icon

Saharský piesok nad Slovenskom: Vetrať miestnosti alebo nie?

stelly652
7. mar 2026

Ahojte ľudia neviem či ste sa dopočuli o tom,že ma nas zasiahnuť saharsky piesok,ale už ho mame nad nami a ja sa vás chcem opýtať keď je Saharsky piesok mam vetrať či ne vy si vetráte miestnosti ak je vonku piesok?....dneska som bol sam sa prejsť a áno cítim v hrdle také sucho a škrabanie a nad lesami nevidno ešte že by bol les zasypaný saharskym pieskom,ale citit to....ako je to u vás???.....

anonym_71f632
7. mar 2026
@sara07

však saharsky piesok u nas byva každy rok, doteraz si ho ako zvladala či si o nom ani nevedela

@timea301196
@sara07 jooooj, dievčatá! Pozrite si profil, kto to píše a pochopíte.

sara07
7. mar 2026
@anonym_71f632

@timea301196

@anonym_71f632 chápem, ja som tak zvyknuta že tu zakladaju len anonym diskusie že už ani nepozeram

chrobak7
7. mar 2026
@anonym_71f632

@timea301196

@anonym_71f632 Veď hovorím, že druhý unbeholfen.

bluka2
7. mar 2026

No 💩, co si myslis, že s tým pieskom takú vzdialenosť k tebe príde?
Väčšinou ten prach ide k nám do Dakaru a keď je horsi den (zriedkavo, ale teraz je to obdobie) tak sa radšej zdržujem doma, pustím čističku vzduchu, sledujem air visual appku alebo maska a umyť sa potom poriadne 🤪

euka210
8. mar 2026

@stelly652 no ja neviem...auto zaprasene uz bolo skor, manzel cely den robil po vonku, deti tiez a ani ja som nic nezvycajne necitila, takze som vetrala a aj vonku povesala. Nikdy sa kvoli tomu neobmedzujem, jedine ze auta mame spinave.

jaskolka
8. mar 2026

Že mi je úplne fuk,či je nejaký piesok,alebo nie je. Ani to nesledujem,to fakt niekto kvôli tomu takto stresuje? Ja by som si asi ani nevšimla,že je dakde nieco od piesku a aj keby,tak to vezmem ako fakt a hotovo.

cacianka
8. mar 2026
@pralinka25

no ten piesok je pre teba menej nebezpecny ako to tvoje stresovanie. ked ta toto dokaze takto vyviest z miery tak asi by si mal zacat so sebou nieco robit. hod sa do kludu.

@pralinka25 ešte sa na koni pýtať, či môže vetrať. Rozum nestačí 🤣

pralinka25
8. mar 2026
@cacianka

@pralinka25 ešte sa na koni pýtať, či môže vetrať. Rozum nestačí 🤣

@cacianka bez kona ani ranu

cacianka
8. mar 2026
@pralinka25

@cacianka bez kona ani ranu

@pralinka25 a pančušky ešte dávaš ? 🤣😍

pralinka25
8. mar 2026
@cacianka

@cacianka neviem este som sa nepytala na koni ci vlastne este musim davat. idem zistit. zajtra je skolka aby som vedela :D

renesance80
8. mar 2026

@stelly652 okna nezatvaram od marca do konca oktobra , nemam sajn co si citil. , bola som cely den vonku a kde nic tu nic

viestta
8. mar 2026
@stelly652

@chrobak7 tak dobre zájdem do toho lesa zajtra

@stelly652 prezil si?

stelly652
autor
8. mar 2026
@viestta

@stelly652 prezil si?

