icon

Beriete veci od kontajnera bez hanby?

18. jún 2026

Ja som asi super extra recyklo maniak.
Keď napr. vidím nejakú vec, čo niekto vyhodil, zoberiem si ju, ak sa mi na niečo hodí.
Minule napr. niekto vyhodil takú keramickú sošku anjelika, krásnu, mám už v obývačke 🙂

Ale iné som chcela - hanbí sa za vás vaša rodina? 🙂 Lebo teda môj muž už so mnou nechce nikam ísť, lebo je mu to trápne.
Tiež často vyložím vec ku kontajneru, ktorú napr. na druhý deň už nevidím, teda zrejme niekomu poslúžila.

Strana
z3
janaspa
Včera o 15:17

Ja som raz vzala kvet v kvetinaci, nic mu nebolo len bol obrovsky, zrejme sa uz nezmestil

anonym_23ce68
Včera o 15:18
@julish

@anonym_23ce68 ty si sa hanbila za muza, ktory chcel pomoct susede???? What?

@julish áno. Tvoj keď ťahá veci z kontajnera pre ostatných tak si na neho hrdá?

anonym_855909
Včera o 16:59

Ja som mala ex a keď sme začínali randiť stále ma volal na prechádzky po meste okolo bytoviek a pozeral čo ľudia vyložili von pri kontajneri. Takto našiel celkom fajn veci, počítač, vysávač, televízor, žehličku, bicykel a podobné veci. Vždy to pozbieral zobral domov keď bolo treba opravil a predával to na Bazoši. Neskôr som sa dozvedela že je nezamestnaný a zarába si takouto formou, povedal mi že jemu to stačí na prežitie.

sulavikova
Včera o 17:04

@anonym_autor mám doma famózne kreslo zo zberného dvora, dali sme ho len prečalúniť. Štýlové! Minule som vyhadzovala sklo a doniesla som si 3 keramické kvetináče…za mňa upcycling👍

anonym_ad423c
Včera o 17:18
@sulavikova

@anonym_autor mám doma famózne kreslo zo zberného dvora, dali sme ho len prečalúniť. Štýlové! Minule som vyhadzovala sklo a doniesla som si 3 keramické kvetináče…za mňa upcycling👍

@sulavikova famozne kreslo...preprdene chujoviny plne bakterii.tomu ani precalunenie nepomoze.to aj matrace beriete z kontajnerov?

sulavikova
Dnes o 05:59
@anonym_ad423c

@sulavikova famozne kreslo...preprdene chujoviny plne bakterii.tomu ani precalunenie nepomoze.to aj matrace beriete z kontajnerov?

@anonym_ad423c to bolo vaše kreslo?!? Podľa prudkej reakcie si Vás predstavujem ako hosťku v hoteli. Igelit na matraci…. nedajbože si sadnúť v reštaurácii resp. dp lobby baru.

Strana
z3