Nezabudnime na zvieratá: Vyložte von misku s vodou
pekne... ale preco PRI cinziak a nie k cinziaku?
Dali sme, bezdomovci to vypili skor ako jezko.
@pribinak joj tieto AI banery. Mas kopec casu, navrhni im lepsi plagat.
@anonym_a585ba už bude takmer všetko okolo nás AI, bohužiaľ.
Robíme to. Včera sa tam prišiel napiť potkan 😀
Nič v zlom ale potom, že máme pri panelákoch zvery. Potkany, ježkov, mačky čo sa tu množia jedno cez druhé a behajú tú choré, bola pri našej zš aj líška s mladými ktorá útočila na psi a behala za deťmi na ihrisku. Ľudia pos*atý lebo ňuňu líška si bráni mladé, choďte okolo nej po špičkách.. tak do prdele my sa budeme prisposobovať zverom. O chvíľu tu máme medvede ale ňuňu oni sa len bránia, preto nám idú do obidlí a my sa schovajme..
Ale hlavne, že chovajme to pri našich domoch 🤦
Nič v zlom ale potom, že máme pri panelákoch zvery. Potkany, ježkov, mačky čo sa tu množia jedno cez druhé a behajú tú choré, bola pri našej zš aj líška s mladými ktorá útočila na psi a behala za deťmi na ihrisku. Ľudia pos*atý lebo ňuňu líška si bráni mladé, choďte okolo nej po špičkách.. tak do prdele my sa budeme prisposobovať zverom. O chvíľu tu máme medvede ale ňuňu oni sa len bránia, preto nám idú do obidlí a my sa schovajme..
@anonym_652353 Najprv by som sa naučila gramatiku.
@anonym_652353 Najprv by som sa naučila gramatiku.
@anonym_a8f1b0 nič iné nevieš povedať ?
@anonym_652353 co ty si za zrúdu...je neskutočné sucho a horko....taký ježko ,neprejde tak daleko..to iste rozne zvieratka....nie všade je rieka ci potok...empatia level 100 fakt bych ti naplieskala ....starši prispevok ale si hovorim kde sa v rychto kreatúrach berie tolko zla
Ja som dala na parapet na okno v činžiaku, bývame na 8mom, tak neviem či to bude mať účinok. Možno nejaký vtáčik.
@anonym_652353 si strašná ubožiacka
Ja som dala na parapet na okno v činžiaku, bývame na 8mom, tak neviem či to bude mať účinok. Možno nejaký vtáčik.
@anonym_804277 no mozno tam bude tepla ta voda...ja som dala pri baraku pod strom a rano sme tam videli pit veveričku...velmi ma to potesilo
@anonym_4a493f naplieskať môžeš akurát tak sebe. Aj keď pochybujem, že niekedy dostaneš rozum. Ja nepotrebujem aby mi tu líška s bohvie akými chorobami naháňala deti keď idú zo školy, ty áno ? Nech sa páči, ber si ju aj do postele.. Ja sa nebudem schovávať lebo sem idú zvery z lesa lebo ľudia čo sú celé dni v bytoch jedlo vyhodia z balkóna a my čo chodíme von, nás to tu otravuje a môže to ublížiť či nám, deťom či psom čo tu bývajú. Nie raz som počula, že tu líška naháňala psa či dokonca uhryzla. Ale ňuňu líška z lesa pototo sa. Nik sa s ňou nejde hrať len vyhodia z balkóna jedlo a na a príď aj večer. A ježko a krysy nech si hľadajú jedlo tam kde si hľadali pred pár rokmi.. toto tu nebolo. Odmietame to tu nielen ja ale celé sídlisko ktoré sa dožaduje riešenia tej líšky ktorá sa tu pri škole usadila a niet nikoho kto by to vyhnal preč.. vzduchovka a bolo by po probléme. A tvoj názor ma nezaujíma. Bezdomovcov tiež živíš či to ti je už proti srsti ?

Robim to.