Klamanie o miernych zimách a klimatických zmenách
Vzhladom na klimaticke zneny zima bude aj tento rok taka nijaka bez snehu.
A ja som v oktobri darovala na charitu dva kozuchy a taku super 2x podsivanu bundu plus kozusinove cizmy.
Neviem ci minus 10 je mierna zima a snezi ....prigresivci vyhrali.
toto je ozaj trollia tema. zas na 10 stran, gratulujem MK
lebo normalne zmyslajuci clovek toto neurobi. nehnevaj sa na mna.

@anonym_autor prečo vtipkujete práve tu a takto?
Boze to je take vtipne...haaaa haaaa. Vies, to ze snezi, este neznamena, ze klimaticka kriza neexistuje. Ale to vam zo Sumracnej(alebo odkial) asi zamlcali. Sa raz dosmejes.
aj mna oklamali, vraj sa tu nachadzaju zeny, ktore su mudre a maju kopu skusenosti a budu mi vediet poradit.
A sú tí progresívci aj momentálne s tebou v miestnosti?
Progresívci nie sú meteorológovia a zmenu teploty si vieš pozrieť aj sama keby ťa to naozaj zaujímalo na oficiálnych stránkach. Pár dní zimy oproti mesiacom v minulosti sa naozaj nedá porovnať.
tak si mala tie kožuchy aj vetrovky predať
@anonym_autor si trápna
Progresivci vzdy vyhraju lebo nakoniec aj tak vyjde duha. Ale podla mna za to moze Simeckova manka a ti Gruzinci, bacha na nich.
@anonym_autor asi nevies ako tie zmeny funguju, to neni mierne zimy, tam ide o tie vykyvy pocasia. A to zacalo skor, len to bolo vysoko v horach. Svokra to vedela uz v 80 rokoch ked merali ladovce v Alpach.
tupohlavci zo Sumracnej sa prebrali do chladneho rana. Na uhlie vam Robo poslal šeky? 😂A potravinove listky na pridel? Aj to ta caka.
Počasie ani vírusy a choroby sa neriadia podľa toho kto vládne v danej krajine, ani nepoznajú hranice krajín.
To že posledné roky sú v mnohých častiach sveta intenzívnejšie extrémy počasia a prírodné katastrofy je fakt.
Mňa vždy pobaví, ako po akejkoľvek zmienke o progresívcoch tu isté nicky pobúrene štartujú...
A este som dnes ráno musela škrabat auto aj zvnutra!!! Jaaj ti progresivci hnusni🥲
No my sme vcera sli pesi do skoly v -17. Za to urcite moze Simeckova manka a vlada Ivety Radicovej.
a čo s tým majú progresivci? som sa stratila ... 😒
Kde bola koalicia, ked ti progresivci presviedcali, ze budu mierne zimy?
Jaj, podpisovali zmluvy na predrazenu kukuricu a rozmysali, ako si za EU fondy postavit chaty.
Kaslali na svojich nestatnych volicov, co teraz chodia bez kozucha a ciziem.
(ked sarkazmus, tak sarkazmus 🙂 )
A co na to nas spasitel sediaci v Letnom arcibiskupskom palaci? Ziadne fb posolsto k narodu?
No my sme vcera sli pesi do skoly v -17. Za to urcite moze Simeckova manka a vlada Ivety Radicovej.
@moonlight1210 😅
@anonym_9e5872 😀
Raz za cas sa tu vyskytuju podobne temy od 1 prispievatela. Ma to rovnaky rukopis. Neviem, ci to nie je bloger, alebo nejake cudo z tohto nestastneho tabora. Je tu takychto zufalcov viac.😀
Vsak je mierna zima, nemierna bola v 1987 pri 170cm snehu, ci v 77. na Silvestra ked teplota spadla o 30"C,baby sli v lodickach nalahko do kulturakov a naspat Sibir🌀🌬️🌫️
Vieš ,mne je smutno ,že človek s takýmto pohľadom na svet a absolútne žiadnym zdravým úsudkom môže byť svojpravny.
🤣🤣🤣🤣
Síce som si povedala, že nebudem kŕmiť trolkov, ale toto ti povedal kalinak, ktorý našiel vinníka, prečo nemáme postavené nemocnice? Že za to môžu ochranári, čo tvrdia, že je globálne otepľovanie, ale ono v januári sneží?
Vieš ,mne je smutno ,že človek s takýmto pohľadom na svet a absolútne žiadnym zdravým úsudkom môže byť svojpravny.
@barbie2023
Aj v Slovencine radsej zmenili nazov zeleny ostrov - Greenland na Gronsko lebo im to nevyhovuje do klimatickych zmien a je hlavne ze lad tam ustupuje, ale ze tam Wikingovia hospodarili a bolo tam polnohospodarstvo o tom zatlkaju.
@anonym_autor buď rada. Urobila si dobrý skutok. Teraz vďaka tebe nemrznú 4 ľudia.
Dobry rage bait. Tak teda sa chytim nan. Keby ze mas par mozgovych buniek pokope vies ze treba sledovat trendy a nie izolovane javy.
@anonym_autor pred rokmi to bola normálna zima.Ja nemám rada zimu, ale už mi vadí to stonanie, lebo cez deň je mínus 3.Viac mi vadí v lete to veľké teplo🤪nulová úroda, všetko vyschnuté, horúce chodníky a možnosť ísť von až po 18
Dobry rage bait. Tak teda sa chytim nan. Keby ze mas par mozgovych buniek pokope vies ze treba sledovat trendy a nie izolovane javy.
@willacontella
Tu prikladan unifomu rimskych vojakov -celorocnu museli byt riadny otuzilci, alebo bolo teplejsie? ked v tom case pestovali v Anglicku hrozno.
V Anglicku vietor 160km/h bez elektriny je 42-tisíc domácností
Francúzsko vietor 216 km/h bez elektriny je 380-tisíc domácností.

@anonym_autor si si ešte nedala ranné tbl?