icon

Lidl Mystery box

30. mar 2026

No čo, stihli ste niekto? 😀

Strana
z2
rozculena
30. mar 2026
@muchotrafka298

V com to mal byt podvod? Pravidla boli jasne, 1 ks na zakaznika, obmedzeny pocet ks. Kto stihol stihol, kto nestihol, tak skusi inokedy. 100 ks sa vypredalo za 2 minuty. Nic neobvykle pri takychto veciach. Ja osobne by som si to nekupila, kedze neviem, co je obsahom. A moze to byt totalna haraburda, co vobec nevyuzijem.

@muchotrafka298 o 10,00 bolo vypredané

anonym_8fc6fb
30. mar 2026
@rozculena

mne sa objavil ten box a už bol vypredaný😂presne o 10,00

@rozculena veď aj mne tak sa objavilo box o 10:00 hodine vypredaný - nedostupný

autor
30. mar 2026
@anonym_2540eb

Bože fakt mentálna atletika toto - keď zapojíte tie kuracie mozočky tak zistíte že pri dostupnosti 100ks a dopyte 100 000 ľudí to bude vypredané okamžite

@anonym_2540eb Musíš urážať? Ty budeš s touto komunikáciou výkvet inteligencie a milosti 🙂

rozculena
30. mar 2026

ale keď to niekto mal v košíku a zmizlo to,alebo zmizla celá stránka pred zaplatením,tak to vie dobre naštvať.....ani sa ľuďom nedivím,že tvrdia,že je to podvod.Keď to je v košíku,tak tam to už má ostať...

muchotrafka298
30. mar 2026
@rozculena

@muchotrafka298 o 10,00 bolo vypredané

@rozculena ved ano, bolo ich malo, zaujemcov vela. Kto prvy pride, ten ma. A pri takejto veci treba pocitat s tym,ze o 10,00 sa tam naloguju naraz stovky/tisice ludi a proste 100 najrychlejsich to ma (a to moze kludne realne trvat par sekund)
Na podobnom principe funguje predaj istych velmi popularnych grafik, ze to mas do par sekund vypredane. Normalne das do kosika a tam to neostane, lebo niekto rychlejsi Ta predbehol. Lebo v jednom momente si ten tovar da do kosika mozno 100 ludi.

anonym_5941d6
30. mar 2026

@anonym_autor a ze ľudia nemajú peniaze 🤣

anonym_f3c37a
30. mar 2026

@anonym_autor v tom obchode pre bezdomovcov by som nekupila nič, polske smejdy.

anonym_31689e
30. mar 2026

@anonym_autor a čo bolo vnútri, aj to nafotil niekto? Či ešte nedošli tie boxy? Len som zvedavá, trochu som nad tým špekulovala, ale tiež som potom mávla rukou, že pri mojom šťastí určite "vyhrám" nejakú total blbosť a môžem to tak akurát hodiť na bazár modrého koňa.

anonym_268005
30. mar 2026
@anonym_31689e

@anonym_autor a čo bolo vnútri, aj to nafotil niekto? Či ešte nedošli tie boxy? Len som zvedavá, trochu som nad tým špekulovala, ale tiež som potom mávla rukou, že pri mojom šťastí určite "vyhrám" nejakú total blbosť a môžem to tak akurát hodiť na bazár modrého koňa.

@anonym_31689e Hod do googla mystery box lidl a najde ti aspon 2 videa s obsahom. Jeden otvaral Bican, druhy nejaky pre mna neznamy panko. Dnes objednane este neprisli nikomu.

mondolina
30. mar 2026

dobre chápem? sa tu hádate o nejaké boxy za 25€ a ani neviete čo v nich bude? 🙏
ešte, že to nebolo priamo v obchode, lebo by ste si nohy dolámali a pobili sa😵‍💫

anonym_268005
30. mar 2026
@mondolina

ešte, že to nebolo priamo v obchode, lebo by ste si nohy dolámali a pobili sa😵‍💫

@mondolina Veru pobili by sa 😀. A este by pomedzi kricali - podvoood 😀.

