icon

Zomrela mi kamarátka

jaskolka
27. feb 2026

Zdravím,ani neviem, aký nadpis vlastne dať tejto diskusii,či skôr príspevku...dnes som sa dozvedela,že zomrela moja kamarátka,len o dva roky staršia ako ja. Od leta minulého roka zápasila s ťažkou chorobou, ktorá ju napokon strávila 😢 Neskutočne rýchlo to šlo, ostali po nej malé deti a ja normálne tomu stále neverím....aký je život krehký 😢😢R.I.P.

Strana
z2
doriiis
27. feb 2026

Úprimnú sústrasť. Život je krehký veru. A práve preto prestaňme riešiť blbosti a užívajme si každý jeden deň. Lebo nikdy nevieš, ktorý deň je ten posledny

jaskolka
autor
27. feb 2026
@doriiis

Úprimnú sústrasť. Život je krehký veru. A práve preto prestaňme riešiť blbosti a užívajme si každý jeden deň. Lebo nikdy nevieš, ktorý deň je ten posledny

@doriiis to je úplne pravda..

anonym_03f274
27. feb 2026

Uprimnu sustrast, to ma velmi mrzi.. ake mala ochorenie, ak sa mozem spytat? Tiez poznam podobny pripad, zomrela ale este v novembri…

anonym_917aa7
27. feb 2026

Uprimnu sustrast. Nechcem provokovat, ale o chvilu sa vyroja nase zname zeny s - bola ockovana?

jaskolka
autor
27. feb 2026
@anonym_03f274

Uprimnu sustrast, to ma velmi mrzi.. ake mala ochorenie, ak sa mozem spytat? Tiez poznam podobny pripad, zomrela ale este v novembri…

@anonym_03f274 nádor hrubého čreva

anonym_72786c
27. feb 2026

Je mi to ľúto. Skôr či neskôr sa stretne so smrťou blízkych ľudí každý z nás. A tým nemyslím iba starších ľudí, ale aj rovesníkov, dokonca aj mladších. Ja som sa s prvou smrťou kamaráta/kamarátky musela popasovať v mojich 12r, s druhou v mojich 23r. A bolo to veľmi ťažké. Je ťažké tieto veci spracovať. Ja som už vo veku (45), že to kosí v mojich radoch, žiaľ.

irusa
27. feb 2026

Úprimnú sústrasť....to je strašné 😢

anonym_edb60a
27. feb 2026
@jaskolka

Úprimnú sústrasť. To jej ako zistili ? Mala nejake problémy zo stolicou?
@jaskolka

anonym_51d097
27. feb 2026

Mala som 25, doma 1,5 ročné dieťa, v bruchu ďalšie a po bežnej kontrole mi diagnostikovali rakovinu, v 8 mesiaci ďalšiu. Porodila som a po šestonedelí to išlo, jedna,druhá, tretia operácia…. Liečba, ďaľšia…. Teraz mám 30, dokonca života na liekoch. Mala som šťastie. Som tu. Nemusela som byť. Rakovina si nevyberá, muža, ženu, tehotnú, mladého/starého človeka. Žiadna vážna choroba si nevyberá. Vyjadrujem úprimnú sústrasť.

anonym_33ce3e
27. feb 2026

@jaskolka
nevolala sa náhodou Katka?

anonym_1d8025
27. feb 2026

Úprimnú sústrasť🖤
Moja kamarátka má tiež vážne problémy so žalúdkom, zatiaľ je bez diagnózy, ale bojím sa moc

anonym_2f2cbe
27. feb 2026

Mne dva roky do zadu tiež. Mali sme 26 síce sme boli spolužiačky ale aj kamarátky. Do teraz sa mi o nej sníva…

pribinak
27. feb 2026

Smutne, obzvlášť ak zostali malé deti bez matky

zara1357
27. feb 2026

@jaskolka väčšinou keď nám nečakane odídu blízke osoby a hlavne tie mladšie ročníky tak začneme prehodnocovať svoj život. Osobne si myslím, že je to správne. Využiť čas, ktorý tu máme zmysluplne. Je to pre nás čas kedy aspoň na pár dni spomalíme, naše životné problémy sa nám aspoň na okamih zdajú banálne. A mali by sme sa zamyslieť, čo vieme v našich životoch zmeniť, aby sme ten čas ktorý tu zostal nám využili tak ako sme si plánovali.
Je v poriadku že smútiš a je v poriadku o tom rozprávať a podeliť sa o svoju bolesť. Vždy keď zostanú malé deti je to veľmi smutné. Ak ste boli blízke kamošky tak skús s jej manželom nestratiť kontakt a sem tam tie deti zobrať na zmrzku/ výlet.

anonym_5ea6ef
27. feb 2026

Z býv. práce si spomínam na kolegu. Jeho manž. mala rakovinu. boli to mladí vysokoškoláci keď prišli do práce.
Zomrela vo veku 26r. Mali 3 r chlapčeka ktorý sa na pohrebe hral so stuhami na vencoch.

jaskolka
autor
27. feb 2026
@anonym_33ce3e

@jaskolka
nevolala sa náhodou Katka?

