Triedenie odpadu za partnera: Robia to aj vaši muži?
Ahojte, povedzte mi úprimne, mám doma len ja takýto exemplár? 😅
Muž zásadne nerecykluje. Teda nie že by nechcel ekologicky žiť, ale vraj „nevie, čo kam patrí“. Takže výsledok je, že rôzne obaly, papieriky a plasty necháva na kuchynskom stole, aby som to roztriedila ja 🙈
Najlepšie je, že keď mu poviem, nech to hodí aspoň niekam približne správne, tvári sa, že je to strašne komplikované a že on sa v tom nevyzná.
Robia toto aj vaši chlapi alebo som fakt vyhrala jackpot? 😅
Neuveris, ale presne to robi aj moj muz😤
@anonym_9eed93 Tak potom asi zijeme s tym istym modelom 😂 Moj tiez nevie, co kam patri, ale zvlastne je, ze v praci vraj zvlada ovela komplikovanejsie veci 😅
Som chlap a u nas hlavne "triedim" ja a bezne teda kose dodatocne "upratujem". Teda prehadzujem do spravnych a "komprimujem" flase, tetrapaky ...
Som chlap a u nas hlavne "triedim" ja a bezne teda kose dodatocne "upratujem". Teda prehadzujem do spravnych a "komprimujem" flase, tetrapaky ...
@aalt Môj muž sa tvári, že rozlišovať plast od papiera je jadrová fyzika 😅
@anonym_9eed93 Tak potom asi zijeme s tym istym modelom 😂 Moj tiez nevie, co kam patri, ale zvlastne je, ze v praci vraj zvlada ovela komplikovanejsie veci 😅
@anonym_autor my mame kos, ktory ma 4 casti, cize fakt blbuvzdorny kos. A co? A aj tak na linke najdem kopky, zaujimave, ze kopky na linke su oddelene, kopka s kelimkom, kopka so supkou od bananu aj kopka papierova. Ale dalej sa nedostal, asi logicka hadanka je to pre nho🤦♀️
@anonym_autor Weaponized incompetence alebo po slovensky predstierana/ucelova neschopnost. Triedit odpad sa ucia uz deti v skolke, nie je mozne, ze dospely s plne a spravne vyvinutym mozgom nevie, kam co ide.
Nie, nemám doma chlapa s IQ hupacieho koňa.
U nás je to naopak, keďže nemáme separátne nádoby vo vnútri, tak tam máme košík, kde takéto drobnosti dávame a triedi to potom muž 😂 nie že by som nevedela, čo kam, ale nejak to prischlo jemu, ja sa totižto koľkokrát zabudnem a hodím do zmiešaného aj niečo, čo by sa dalo separovať, priznávam, že v tomto nie som tak dôsledná ako by som mohla... nám to doma takto vyhovuje, nájdite si aj vy svoj systém
@anonym_autor hodila by som mu to do auta, rychlo sa nauci. Je len lenivy a vychcany, nic viac. Rovnako predpokladam nerozumie ako sa zapinaju spotrebice, kde v obchode je chlieb a kde maslo, kadial sa ide po deti na kruzky…
Boze nikdy som nepochopila toto branie si imhotepov 😃
Ale vie, lebo vedia to aj škôlkari, aj deti na prvom stupni v škole, ale robí z teba cistu hlupanu
Povie, že nevie a ty mu to zoberieš aj s háčikom
sorry, ale takýto chlap je buď:
a) debil alebo
b) vychcálek, ktorý vie, že keď sa bude robiť neschopný, on to niekto zaňho urobí
Neviem, čo je menej zlé...
@anonym_autor Nechce sa mu a obtazuje ho, ze musi nad smetami rozmyslat. Povedala by som mu, ze ak nezacne tomu rozumiet, tak ty prestanes rozumiet tomu, ako roztriedit jeho blede pradlo od tmaveho.
@anonym_autor Nechce sa mu a obtazuje ho, ze musi nad smetami rozmyslat. Povedala by som mu, ze ak nezacne tomu rozumiet, tak ty prestanes rozumiet tomu, ako roztriedit jeho blede pradlo od tmaveho.