@viestta ano ano nebolo to take ako včera

stelly652
autor
8. mar 2026
@cacianka

@cacianka pančušky 😅😂

stelly652
autor
8. mar 2026
@renesance80

@stelly652 okna nezatvaram od marca do konca oktobra , nemam sajn co si citil. , bola som cely den vonku a kde nic tu nic

@renesance80 tak dneska to bolo dobre nič som necítil ako včera

viestta
8. mar 2026
@stelly652

@renesance80 tak dneska to bolo dobre nič som necítil ako včera

@stelly652 vidis a dnes ho bolo viac ako vcera a este to bude stupat

stelly652
autor
8. mar 2026
@viestta

@stelly652 vidis a dnes ho bolo viac ako vcera a este to bude stupat

@viestta ale ja už tomu nejako neverím,že bude stúpať

viestta
8. mar 2026
@stelly652

@viestta ale ja už tomu nejako neverím,že bude stúpať

stelly652
autor
8. mar 2026

@viestta konečne som sa dočítal a dozvedel sa toho oveľa viac než v ostatných článkoch,škoda,že nemám vodičský preukaz,že nechodím pešo ale s autom

sisska96
8. mar 2026

Vetram normálne. Prečo nie ?

anonym_71f632
8. mar 2026
@stelly652

@viestta konečne som sa dočítal a dozvedel sa toho oveľa viac než v ostatných článkoch,škoda,že nemám vodičský preukaz,že nechodím pešo ale s autom

@stelly652 ty chodíš autom bez vodičáku? 🤔

stelly652
autor
8. mar 2026
@sisska96

Vetram normálne. Prečo nie ?

@sisska96 ta bo nachytám čiastočky prachu a potom ma škrabe v hrdle

stelly652
autor
8. mar 2026
@anonym_71f632

@stelly652 ty chodíš autom bez vodičáku? 🤔

@anonym_71f632 ne šak ja nemám vodičky

viestta
8. mar 2026
@stelly652

@anonym_71f632 ne šak ja nemám vodičky

@stelly652 tak zacni chodit peso. Tvojej imunite to len prospeje. A aj hlave, niet nic lepsie ako obcas hlavu vyvetrat

stelly652
autor
8. mar 2026
@viestta

@stelly652 tak zacni chodit peso. Tvojej imunite to len prospeje. A aj hlave, niet nic lepsie ako obcas hlavu vyvetrat

@viestta do mesta chodím autobusom a naspäť z mesta pešo

viestta
8. mar 2026
@stelly652

@viestta do mesta chodím autobusom a naspäť z mesta pešo

@stelly652 a na co si siel do mesta, vsak si chcel ist do lesa

stelly652
autor
8. mar 2026
@viestta

@stelly652 a na co si siel do mesta, vsak si chcel ist do lesa

@viestta šak som bol dnes v lese...a zajtra idem do mesta do Madarasu zaniesť papiere,strihať sa,do lekárne vybrať lieky a do poštovej banky

sisska96
Včera o 09:53
@stelly652

@viestta šak som bol dnes v lese...a zajtra idem do mesta do Madarasu zaniesť papiere,strihať sa,do lekárne vybrať lieky a do poštovej banky

@stelly652 Ale prosím ťa. Však si daj vodu a hotovo. Kto býva na tropickom mieste a majú kopec piesku nezadusia sa

ekira1
Včera o 18:06
@stelly652

@sisska96 ta bo nachytám čiastočky prachu a potom ma škrabe v hrdle

@stelly652 len mi vysvetli, aký je rozdiel medzi saharským pieskom a tým prachom čo máme tu.

simca06022011
Včera o 18:19

neriesim, je tu pravidelne, jedine co nerobim, neriadim vonku nic.. chcela som cez vikend ale pocula som spravicku, necham to tak. Nic necitim na sebe ani nikde. Ak ale by to bolo akutne (teraz ani som nevidela este prach ze by sme mali = zvycajne mam zlte parapety a vsetko), tak naozaj nejak dlho nenechavam okna pootvarane nikde.

Dychaj nosom, nebudes mat ciatstocky prachu v krku.. inak aktualne aj bez saharskeho piesku sa dost prasi u nas, lebo upratane cesty este nemame, po zime je vsetko pozasypavane, spinave, blatove.. cesty musime umyt, schody vyspliechat :DD a potom bude poriadok.