Aj zvieratá sú príroda
Však viete kam mierim.
Zabíjanie zvierat je čin proti prírode.
@anonymnyuzivatel ty si mimo
@minenkaa V čom som mimo?
Všetko som už vysvetlil.
@minenkaa V čom som mimo?
Všetko som už vysvetlil.
@anonymnyuzivatel ze strom je menej dôležitý ako zviera ,to si nevysvetlil
@anonymnyuzivatel ze strom je menej dôležitý ako zviera ,to si nevysvetlil
@minenkaa Zviera je na vyššej úrovni ako strom.Tak si vyber si postavená pred úlohou,zabiť jedno zviera,alebo vyrúbať jeden strom.Čo si vyberieš?
@minenkaa Zviera je na vyššej úrovni ako strom.Tak si vyber si postavená pred úlohou,zabiť jedno zviera,alebo vyrúbať jeden strom.Čo si vyberieš?
@anonymnyuzivatel preco je na vyššej úrovni a kto to určil
@anonymnyuzivatel rastliny aj zivocichy sa vyvinuli z prvotnej bioplazmy. Rastliny nie su na nizsej urovni ako zivocichy, alebo hoc aj bakterie a virusy. Su ziva hmota, ktora sa vyvinula z bioplazmy len ich vyvoj sa vybral roznymi smermi.
@anonymnyuzivatel a preto nas ta priroda vystrelila na vrchol potravinoveho retazca?? Je otazne ci by sa ta zver ktoru jeme a regulujeme nepremnozila a nezozrala by nam vsetku" travu"
@minenkaa neodpovedala si na otázku
@minenkaa neodpovedala si na otázku
@anonymnyuzivatel ak odpovieš ty ,tak odpoviem ja prvý si neodpovedal
@anonymnyuzivatel rastliny aj zivocichy sa vyvinuli z prvotnej bioplazmy. Rastliny nie su na nizsej urovni ako zivocichy, alebo hoc aj bakterie a virusy. Su ziva hmota, ktora sa vyvinula z bioplazmy len ich vyvoj sa vybral roznymi smermi.
@viestta Ale sú.Keď nemáš povedať k veci,tak radšej netáraj.
@viestta Ale sú.Keď nemáš povedať k veci,tak radšej netáraj.
@anonymnyuzivatel jaj, uz chapem. Uz som to uplne pochopila. K veci odpoveda len ten, co s tebou suhlasi. No co uz? Aj tak sa da...
@anonymnyuzivatel ak odpovieš ty ,tak odpoviem ja prvý si neodpovedal
@minenkaa vsimla si si, ze s nim je diskusia rovnaka ako s Tomaskom?
Zase kŕmite trolla?
Tak zrúbať jeden strom a zabiť zviera je veľký rozdiel.
@anonymnyuzivatel nie.nie je. Strom nam dava kyslik.
@anonymnyuzivatel nie.nie je. Strom nam dava kyslik.
@ibatanecnica "Zabi bobra,zachranis strom"😂
@anonymnyuzivatel vy ste bratia ,však
@leonard1997
Blby a blbší
@minenkaa ja som inak myslela že túto tému založil Leonard😁
@ibatanecnica "Zabi bobra,zachranis strom"😂
@tundra zotni strom bobor zdochne,tak ako teraz
@minenkaa ja som inak myslela že túto tému založil Leonard😁
@janulik2008 nik nevie koľko nickov tu ma
@viestta Kameň(nerasty),rastliny,zvieratá a človek.Taká je postupnosť vo vývoji.Zvieratá sú vo vývoji ďalej ako rastliny a majú nervovú sústavu.Rastliny nemajú nervovú sústavu(nestrieka z nich krv),ale majú vegetatívnu sústavu.Aj zrezanie stromu je čin proti prírode,ale ďaleko menší ako usmrtenie zvieraťa.
Ak máte záujem jesť mäso,ale jedine také,ktoré si vlastnoručne zabijete.Inak by ste nemali jesť mäso.
@anonymnyuzivatel pises bludy. Je kopec primitivnych zivocichov, ktore niektore rastliny strcia do vacku. Ale trolovi to je zbytocne vysvetlovat.
@anonymnyuzivatel pises bludy. Je kopec primitivnych zivocichov, ktore niektore rastliny strcia do vacku. Ale trolovi to je zbytocne vysvetlovat.
@aalt Individuálna duša musí prejsť 8 400 000 živočíšnymi formami než dostane ľudské telo.To len tak na okraj.
K téme : Zabíjanie zvierat je čin proti prírode.Príroda to každému zráta.
Je tu niekto medzi nami,kto nestúpil ani raz mravcovi na hlavu?
Zrubat strom mozes ak nevyhnutne potrebuješ drevo, zjesť šalát ci zviera tiez mozes, ak potrebuješ potravu, zabiť človeka mozes, ak ide o sebaobranu. Všetko toto potrebuješ urobit, aby su prezil. To je rad prírody. Všetko ostatné su činy zo sebeckosti a proti prirode. To je ten rozdiel, ci musis alebo len chces.
@aalt Individuálna duša musí prejsť 8 400 000 živočíšnymi formami než dostane ľudské telo.To len tak na okraj.
@anonymnyuzivatel to mám akože ako vedieť že mravec je na ceste keď idem domov večer? 😁
@anonymnyuzivatel to je tiez sprostost, kazdy predsa vie, ze je potrebnych 299 792 458 foriem.
@anonymnyuzivatel mravce som nepocitala, ale dnes som uplne cielene zabila muchu. A teraz co? Mala som ju slusne poziadat aby opustila kuchynu a nelozila mi po stole? A keby sa z tej kuchyne nepobrala co by som mala robit dalej?

Vypinam konika.