Saharský piesok nad Slovenskom: Vetrať miestnosti alebo nie?
Ahojte ľudia neviem či ste sa dopočuli o tom,že ma nas zasiahnuť saharsky piesok,ale už ho mame nad nami a ja sa vás chcem opýtať keď je Saharsky piesok mam vetrať či ne vy si vetráte miestnosti ak je vonku piesok?....dneska som bol sam sa prejsť a áno cítim v hrdle také sucho a škrabanie a nad lesami nevidno ešte že by bol les zasypaný saharskym pieskom,ale citit to....ako je to u vás???.....
@timea301196
@sara07 jooooj, dievčatá! Pozrite si profil, kto to píše a pochopíte.
@anonym_71f632 chápem, ja som tak zvyknuta že tu zakladaju len anonym diskusie že už ani nepozeram
@timea301196
@anonym_71f632 Veď hovorím, že druhý unbeholfen.
No 💩, co si myslis, že s tým pieskom takú vzdialenosť k tebe príde?
Väčšinou ten prach ide k nám do Dakaru a keď je horsi den (zriedkavo, ale teraz je to obdobie) tak sa radšej zdržujem doma, pustím čističku vzduchu, sledujem air visual appku alebo maska a umyť sa potom poriadne 🤪
Že mi je úplne fuk,či je nejaký piesok,alebo nie je. Ani to nesledujem,to fakt niekto kvôli tomu takto stresuje? Ja by som si asi ani nevšimla,že je dakde nieco od piesku a aj keby,tak to vezmem ako fakt a hotovo.
no ten piesok je pre teba menej nebezpecny ako to tvoje stresovanie. ked ta toto dokaze takto vyviest z miery tak asi by si mal zacat so sebou nieco robit. hod sa do kludu.
@pralinka25 ešte sa na koni pýtať, či môže vetrať. Rozum nestačí 🤣
@pralinka25 ešte sa na koni pýtať, či môže vetrať. Rozum nestačí 🤣
@cacianka bez kona ani ranu
@pralinka25 a pančušky ešte dávaš ? 🤣😍
@cacianka neviem este som sa nepytala na koni ci vlastne este musim davat. idem zistit. zajtra je skolka aby som vedela :D
@stelly652 okna nezatvaram od marca do konca oktobra , nemam sajn co si citil. , bola som cely den vonku a kde nic tu nic
@stelly652 okna nezatvaram od marca do konca oktobra , nemam sajn co si citil. , bola som cely den vonku a kde nic tu nic
@renesance80 tak dneska to bolo dobre nič som necítil ako včera
@renesance80 tak dneska to bolo dobre nič som necítil ako včera
@stelly652 vidis a dnes ho bolo viac ako vcera a este to bude stupat
@viestta ale ja už tomu nejako neverím,že bude stúpať
@viestta konečne som sa dočítal a dozvedel sa toho oveľa viac než v ostatných článkoch,škoda,že nemám vodičský preukaz,že nechodím pešo ale s autom
neriesim, je tu pravidelne, jedine co nerobim, neriadim vonku nic.. chcela som cez vikend ale pocula som spravicku, necham to tak. Nic necitim na sebe ani nikde. Ak ale by to bolo akutne (teraz ani som nevidela este prach ze by sme mali = zvycajne mam zlte parapety a vsetko), tak naozaj nejak dlho nenechavam okna pootvarane nikde.
Dychaj nosom, nebudes mat ciatstocky prachu v krku.. inak aktualne aj bez saharskeho piesku sa dost prasi u nas, lebo upratane cesty este nemame, po zime je vsetko pozasypavane, spinave, blatove.. cesty musime umyt, schody vyspliechat :DD a potom bude poriadok.

však saharsky piesok u nas byva každy rok, doteraz si ho ako zvladala či si o nom ani nevedela
@timea301196