natalka13
30. mar 2026
@anonym_4ce7e1

No ja odpadnem 🙂 teraz som pozrela v appke o čom sa to točí, som prekvapená, ze mačka vo vreci za 25eur je take wau a zastup toľkých ludi na to čakal 😁

@anonym_4ce7e1 aj ja kukam jak puk, krabicu veci ktore mozno ani nepotrebujem.

iwesska
30. mar 2026

Mna sokuje,ako ludia nemaju peniaze,ale su ochotni dat 25e za krabicu hluposti,ktore ani nepotrebuju. Si nefandite,ze budete mat to,co Bican,ved to bok zamer na to nalakat ludi. Potrebuju sa zbavit tovaru,kt.sa nepredava,takze dost mozne,ze dostanete nejake hluposti Parkside,oblecenie XL aj ked nosite S alebo naopak, Lidl sustiaky...Potom len budete mat starosti co s tym a bude toho plny bazar. Ale chvalim super marketingovy tah 👌. Snad si nemyslite,ze vam kvalitne hodnotne veci za 100e daju za 25e,aby boli stratovi. Ale tak davova psychoza robi vela🤷‍♀️

natalka13
30. mar 2026
@iwesska

Mna sokuje,ako ludia nemaju peniaze,ale su ochotni dat 25e za krabicu hluposti,ktore ani nepotrebuju. Si nefandite,ze budete mat to,co Bican,ved to bok zamer na to nalakat ludi. Potrebuju sa zbavit tovaru,kt.sa nepredava,takze dost mozne,ze dostanete nejake hluposti Parkside,oblecenie XL aj ked nosite S alebo naopak, Lidl sustiaky...Potom len budete mat starosti co s tym a bude toho plny bazar. Ale chvalim super marketingovy tah 👌. Snad si nemyslite,ze vam kvalitne hodnotne veci za 100e daju za 25e,aby boli stratovi. Ale tak davova psychoza robi vela🤷‍♀️

@iwesska moebelix ich mava pri pokladni, aj im.tam trcia.

autor
30. mar 2026
@mondolina

@mondolina Ako si prispela k téme? 🙂 Mňa zaujímalo len, či sa niekomu podarilo a čo v nich bude, neplánovala som kupovať box ani sa tu kvôli nemu nezabíjame 🙂

mondolina
30. mar 2026
@anonym_autor

@mondolina Ako si prispela k téme? 🙂 Mňa zaujímalo len, či sa niekomu podarilo a čo v nich bude, neplánovala som kupovať box ani sa tu kvôli nemu nezabíjame 🙂

@anonym_autor
takže si nemala vlastne záujem o ten tajomný box za 25€? 😉

autor
30. mar 2026
@mondolina

@anonym_autor
takže si nemala vlastne záujem o ten tajomný box za 25€? 😉

@mondolina Určite nie, nenakupujem spotrebný tovar v Lidli 🙂

mondolina
30. mar 2026
@anonym_autor

@mondolina Určite nie, nenakupujem spotrebný tovar v Lidli 🙂

@anonym_autor
aha, preto vieš, že za 2 s boli vypredané. lebo ťa to vlastne ani nezaujíma.

autor
30. mar 2026
@mondolina

@anonym_autor
aha, preto vieš, že za 2 s boli vypredané. lebo ťa to vlastne ani nezaujíma.

@mondolina Nájdi si diskusiu, kde máš čím rozumne prispieť, zbytočne rýpeš 🙂 Stačilo si prečítať komentáre na FB, IG a človek je v obraze, za koľkosa vypredalo

mondolina
30. mar 2026
@anonym_autor

@mondolina Nájdi si diskusiu, kde máš čím rozumne prispieť, zbytočne rýpeš 🙂 Stačilo si prečítať komentáre na FB, IG a človek je v obraze, za koľkosa vypredalo

@anonym_autor
hej, preto bolo treba založiť ešte aj na MK.

Strana
z2