icon

Aké sú vaše skúsenosti s Mudr. Luciou Klimekovou?

smejo955
15. dec 2023

Ahojte, idem zmeniť gynekológa a chcela by som sa spýtať na túto pani doktorku Klimekovú 😊 aké máte s nou skúsenosti poprípade ako ma vybavenú ambulanciu. Ďakujem

mimuska328
26. dec 2023

@smejo955 na klimekovu som nepočula nič dobré.. od koho chceš odísť preč?

kikulla89
27. jan 2024

@smejo955 Ja osobne s nou mam len dobre skusenosti som u nej od 15tich a mam dve krasne deti ktore mam vdake nej hlavne a za velku pomoc vdačim jej ❤️

lena_95
25. jún 2025

@smejo955 Ospravedlnujem sa za obsirny post ale chcem varovat hocikoho, kto zvazuje prejst ku nej.

Klimekova bola moja prva gynekologicka. Chodila som k nej jeden rok ako na klavir, lebo som mala opakujuce sa mykozy, zapaly mechuru na ktore mi nic nezaberalo a bolesti v podbrusku. Zakazdym ma "vysetrila" povedala ze VSETKO JE OK a dala mi nejake lieky. Presnejsie povedane, pisala mi dookola tie iste lieky a dokonca 4x po sebe som mala rovnake antibiotika, co aj mojmu 17rocnemu nedovyvijanemu mozgu zasvietilo kontrolku. Ked som uz zufala isla k inemu doktorovi, hned pri prvom pohlade na sono povedal 'Dievca zlate, kde si bola doteraz?'(- kazdy druhy tyzden u predoslej doktorky!) Vysledok vysetrenia - mala som chronicky zapal, rozsireny do brusnej dutiny, chyteny mechur a vajecnik prirasteny k maternici.

Liecila som sa nasledne cca 3 mesiace, po com som sa citila lepsie ale dnes viem, ze mi takto zanedbana zdravotna starostlivost zanechala nepriehocne vajcovody, co som zistila az vdaka nedavnemu mimomaternicovemu tehotenstvu. Od mojich 17tin som dalsie podobne problemy a zapaly nemala, tak viem s istotou povedat, ze som zrasty ziskala pocas pravidelnych (ale zjavne zbytocnych) navstev jej ordinacie. Nechapem ako spravila atestaciu a preco este stale moze 'liecit' zeny...