icon

Zomrela mi kamarátka

jaskolka
27. feb 2026

Zdravím,ani neviem, aký nadpis vlastne dať tejto diskusii,či skôr príspevku...dnes som sa dozvedela,že zomrela moja kamarátka,len o dva roky staršia ako ja. Od leta minulého roka zápasila s ťažkou chorobou, ktorá ju napokon strávila 😢 Neskutočne rýchlo to šlo, ostali po nej malé deti a ja normálne tomu stále neverím....aký je život krehký 😢😢R.I.P.

Strana
z2
anonym_0f06ce
27. feb 2026
@jaskolka

@anonym_03f274 nádor hrubého čreva

@jaskolka Je mi to ľúto, úprimnú sústrasť 😪💔 Hrubé črevo a pankreas má veľmi rýchly spád. Nám už v rodine toľko ľudí odišlo a pomerne mladých 😪 Mne pred rokmi zomrela kamarátka na rakovinu prsníka. Vôbec nikomu to nepovedala,žila v zahraničí boli sme s nou v kontakte a nikto netušil s kamarátok. Bolo to strašné .Veľmi veľa mladých umiera. Teraz som sa dozvedela, že spoluziacka má rakovinu a som úplne s toho šoku.

anonym_0f06ce
27. feb 2026

@jaskolka Mojej kamarátke zomrel teraz tragicky muž. Ja som bola s toho týždeň vyklepaná..

jaskolka
autor
28. feb 2026
@anonym_bce563

@jaskolka ale vedela si ze bola chora ci vobec? je to hrozna strata , chodaci deticky :( a pozostali

@anonym_bce563 áno, vedela som,že bola chorá,ale tak stále sme dúfali,že to zvládne 😢

anonym_bce563
28. feb 2026
@jaskolka

@anonym_bce563 áno, vedela som,že bola chorá,ale tak stále sme dúfali,že to zvládne 😢

@jaskolka no niektore choroby maju zle prognozy, ci mlady ci stary :((( ja smutim uz velmi dlho a to mi bola moja krv. je to strasne a nikdy sa nezmierim.

canerko
28. feb 2026

Je mi to luto.Kazdy den počujem ze niekto mlady prehral boj z tou zakernou choro ou.Moja susedka,nema este ani 50 teraz akurat zapasy.Robila inak v Rakusku a chodila domov sporadične.Videla som ju pred Vianocami,bola stastna,povedala ze jej chyba domov a ze nikam nejde lebo si uziva doma.Ona strasne milovala Vianoce,ozdobovanie a vsetko okolo toho.Nevedela som ze v auguste bola operovana.A vraj vsetko bolo ok.Po Vianociach odisla naspat do Rakuska a je vo velmi tazkom stave.Rakovina sa vratila,vraj je IV.stadijum a pride domov dozit.Nemoze prijmat chemo,skončula po prvej davke na Jiske,a vraj dostala uz aj kyslik.Teraz ako sa postavit k tomu,ze ju strasne chcem vidiet ked pride,a zas mozno ona nebude chcela nikoho vidiet.Kazdy den na nu mislim.

janulik2008
28. feb 2026

Kolegyňa, ostali dve malé deti. Behom ani nie dvoch mesiacov 😔

Strana
z2