icon

Kde kúpiť kvalitný stojan na vrecká odpadu?

Včera o 17:06

Prosím poraďte, kde kúpim kvalitný stojan na vrecká odpadu -na plasty? Pozerala som už v pár obchodoch a všade majú len take hliníkové nohy, dosť slabá konštrukcia....alebo, ako to máte riešene vy? Máme dosť veľa plastového odpadu, zber raz mesačne ..

sweet20
Včera o 17:12

@anonym_autor obi/hornbach.. teraz som aj v tychto obchodoch v letaku videla.. ale mozno su slabe, netusim

katica06
Včera o 17:36

@anonym_autor https://www.obi.sk/nadoby-na-odpad/stojan-na-od...

Tomuto .veľmi podobný som kúpila v kauze asi pred 4 R je plastu a úcelu celom vyhovuje

cina1
Včera o 18:05

myslela si vrece na odpad, kam hadzes plast? ak byvas v RD tak radsej kontajner na plasty

katica06
Včera o 18:12

*V kaufe

erikavesela
Včera o 19:04

Ja mam zlty kontajner a modry na papier... mam to v garazi
Vies kupit take obruce, do kt.vlozis sacok a sa ti nespini kontajner

autor
Včera o 20:09
@cina1

myslela si vrece na odpad, kam hadzes plast? ak byvas v RD tak radsej kontajner na plasty

@erikavesela u nás sa ale zbierajú vrecia...
@cina1 nie, myslela som stojan, resp.drziak na vrecia

erikavesela
Včera o 21:34
@anonym_autor

@anonym_autor ved aj u nas...v kosi mam taku obruc na vrecia, na nu vreco zavesim a potom len vrece vyberiem a vlozim nove

erikavesela
Včera o 21:37
@anonym_autor

@anonym_autor

madeincssr
Včera o 21:37

@pokemonkaa ...ano, a daju sa na webe najst aj v prevedeni s takym "dnom" z mriezky z drotu, na ktorom su vrecia polozene. Ma to vyhodu spevnenia celeho stojana a lahsej premiestnitelnosti (napr. odtiahnutia od steny pri vymene vriec) celeho stojana s vrecami.