemeni na fakte, ze u nas to tak nie je.. Vies, ze sa zo vsetkych latok v tele drzi najdlhsie? Staci jedna namatkova kontrola v praci, alebo nehoda, ktoru ani nesposobis ty.. a si bez vodicaku, bez prace.. ja osobne poznam dvoch ludi, ktorí takto dopadli .. jeden bol sice v závode ako vykonny pracovnik, ale druhy v korporate s 3 stupnom VS vzdelania a 20 rocnou praxou.. co myslis aky to ma dopad? ako sa na neho pozeraju dalsi mozny zamestnavatelia .. ked ma toto vo vystupnom liste.. uz je rok a pol bez prace.. takze dakujem ale s takymto clovekom zenu nic dobre necaka
@boris294
@anonym_639a01 ďakujem za tvoj úprimný nazor, budem naň myslieť pri ďalšom feťackom fajčení travy niekde pod mostom :D ... .
@boris294 mňa by napr. odradilo, ako útočné reagujes pri kritike fajčenia trávy.... Ak je to tak aj v reálnom.zivote, tak zbohom.
A áno, ak chceš priateľku, musíš stretávať nejaké ženy. Takze musíš ísť medzi ľudí.
Predstava skromného života z prebytkov na gazdovstve tiež nebude veľmi príťažlivá pre mladé ženy...
Ako môzes chovať hydinu, keď pracuješ na turnusy? Kto sa ti o to stará, keď si preč?

@boris294 Nuz, pokojne sa smej, nadalej sam.