Ako by som ja riešil globálne otepľovanie
Ak CO2 dosiahne v atmosfére 0,1% na každý štát to bude mať iný vplyv. Pre štáty ako sú USA, Kanada, Rusko, stredná a severná Európa to bude požehnanie, lebo drasticky klesnú náklady na plyn, rapídne sa predĺži vegetačné obdobie čím sa zvýši množstvo plodín, rapídne sa znížia ceny bývania, keďže v teplých regiónoch stačí stavať stavby z ľahkých a tenkých materiálov, zatiaľ čo v studených regiónoch ako ochrana pred chladom sú nutné stavby s hrubých materiálov, čo celú stavbu predražuje. Pre Južnú Áziu, Strednú Ameriku, Južnú Európu, Afriku, Blízky východ prinesie otepľovanie viac škôd, málo úrody.
Každý štát si teda musí prepočítať ako na neho bude vplývať 0,1% CO2 v roku 2100 a tomu prispôsobiť veľkosť populácie. Tak napríklad Afrika má 1,5 miliardy ľudí, množstvo pôdy má v súčastnosti len pre 0,8 miliardy ľudí, a v roku 2100 kedy sa očakáva zníženie úrody o 40% v Afrike, by v Afrike muselo byť "len" 0,48 miliardy ľudí, aby sa každému ušlo jedlo a nikto nehladoval. Pokiaľ bude mať Afrika pôrodnosť 1 dieťa na ženu, africká populácia už v roku 2070 dosiahne populáciu "iba" 0,48 miliardy, a dokáže sa tým ešte v predstihu adaptovať na otepľovanie. Preto riešenie boja proti otepľovaniu nie je mínať stovky biliónov eur (práve to povedie k hladomorom) na prestavbu eko výroby energie, ale správna veľkosť populácie.
Do čoho teda treba investovať je sprístupnenie kondómov, antikoncepcie všetkým ľuďom, edukačná činnosť, zrovnoprávnenie práv žien. Ľudia sa teda v každom štáte budú môcť slobodne rozhodnúť, chcem mať veľa detí a hladovať, alebo chcem mať málo detí a nehladovať. Nechajme to na ľuďoch, to je demokratické, ale nútiť niekoho aby nepálil drevo, neprdel, jedol piliny, chodil do roboty na bicykli, len preto aby sa nezodpovedné krajiny zachraňovali, je nielen totalitné, ale aj nespravodlivé. Nezodpovedným krajinám s nezodpovednými občanmi musí byť jasné povedané, že zodpovedné krajiny ich nebudú zachraňovať, ak sa oni nebudú snažiť.
A treba tiež aby štáty prijali zákon, že kto chce mať dieťa nech ho má, ale nech si ho živí sám, a z vlastného mu platí zdravotné, školné, mali by sa zrušiť všetky prídavky na dieťa a dotácie štátov na dieťa. Inak sa dostaneme do situácie, že niektorí budú len robiť deti a nepracovať a iní ich budú živiť.
@anonym_autor prečo by ta mali chcieť vyzreté zeny ktoré vedia čo chcú a vedia toho viac ako ty,čo by si ty mohol ponúknuť aj mnladej žene čo ma ešte krásne predstavy o svete
@minenkaa
ved ja nepisem o dlhodobom vztahu, ci o manzelstve, ale o jednorazovej bokovke, tam azda nepotrebujes sexovat s nejakym intelektualom 🤔
Este ti aj pamatnik dame postavit, ty si dejatel, ktory si ho zasluzi. Dokonca v nadzivotnej velkosti...🙄
@viestta prosim ta povedz mi ze toto sa mi sniva 🫣🫣🫣 doteraz som sa z neho smiala ale po tom co je schopny posielat otca do roboty na 12 hodin a tvrdit ze nepriamo vplyva ba zvysovanie prac. doby sa mi chce 🤮
@anonym_autor prečo by ta mali chcieť vyzreté zeny ktoré vedia čo chcú a vedia toho viac ako ty,čo by si ty mohol ponúknuť aj mnladej žene čo ma ešte krásne predstavy o svete
@minenkaa muzov pritahuju panny, u vas zien to nefunguje tiez tak ze vas pritahuju panicovia, to ako ich zbavit panictva ?
@anonym_autor teraz si ma len utvrdil v tom čo si o tebe myslím
Ešte raz čo môžeš ponúknuť
@minenkaa
co by si vyzadovala od muza na jednorazovy sex ?
Potom viem odpovedat ci to dokazem ponuknut
@anonym_autor pytala sim sa všeobecne čo ty dokážeš ponúknuť komunkolvek,kamarátovi,partnerovi,dlani
@minenkaa
Napada ma stovka veci, ale neviem ktore su z toho hodnotne, a neviem ktore mam skor vypisat, preto musis polozit poziadavky a ja ti na to odpoviem ano nie
Každy, kto chce znižovať svetovu populaciu, nech začne sebou.