@anonym_33ce3e áno,poznala si ju tiež? Veľmi smutné, čo sa stalo 😢

anonym_33ce3e
27. feb 2026
@jaskolka

@anonym_33ce3e áno,poznala si ju tiež? Veľmi smutné, čo sa stalo 😢

@jaskolka u nás v dedine dnes som sa dozvedela že zomrela Katka O. za slobodna, tak neviem či myslíme tú istú,ak áno tak je to sestrina spolužiačka

jaskolka
autor
27. feb 2026
@anonym_33ce3e

@jaskolka u nás v dedine dnes som sa dozvedela že zomrela Katka O. za slobodna, tak neviem či myslíme tú istú,ak áno tak je to sestrina spolužiačka

@anonym_33ce3e áno,ide o ňu

margaretka_
27. feb 2026

Uprimnu sustrast 🖤
Mna minule vystrasilo, ked niekedy vybehne ponuka kontaktov, ze kolki z tych ludi, uz nie su mdzi nami, spoluziak zo zakladky, spoluziacka z vysky, kamarat moj rovesnik, kamarat dost mladsi odo mna... a to nemam este ani 40

slavomira236
27. feb 2026

@jaskolka moja kamoska suseda tiez zomrela takto starsia o 2 roky ako ja uz je to 6rokov tiez 2 deti ..ona nechodila na prehliadky zili na cypre ona aj s detmi mozno 4 roky mala gynekologicke problemy prisla na sk a uz diagnoza a liecba no rozsirilo sa aj na ine casti

anonym_0f7fc0
27. feb 2026

Úprimnú sústrasť..je mi to ľúto..čas pomôže 🥲🥹

liliputka2131
27. feb 2026

Moja bojuje😔 rak.prsnika .len tak mi to prisla oznamit do prace sa mi miestami stracal sluch vobec neviem co rozpravala len som kukala na nu jak teľa a hlave sa mi premietali spomienky proste na p..u

anonym_bce563
27. feb 2026
@jaskolka

@jaskolka hrozne, nadory maju coraz mladsi ludia. :( ja sa neviem s tym zmierit, mame mlade umrtie v rodine a nikdy sa s tym nezmierim. nechapem :(

anonym_498adb
27. feb 2026

Uprimnu sustrast. Mne zomrela velmi dobra kamaratka pri porode. Viem si predstavit, ako sa citis 😢.

jaskolka
autor
27. feb 2026
@anonym_bce563

@jaskolka hrozne, nadory maju coraz mladsi ludia. :( ja sa neviem s tym zmierit, mame mlade umrtie v rodine a nikdy sa s tym nezmierim. nechapem :(

@anonym_bce563 mne keď ráno prišla správa,že zomrela,tak som si to asi trikrát čítala,lebo som neverila tomu, čo čítam...ani som nevedela,ako reagovať, skrátka šok...

jaskolka
autor
27. feb 2026
@anonym_498adb

Uprimnu sustrast. Mne zomrela velmi dobra kamaratka pri porode. Viem si predstavit, ako sa citis 😢.

@anonym_498adb keď som prečítala tú správu,tak som sedela a pozerala do "blba"lebo to bol šok... mladá žena,len pár týždňov predtým sme sa rozprávali a teraz...už tu skrátka nie je 😥

kajus_a
27. feb 2026
@jaskolka

@anonym_498adb keď som prečítala tú správu,tak som sedela a pozerala do "blba"lebo to bol šok... mladá žena,len pár týždňov predtým sme sa rozprávali a teraz...už tu skrátka nie je 😥

@jaskolka ano, je to tazke. Ja som si dookola citala nasu konverzaciu v mobile. Dlho mi trvalo si zvyknut, ze jej nemozem hocikedy napisat. Niekolkokrat denne som siahla po mobile, ze jej idem napisat. Bude to tazke, jedine cas pomoze. Ale samozrejme nezabudnes nikdy, ale uz sa naucis spominat na nu aj s usmevom, na pekne chvile, co ste spolu zazili, na jej usmev. Drzim palce!

honkytonky
27. feb 2026
@zara1357

@jaskolka väčšinou keď nám nečakane odídu blízke osoby a hlavne tie mladšie ročníky tak začneme prehodnocovať svoj život. Osobne si myslím, že je to správne. Využiť čas, ktorý tu máme zmysluplne. Je to pre nás čas kedy aspoň na pár dni spomalíme, naše životné problémy sa nám aspoň na okamih zdajú banálne. A mali by sme sa zamyslieť, čo vieme v našich životoch zmeniť, aby sme ten čas ktorý tu zostal nám využili tak ako sme si plánovali.
Je v poriadku že smútiš a je v poriadku o tom rozprávať a podeliť sa o svoju bolesť. Vždy keď zostanú malé deti je to veľmi smutné. Ak ste boli blízke kamošky tak skús s jej manželom nestratiť kontakt a sem tam tie deti zobrať na zmrzku/ výlet.

@zara1357 🤍🙏

anonym_bce563
27. feb 2026
@jaskolka

@anonym_bce563 mne keď ráno prišla správa,že zomrela,tak som si to asi trikrát čítala,lebo som neverila tomu, čo čítam...ani som nevedela,ako reagovať, skrátka šok...

@jaskolka ale vedela si ze bola chora ci vobec? je to hrozna strata , chodaci deticky :( a pozostali

anonym_bce563
27. feb 2026
@kajus_a

@jaskolka ano, je to tazke. Ja som si dookola citala nasu konverzaciu v mobile. Dlho mi trvalo si zvyknut, ze jej nemozem hocikedy napisat. Niekolkokrat denne som siahla po mobile, ze jej idem napisat. Bude to tazke, jedine cas pomoze. Ale samozrejme nezabudnes nikdy, ale uz sa naucis spominat na nu aj s usmevom, na pekne chvile, co ste spolu zazili, na jej usmev. Drzim palce!

@kajus_a pokazde ked citam co sme si pisali, je mi zle od smutku nedokazem to ani citat nedokazem prijat ze uz nie je medzi nami nemozem uverit ze niekto dokaze za par tyzdnov od diagnozy zomriet :( ked sa zobudim, kazdy den, stale si myslim ze to nemoze byt pravda

Strana
z2