Budete objednávať aj ďalej z Číny?
Dnes som si isla objednat par veci peknych na plaž ale neni su v Eu sklade tie najlepsie neni su v EU chcela som si objednat z Temu . 63 e dokopy a idem na platbu a ze 103 CLO skoro 50 e . Tak ze kaslem na to😭😭😭 predtym som stale objednavala dva tri balicky za dva tyzdne shein temu ali .. A teraz no idem sa zblaznit
Škoda, rada som odtiaľ objednávala... Ale tie clá sú ozaj neúnosné...
@anonym_eef0c7 len proste je to nefer , ze kamaratky co ziju mimo EU , toto nemusia riesit . Tak isto v Amerike ,Kanade,Afrike,Australii nic take neexistuje . Proste to je strasne . Ja fakt poviem kamaratke ze si budem ibjednavat na jej adresu .. Tolko krasnych veci aj krasne spodne pradlo to na Slovensku sa neda najst a nechcem davat EU darmozracom ..
@anonym_autor vydrz ja si myslím ze.l niečo vymyslia aby neprišli o zisk.. Lebo takto im klesnú veľmi tržby nikto nebude za týchto podmienok objednávať
@anonym_497744 Ale vies co je najhorsie ? Ze krajiny mimo EU to maju stale bez CLA a tam si z toho spravili biznis kupuju z Temu,Shein a potom predavaju o nieco drahsie v kamennych obchodoch .. Kto si nevie ovjednat sam a stale maju z toho dobry zisk . Co v EU je uz vsetko zakazane ,niekedy sa citim ze tachvilu to tu bude ako v SEVERNEJ KOREII ,naozaj mi je lepsie za hranicami Europskej unie lebo fakt niektore veci nemaju logiku . Dokonca USA nema take zakony . A pride mi to strasne nefer ze niekde nemusia ani toto platit ani tamto …
@anonym_497744 Ale vies co je najhorsie ? Ze krajiny mimo EU to maju stale bez CLA a tam si z toho spravili biznis kupuju z Temu,Shein a potom predavaju o nieco drahsie v kamennych obchodoch .. Kto si nevie ovjednat sam a stale maju z toho dobry zisk . Co v EU je uz vsetko zakazane ,niekedy sa citim ze tachvilu to tu bude ako v SEVERNEJ KOREII ,naozaj mi je lepsie za hranicami Europskej unie lebo fakt niektore veci nemaju logiku . Dokonca USA nema take zakony . A pride mi to strasne nefer ze niekde nemusia ani toto platit ani tamto …
@anonym_autor chápem tvoje rozhorčenie tiež ma to vytáča 🙄
@anonym_autor v Severnej Kórei by si už skončila s celou rodinou v pracovnom tábore už len za náznak nesúhlasu so zákonmi krajiny
@anonym_autor v Severnej Kórei by si už skončila s celou rodinou v pracovnom tábore už len za náznak nesúhlasu so zákonmi krajiny
@anonym_3f41b4 ja viem len hovorim ze zacina to tu byt moc vyšinute
To bolo niečo čím som si každý mesiac urobila radosť 😢 teraz už ťažko, to clo ma nesmierne vytáča a nepríde mi to fér.

už nie ,socket eu zigbee z ali express cca od11 euro a zigbee z ikea v Ba za 9,9 eur, pred clami stal ten sockett v akcii na ali cca 4-5 euro,