icon

Lidl Mystery box

30. mar 2026

No čo, stihli ste niekto? 😀

Strana
z2
abeli040
30. mar 2026

@anonym_autor V mojej aplikácii, hneď nedostupné. Čakala som presne o desiatej..

klarissa25
30. mar 2026

Vzhladom na to ze niekto stihol aj 2 objednat a myslim ze takych ludi bolo viac, tak je jasne ze ostatnym sa nepodarilo.

autor
30. mar 2026
@klarissa25

Vzhladom na to ze niekto stihol aj 2 objednat a myslim ze takych ludi bolo viac, tak je jasne ze ostatnym sa nepodarilo.

@klarissa25 Pochybujem, že za tie 2 sekundy, čo trvalo, kým sa vypredali, niekto stihol objednať aj 2 - a podľa pravidiel sa dal dať do košíka iba 1ks.

klarissa25
30. mar 2026
@anonym_autor

@klarissa25 Pochybujem, že za tie 2 sekundy, čo trvalo, kým sa vypredali, niekto stihol objednať aj 2 - a podľa pravidiel sa dal dať do košíka iba 1ks.

@anonym_autor staci mam dva mobily pri sebe, resp 2 aplikacie …citala som komentare na fb…

marsmykkok
30. mar 2026
@klarissa25

@anonym_autor staci mam dva mobily pri sebe, resp 2 aplikacie …citala som komentare na fb…

@klarissa25 No typická nenažraná Slovač aj 10 zobrať pre seba... Ale nech, ja som to ani nechcela a neskúšala, oblečenie veľmi malá šanca že by trafili veľkosť čo potrebujem, spotrebný tovar nepotrebujem nič-jedine ak fritéza by potešila, ale to je malá šanca že by tam bola a ostatné by mi len zavadzalo-respektíve by som ani nemala kde dať kuchynskú linku mám malú.

autor
30. mar 2026
@klarissa25

@klarissa25 Jasné, väčšina ľudí klikala o dušu a 1 nestihli kliknúť a niekto stihol potvrdiť objednávku v 2 mobiloch 😀

anonym_268005
30. mar 2026
@anonym_autor

@klarissa25 Jasné, väčšina ľudí klikala o dušu a 1 nestihli kliknúť a niekto stihol potvrdiť objednávku v 2 mobiloch 😀

@anonym_autor Skus si pozriet komenty priamo na fb lidl, stihli ludia, dali tam aj sceeny potvrdenych objednavok. Boxov bolo 100, a zaujemcov v tisicoch. Vsetci cakali na 10:00 😀. Ja som tiez nestihla. Ale nevadi, pozrela som video Bicana a este jedneho neviem meno a nakoniec dobre, ze som netihla. Aj tak vsetko mame. A kupujeme podla znaciek.

klarissa25
30. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor no tak mne je to jedno ty si mysli co chces. Dalo sa cakat ze sa to preda behom par sekund. Ludia su maximalne nenazrati. Mne to je jedno. Ja taketo macky vo vreci naozaj nepotrebujem, veci ktore maju problem predat…

anonym_4ce7e1
30. mar 2026

No ja odpadnem 🙂 teraz som pozrela v appke o čom sa to točí, som prekvapená, ze mačka vo vreci za 25eur je take wau a zastup toľkých ludi na to čakal 😁

anonym_8fc6fb
30. mar 2026

Veď už o 10:00 bolo nedostupné. Lidl klame. PODVOD

anonym_268005
30. mar 2026
@anonym_4ce7e1

No ja odpadnem 🙂 teraz som pozrela v appke o čom sa to točí, som prekvapená, ze mačka vo vreci za 25eur je take wau a zastup toľkých ludi na to čakal 😁

@anonym_4ce7e1 A este ako sa rozculuju po nete. 100 boxov a niekolko tisic zaujemcov, ale oni nestihli a je to podvod 😀🤦‍♀️. Pritom vsetci cakali na 10:00 a klikali ako besni. Stihlo prvych 100.

marsmykkok
30. mar 2026
@anonym_8fc6fb

Veď už o 10:00 bolo nedostupné. Lidl klame. PODVOD

@anonym_8fc6fb Podľa mňa reálne bolo v obehu 10 alebo 20 a 80-90 dali pred desiatou influencerom 😀

edinka126
30. mar 2026

ževraj koľko ludi živori a do výplaty im ostava pár € a ludia miesto toho aby 25e investovali trebars do nákupu potravín tak investujú do niečoho čo ani nevedia čo je..... :D :D :D

zuzubb007
30. mar 2026

Bože Slováci nenažratí, keď som toto videla, že hocijaká kravina tam môže byť, načo by mi to bolo , a navyše 100 ľudí je nič to za sekundu muselo byť vypredané, nepotrebné haraburdu, čo v skutočnosti budú staré modely za 20 euro, ešte Lidl zarobi na tom 🙈🤣🤣🤣

anonym_8fc6fb
30. mar 2026

Aspoň vidíte ako lidl klame.

anonym_268005
30. mar 2026
@edinka126

ževraj koľko ludi živori a do výplaty im ostava pár € a ludia miesto toho aby 25e investovali trebars do nákupu potravín tak investujú do niečoho čo ani nevedia čo je..... :D :D :D

@edinka126 Ved to. A napr. zehlicka hocijakej znacky, vesta nahodnej velkosti, a ine blbosti co clovek aj tak ma doma, ale znacky akej on chce. Asi chceli mat darceky na vianoce 😀, alebo predat dalej a zarobit na tom 😀.

zuzubb007
30. mar 2026
@anonym_8fc6fb

Aspoň vidíte ako lidl klame.

