icon

Život v chudobe

unbeholfen
11. nov 2025

Pomme sa baviť o chudobe. Len tak sa chcem vyrozprávať že velká chudoba je. Neni penazí. Ludia sú bez peňazí, len si požičávajú, potom vrácá a zas nemajú. Zbírajú kovošrot, zálohujú aby niečo mali pár drobných. Semtam sa podarí nejaká brigáda zehnať, ale kým dójde výplata, tolko si napožičávajú, že keď vrátia nič im nezostane. Nevíme sa vymaniť z tej večnej chudoby.

Strana
z21
janulik2008
14. mar 2026
@unbeholfen

@janulik2008 dôležité je či to smetie obsahovalo nejaké speňažiteľné položky.

@unbeholfen ako napr co? Neviem ci z macacich 💩 sa da nieco spenazit 🫣😀

anonym_2a5018
14. mar 2026

Máš talent prežrať výplatu za tri dni a zvyšok mesiaca pindať o chudobe, kvôli čomu si ty chudák diskriminovaný nútený odpadky zbierať, aby si mal večer čo do huby, toto ich vytáča len čo uvidia tvoju existenciu. Ty budeš asi fakt mentálne retardovaný keď za celé tie roky si si to v tej svojej dutej hlave nepospájal do súvislostí. Na teba je aj škoda si hubu drať. Maj sa, idiot!

unbeholfen
autor
14. mar 2026
@janulik2008

@unbeholfen ako napr co? Neviem ci z macacich 💩 sa da nieco spenazit 🫣😀

@janulik2008 nevedel som že sa jedná o zvierací exkrement. Ja v smetiakoch hľadám kovové veci a (Z).

mufka1
14. mar 2026

Pozri ja ti to napíšem takto s môjho pohľadu. Veľa ludi zije od vypalati do vyplati .Vela ludi ani to nije ....dost ludi zije na okraji chudoby ,ze nemajú ani na základné veci ....a potom su taky snad vidíš sama ked sa blížia sviatky ....2 manželia dva veľké koše nákupné a nechajú tam mozno aj 400e vela ludi tak nakupuje to su ty co nepocituju chudobu ....

janulik2008
14. mar 2026
@unbeholfen

@janulik2008 nevedel som že sa jedná o zvierací exkrement. Ja v smetiakoch hľadám kovové veci a (Z).

@unbeholfen ale aj tak nevyhadzujeme šrot atd ale len klasicke veci co sa urxite nedaju spenazit napr obal zo sladkosti atp. A flasky zbierame 😀 u teba je problem ze pride vyplata a hned kupujes blbosti. Ak je pravda ze mas cukrovku tak si zarabas na riadny pruser

unbeholfen
autor
14. mar 2026
@janulik2008

@unbeholfen ale aj tak nevyhadzujeme šrot atd ale len klasicke veci co sa urxite nedaju spenazit napr obal zo sladkosti atp. A flasky zbierame 😀 u teba je problem ze pride vyplata a hned kupujes blbosti. Ak je pravda ze mas cukrovku tak si zarabas na riadny pruser

@janulik2008 zatial diagnostikovali zvyseny, kde to este nieje na lieky ale už som oficiálne pacient v diabet ambulancii. Takže to zlé ma ešte len čaká. A kamoš povedal že zaujímavé žeuvedomujem si to, ale nič s tým nerobím. Presne. Ja si uvedomujem že to smeruje k prúseru ale závislosť je silnejšia. už som chcel veľakrát presedlať na vývar. Ale nedarí sa.

unbeholfen
autor
14. mar 2026
@mufka1

Pozri ja ti to napíšem takto s môjho pohľadu. Veľa ludi zije od vypalati do vyplati .Vela ludi ani to nije ....dost ludi zije na okraji chudoby ,ze nemajú ani na základné veci ....a potom su taky snad vidíš sama ked sa blížia sviatky ....2 manželia dva veľké koše nákupné a nechajú tam mozno aj 400e vela ludi tak nakupuje to su ty co nepocituju chudobu ....

Velice velkú pravdu máš.

anonym_bbd18d
14. mar 2026
@unbeholfen

Velice velkú pravdu máš.

@unbeholfen presne som ti minule napisala, ze aj keby ti lekar povedal, ze o mesiac zomries, neprestanes zrat hluposti. A uz to tu mame. Nabeh na cukrovku, ale pokracujes. A ano, aj tu flasku som vo Viedni vyhodila ja.

janulik2008
14. mar 2026

@unbeholfen musis sa zatat. Inak to nejde. Naozaj skoncis velmi zle

Strana
z21