@viestta prosim ta povedz mi ze toto sa mi sniva 🫣🫣🫣 doteraz som sa z neho smiala ale po tom co je schopny posielat otca do roboty na 12 hodin a tvrdit ze nepriamo vplyva ba zvysovanie prac. doby sa mi chce 🤮
@janulik2008 nie, nesniva sa ti to. Tomasko prerazi svoje dno v kazdej dalsej vete, ktoru napise. O chvilu vyrazi niekde u protinozcov...
@janulik2008 nie, nesniva sa ti to. Tomasko prerazi svoje dno v kazdej dalsej vete, ktoru napise. O chvilu vyrazi niekde u protinozcov...
@viestta ty si taká koza ,ja som sa tak zchuti zasmiala
@anonym_autor vraciam sa k tomu životnému prostrediu ,stále neodpovedáš
@minenkaa
Ak netrpis pravidelnym vypadkom pamäti isto si na to spomenies, a ak nie tak rolluj, X krat som o tom pisal
@anonym_autor nie nenapísal ,chcem vedieť ako človek so základným vzdelaním vyvinie nové hnojivo ktoré nebude ubližovať hmyzu
@minenkaa
Riesis to co som nepovedal, ja som nepovedal ze ZS ti staci na vyrobu hnojiv, vedecky vyskum.... ZS ti staci na hodnotenie jednotlivych tvrdeni ci grendeal ma alebo nema vyznam....
@minenkaa
Riesis to co som nepovedal, ja som nepovedal ze ZS ti staci na vyrobu hnojiv, vedecky vyskum.... ZS ti staci na hodnotenie jednotlivych tvrdeni ci grendeal ma alebo nema vyznam....
@anonym_autor nie ,ja som sa pýtala s akým vzdelaním spolupracujú ľudia pri ochrane životného prostredia a ešte stále som nedostala odpoved
@anonym_autor nie ,ja som sa pýtala s akým vzdelaním spolupracujú ľudia pri ochrane životného prostredia a ešte stále som nedostala odpoved
@minenkaa
Aha ty myslis ako je tomu v sucastnosti ? Tak potom s vysokoskolskym a aj s vedeckou praxou
@anonym_autor dalsie aké vysoké školy alebo vzdelanie musia mať ešte
@minenkaa
ja uz neviem ake presne dnes maju.... a nie je to jedno ? Su tam cele armady otitulovanych ludi, a napriek tomu urobili prd pre zivotne prostredie.... clovek bez diplomu toho spravil 100 nasobne viac
@minenkaa
ja uz neviem ake presne dnes maju.... a nie je to jedno ? Su tam cele armady otitulovanych ludi, a napriek tomu urobili prd pre zivotne prostredie.... clovek bez diplomu toho spravil 100 nasobne viac
@anonym_autor Tak tu to tiež žije. Čo ťa vlastne trápi? Ty a tvoj život,alebo naozaj životy iných? 😏
@anonym_autor dalsie aké vysoké školy alebo vzdelanie musia mať ešte
@minenkaa mn by zaujmalo co spravil TENTO clovek bez diplomu pre zivtne prostredie. Tak skutocne, ze za nim vidno aj vysledok v podobe (napriklad) 50 vysadenych stromov, 10 vriec odpadu vyzbieraneho v prirode...
@minenkaa mn by zaujmalo co spravil TENTO clovek bez diplomu pre zivtne prostredie. Tak skutocne, ze za nim vidno aj vysledok v podobe (napriklad) 50 vysadenych stromov, 10 vriec odpadu vyzbieraneho v prirode...
@viestta veď ja som sa ho to tiež už pýtala a nič ticho stále je ticho,čo robi pre prírodu
7 strán o ničom a ja som dnes presadila 3 duby 😁. Aj keď, zasiali sa aj samé,len by rástli tam,kde by vadili a neskôr vypílili 😉.
@anonym_autor je to dobrá myšlienka, ale ludstvo sa nedá k tomu prinútiť. Chceli by sme aj mier, aby sa nemuseli budovať armády a vyrábať zbrane, dosiahneme to? Nikdy. EU tlačia greendeal, kým v zaostalých krajinách sa avšetko porušuje. Sme na rovnakej planéte. To nestačí že to robí zopár štátov. Museli by všetci. To sa ani nedá, lebo všade je iný režim, nie všetci sú vo svetových organizáciách. Mnohí aj odmietnu. Planéta je v globále preludnená. Čína skúšala redukciu obyvateľstva, ale jedna krajina na celosvetovom nič nezmení.
Pokial je zamestnanie blízko, dá sa ísť na bicykli. Ale kto dochádza 50km nebude to predsa pedálovať. Pôjde autobusom alebo vlakom čo už znečisťujú (keďže u nás na gemeri nieje ani jediná elektrifikovaná trať!) jastia samé dízlaky. Tak ako chcú neznečisťovať? Keď u nás ani tie vlaky nejazdia na elektrinu?

@viestta
nemyslim si ze by som bol az tak skaredy ze by islo az o taku velku obetu 😱
@anonym_autor nuz, tu nejde len o vzhlad.