@marianarem no to uz mi je len trest 😅 oblecenie uz davno farby nepusta, resp len vynimocne ked kupis nejaky smejd, a chlap nevidi rozdiel medzi bielou a ziarivo bielou.
@anonym_autor vie to dobre. Len ta vyuziva. Lenivý je.
@marianarem no to uz mi je len trest 😅 oblecenie uz davno farby nepusta, resp len vynimocne ked kupis nejaky smejd, a chlap nevidi rozdiel medzi bielou a ziarivo bielou.
@sissy27 To nie, ale medzi bielou a ruzovou uz rozdiel uvidi 🙂 Mne sa minule prave omylom podarilo manzelovi zafarbit tricko do ruzova, nie je pravda, ze nic uz nepusta.
@sissy27 To nie, ale medzi bielou a ruzovou uz rozdiel uvidi 🙂 Mne sa minule prave omylom podarilo manzelovi zafarbit tricko do ruzova, nie je pravda, ze nic uz nepusta.
@marianarem ako pisem, menej kvalitne veci farbu pustaju. Ale stale si myslim, ze tymto ho nevytresta, proste si kupi nove.
Nech začne smeti vynášať len on a nech si všíma aký odpad je v ktorom vrecku a naučí sa.
@anonym_autor my nerecyklujeme hlavne, že muž bol pre sáčky a ďalší kyblik na úrade.V linke nemáme miesto a jeho názor je, že bol na skládke a videl ako to funguje😂ale tvoj to robí z lenivosti si neviem predstaviť, že prídem domov a na linke sú kelimky
@anonym_autor my nerecyklujeme hlavne, že muž bol pre sáčky a ďalší kyblik na úrade.V linke nemáme miesto a jeho názor je, že bol na skládke a videl ako to funguje😂ale tvoj to robí z lenivosti si neviem predstaviť, že prídem domov a na linke sú kelimky
@anonym_255e54 obec platí za komunálny odpad odvoz aj uskladnenie na skládke a náklady vám potom vyúčtuje
za separovaný odpad obec neplatí, tam máte zber aj zneškodnenie zadarmo ani vy neplatíte poplatky
ak máte všetok odpad v komunálnom tak logicky platíte viac a aby to bolo spravodlivejšie tak sa bude v budúcnosti odpad vážiť
Tak u nas je to opacne,muz triedy plasty a ja to ziadno neprezivam,ziadno nerecyklujem.A ano platime ten najvyssi poplatok takze na co???
@anonym_autor
Toto je taka naucena bezmocnost, az no. Nic, normalne doma zahlas, ze uz to nerobis. Vytlac zoznam co sa recykluje kam, a pan nech si to zakazdym precita, ked pojde nieco vyhodit.
Ak sa na to vykasle, tak vytiahnem jeho pokrytectvo, ak chce zit aspon trochu ekologicky.
Moj muz nie je retardovany a vie rozlíšiť papier od plastu
Ale zo zaciatku hadzal obaly od keksikov do papiera.. vzdy som mu s tym zamavala pred nosom a spytala som sa ho: " je toto papier? Vedel by si si s tým utrieť rit?"
Je to iba vyhovorka, je to jednoduchsie nechat na linke. Naucit sa triedit odpad sa dokazu aj 4 rocne deti vo skolke. Ale naco by to robil ked to urobis ty. Existuju aj obrazkove tahaky ak to nezvladne- obrazky pochopi ci?
@anonym_255e54 obec platí za komunálny odpad odvoz aj uskladnenie na skládke a náklady vám potom vyúčtuje
za separovaný odpad obec neplatí, tam máte zber aj zneškodnenie zadarmo ani vy neplatíte poplatky
ak máte všetok odpad v komunálnom tak logicky platíte viac a aby to bolo spravodlivejšie tak sa bude v budúcnosti odpad vážiť
@anonym_ee80b5 odpad vážiť?? To sa ako presne dá v prípade úplne anonymného vynášania odpadkov v panelákoch a bytovkách?
@marianarem by som mu k bielemu tričku prihodila červené nohavičky 😂

Neuveris, ale presne to robi aj moj muz😤