icon

Oplatí sa Kaufland Card pre veľké nákupy?

Dnes o 07:20

caute baby pouzivate tu Kaufland appku v mobile? ja som tam doteraz len blocky kukala ale vcera som si vsimla ze kilo masla tam mali o euro lacnejsie len s tou kartou. fakt sa tam daju urobi dake realne zlavy pri tyzdennom nakupe pre 4 clennu rodinu alebo je to len daky odrb aby ma sledovali co kupujem? mate daky tip ci sa tam daju zbierat dake body co daco realne stoja?

ivka225
Dnes o 08:00

Pozri si v aplikácii sekciu kupónov, asi tak raz za dva týždne sa ponuka mení a posúď sama. Podľa mňa, nakoľko body sa ti pri každom nákupe zbierajú samy, sa to oplatí, aj keby si využila jeden kupón za rok.

anonym_bd489d
Dnes o 08:38

jasné že sa to oplatí každá zľava je fajn, napríklad minule mali že za body aktivuješ kupon nákup nad 100€ zľava 10€
tak isto majú tovar v akcii len s club kartou
ved si sitahni appku a uvidiš
ja sa skor divím že niekto v dnešnej dobe nemá appku obchodných retazcov na zľavy

zuzubb007
Dnes o 08:41

Jasné, veď to sú brutálne zľavy na karty, na celom nákupe a týždeň ušetriš 30 eur ako nič

anonym_b5a741
Dnes o 09:07
@zuzubb007

Jasné, veď to sú brutálne zľavy na karty, na celom nákupe a týždeň ušetriš 30 eur ako nič

@zuzubb007 máme tu istú kartu? 😂 lebo my chodíme cca 2x týždenne na nakup menší ale žiadne 30€ ušetrenie som nevidela ani raz. Sem tam naskočí kupón 5-6/60€ a nejaké kupóny čo väčšinu ani nevyužijem lebo nič také nekupujem..

zuzubb007
Dnes o 09:10
@anonym_b5a741

@zuzubb007 máme tu istú kartu? 😂 lebo my chodíme cca 2x týždenne na nakup menší ale žiadne 30€ ušetrenie som nevidela ani raz. Sem tam naskočí kupón 5-6/60€ a nejaké kupóny čo väčšinu ani nevyužijem lebo nič také nekupujem..

@anonym_b5a741 jaj to neviem určite tú istú 🙈, ja týždenne miniem na nákup 250 eur, a na kartu je zlavnenych plno veci, hlavne sladkosti u nás idú, tam ti neukazuje na konci bločku ušetrené, ale rie ceny na kartu sú iné ako bez karty, a tam to ukazuje len jednu cenu na bloku, čiže by si musela študovať čo bolo lacnejšie, ale štandardné nakupujem čaje -50%, sladkosti -50% atď...

anonym_9f4f88
Dnes o 09:23

Samozrejme, že sa ti to oplatí. Nestojí ťa to nič, iba pípneš kartu. A aky odrb aby ťa sledovali, čo si kupuješ by to mal byť? Prirodzene tam funguje algoritmus a do kupónov mi chodia produkty ktoré kupujem ale nemysli si že sa tam nejaka Anča smeje, že kupujete kondómy. To už aby si nemala ani telefón, mail ani nič, aby niekto nemal tvoje informácie. V každom obchode využívam karty, oplatí sa to

zuzanka.zuzu
Dnes o 09:31

"aby ma sledovali čo kupujem" 🙈 a kvôli tomu nepoužívať doteraz kartu 🙈 nuž... keď je niekto sprostý, tak si za to aspoň zaplatí 😂

anonym_45bfd1
Dnes o 09:51
@anonym_bd489d

jasné že sa to oplatí každá zľava je fajn, napríklad minule mali že za body aktivuješ kupon nákup nad 100€ zľava 10€
tak isto majú tovar v akcii len s club kartou
ved si sitahni appku a uvidiš
ja sa skor divím že niekto v dnešnej dobe nemá appku obchodných retazcov na zľavy

@anonym_bd489d
Jediny odrb s tym nakupom ze clovek si musi davat pozor ze ked skenuje tovar ze musi kupit viac ako za 100€ to sa stalo kamaratovi ked sme boly v piatok v obchode mal nakupene za 108€ ale to cislo ukazuje normalne ceny bez priebeznych zliav, takze ked isiel platit odrazu vysla cena 98€ takze tych dalsich 10€ za nakup nad 100€ nedostal.🤥

zuzubb007
Dnes o 09:52
@zuzanka.zuzu

"aby ma sledovali čo kupujem" 🙈 a kvôli tomu nepoužívať doteraz kartu 🙈 nuž... keď je niekto sprostý, tak si za to aspoň zaplatí 😂

@zuzanka.zuzu že riadna paranoja 🙈

anonym_bd489d
Dnes o 09:54
@anonym_45bfd1

@anonym_bd489d
Jediny odrb s tym nakupom ze clovek si musi davat pozor ze ked skenuje tovar ze musi kupit viac ako za 100€ to sa stalo kamaratovi ked sme boly v piatok v obchode mal nakupene za 108€ ale to cislo ukazuje normalne ceny bez priebeznych zliav, takze ked isiel platit odrazu vysla cena 98€ takze tych dalsich 10€ za nakup nad 100€ nedostal.🤥

@anonym_45bfd1 to nieje odrb ale neschopnosť človeka ratať s tym že zľavy sa uplanujú v kauflande ku koncu nákup a kto si to nevie vypočitať je to jeho chyba

anonym_45bfd1
Dnes o 09:59
@anonym_bd489d

@anonym_45bfd1 to nieje odrb ale neschopnosť človeka ratať s tym že zľavy sa uplanujú v kauflande ku koncu nákup a kto si to nevie vypočitať je to jeho chyba

@anonym_bd489d
Je to odrb, ked mas velky nakup malych poloziek potrebujes dalsiu kalkulacku, preco nedaju realnu cenu?

lauruska_sumienka
Dnes o 10:51

oplati sa aj pri mini nakupoch, niekedy maju akciu, ze pri nakupe nad 20e mas nejaky tovar s pouzitim karty v nizsej sume

ivka225
Dnes o 11:03

"aby ma sledovali čo kupujem" ... tajné služby celého sveta sa idú pretrhnúť, aby zistili, či máš radšej jahodový alebo čučoriedkový jogurt.

vkatush
Dnes o 12:52

Teraz som bola. Mala som kupón -10€ ak mám nákup nad 100. Čo ľahko mám.
Minule som kúpila olej v akcii o nejaké 3-4 eura. Platí len ak máš kartu a nákup nad 20 eur.

Často mi prispôsobí kupóny podľa toho, čo kupujem.
Ale samozrejme aj také, čo nevyužijem, ako všade.

anonym_f7020e
Dnes o 14:19

Akurat som riesila to, ze - podla letaka mala byt pomazanka z pulta (konkretna) v akcii, a s clubcard este lacnejsia. Letak platil od 19.3., ja som nakupovala 20.3.a mala som na blocku este vyssiu cenu ako v zakladna zlava z letaku. Fakt neviem ako ten kaufland debilne funguje, nikdy nemam pocit ze mi nieco da realne so zlavou. Mne to pride ako odrb.