@anonym_8fc6fb a v čom akože klame??? Nepotrebné haraburdy čo im ostali na sklade aj sama viem, že nepotrebujem, navyše mať lidlovske značky je naozaj výhra, nakoľko si potrpim na žehličku, mikrovlnku a podobne len istých značiek

anonym_8fc6fb
30. mar 2026
@zuzubb007

@anonym_8fc6fb a v čom akože klame??? Nepotrebné haraburdy čo im ostali na sklade aj sama viem, že nepotrebujem, navyše mať lidlovske značky je naozaj výhra, nakoľko si potrpim na žehličku, mikrovlnku a podobne len istých značiek

@zuzubb007 že tie boxy o 10: 00 hod boli nedostupné

zuzubb007
30. mar 2026
@anonym_8fc6fb

@zuzubb007 že tie boxy o 10: 00 hod boli nedostupné

@anonym_8fc6fb a čo si čakala, však kliklo sto ľudí a jasné, že 10 hodín aj 10 sekúnd boli vypredané

anonym_8fc6fb
30. mar 2026
@zuzubb007

@anonym_8fc6fb a čo si čakala, však kliklo sto ľudí a jasné, že 10 hodín aj 10 sekúnd boli vypredané

@zuzubb007 že je to podvod

anonym_268005
30. mar 2026
@anonym_8fc6fb

@zuzubb007 že je to podvod

@anonym_8fc6fb Je to podvod, lebo ty si nestihla 😀? Je vela ludi co to stihlo. Otvor oci, a pozri na net. Vela ludi dalo sreeny, ze objednali.

autor
30. mar 2026
@anonym_268005

@anonym_8fc6fb Je to podvod, lebo ty si nestihla 😀? Je vela ludi co to stihlo. Otvor oci, a pozri na net. Vela ludi dalo sreeny, ze objednali.

@anonym_268005 Ja som nevidela ani 1 screen, že si niekto objednal. Práveže dávajú všetci screeny o nedostupnosti.

anonym_268005
30. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_268005 Ja som nevidela ani 1 screen, že si niekto objednal. Práveže dávajú všetci screeny o nedostupnosti.

@anonym_autor Kukni na fb lidl, je tam vela srceenov, a aj na nete v zlavovych skupinach su screeny potvrdenych objednavok a este aj mailov potvrdenych. Ja si nemam preco vymyslat. Ale ked nechces never, nekukni a mysli, ze lidl robil podvod 😀, ako pisu niektore ktore to nestihli objednat 😀.

autor
30. mar 2026
@anonym_268005

@anonym_autor Kukni na fb lidl, je tam vela srceenov, a aj na nete v zlavovych skupinach su screeny potvrdenych objednavok a este aj mailov potvrdenych. Ja si nemam preco vymyslat. Ale ked nechces never, nekukni a mysli, ze lidl robil podvod 😀, ako pisu niektore ktore to nestihli objednat 😀.

@anonym_268005 Na FB sú screeny o tom, ako všetkým ukazovalo box nedostupný 😀 Ale to je jedno, ja som len bola zvedavá, či sa niekomu odtiaľto podarilo, ja som si to objednať nechcela 🙂

anonym_268005
30. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_268005 Na FB sú screeny o tom, ako všetkým ukazovalo box nedostupný 😀 Ale to je jedno, ja som len bola zvedavá, či sa niekomu odtiaľto podarilo, ja som si to objednať nechcela 🙂

@anonym_autor Akoze naozaj nejdem kvoli tebe robit screeny 😀. Su tam screeny objednavok aj mailov potvrdzujich objednavky. A aj tam pisu, ze stihli objednat. Ale never, mne to moze byt jedno ci veris 🙂. Bol velky zaujem, hned v prvej sekunde sa vypredalo. Krabica haraburd kadajekych znaciek 😀.

marsmykkok
30. mar 2026
@anonym_268005

@anonym_268005 Na FB je pod príspevkom 500 komentárov vyše a screeny akurát že sa im to nepodarilo že bol nedostupný alebo stránka zlyhala alebo mali v košíku a zmizol, z 500 komentárov asi dvaja píšu že sa im to podarilo.

anonym_268005
30. mar 2026
@marsmykkok

@anonym_268005 Na FB je pod príspevkom 500 komentárov vyše a screeny akurát že sa im to nepodarilo že bol nedostupný alebo stránka zlyhala alebo mali v košíku a zmizol, z 500 komentárov asi dvaja píšu že sa im to podarilo.

@marsmykkok Ja som aj v inych zlavovych skupinach citala, ze stihli objednat, a niektori dali aj screeny. Ja v lidl nerobim, box nebudem mat 😀, a ked chcete myslite si, ze podvod.

rozculena
30. mar 2026

mne sa objavil ten box a už bol vypredaný😂presne o 10,00

muchotrafka298
30. mar 2026

V com to mal byt podvod? Pravidla boli jasne, 1 ks na zakaznika, obmedzeny pocet ks. Kto stihol stihol, kto nestihol, tak skusi inokedy. 100 ks sa vypredalo za 2 minuty. Nic neobvykle pri takychto veciach. Ja osobne by som si to nekupila, kedze neviem, co je obsahom. A moze to byt totalna haraburda, co vobec nevyuzijem.

anonym_2540eb
30. mar 2026

Bože fakt mentálna atletika toto - keď zapojíte tie kuracie mozočky tak zistíte že pri dostupnosti 100ks a dopyte 100 000 ľudí to bude vypredané okamžite

Strana
z2