Dr. Max vernostná karta. Aké sú reálne výhody?
ahojte, oplatí sa mi dako registrovať tú kartu v Dr. Maxovi? dávajú tam dake reálne zľavy, alebo sú to len tie ich "akcie 2+1" čo majú v letáku? zaujíma ma hlavne či tie body čo tam dako nazbieram môžem potom použiť aj na nákup dákých doplatkov za recept, alebo je to len na tie kozmetické blbosti čo tam majú na regáloch.
Už sa nezbierajú body, pred časom sa zmenil vernostný systém. Na meniny a narodeniny dostaneš kód na jednorazovú zľavu. Tú využívam spoločne s akciami 2+1 na ich produkty. Objednávam online s doručením balíkovo (s kartou od 20€ doručenie zdarma), lebo každá kamenná lekáreň má svoje ceny a niekedy je to oveľa drahšie ako online.
Keď si napríklad kúpim 3 balenia DioMax (ako Detralex), tak to vyjde v prepočte na tabletku veľmi dobre.
Už sa nezbierajú body, pred časom sa zmenil vernostný systém. Na meniny a narodeniny dostaneš kód na jednorazovú zľavu. Tú využívam spoločne s akciami 2+1 na ich produkty. Objednávam online s doručením balíkovo (s kartou od 20€ doručenie zdarma), lebo každá kamenná lekáreň má svoje ceny a niekedy je to oveľa drahšie ako online.
Keď si napríklad kúpim 3 balenia DioMax (ako Detralex), tak to vyjde v prepočte na tabletku veľmi dobre.
@tanyan tiež takto využívam
Mne tá teta hutorela že keby som mal vernostnú kartu, tak by som ušetril teľo a teľo. Tag rekú spravím a ottedy ušetrujem.
@anonym_autor lieky na alergiu na recept sú v dobrej zľave
Niektoré vecí sú v akcii s kartičkou. To znamená,že ak ju nemáš ,tak zaplatíš napr za kalciovy sirup 7 e nie 5,5o. Atď.
@tanyan ale produktu dr. Max na ktoré platí ten kupón je rovnaká cena v lekárni ako na eshope. Tiež som skúšala Diomax,ale detralex je detralex 😔

@anonym_autor to nieje system ako Dm karta
Tam mas zlavy na svoju karticku nejaky cent hore dole atd az tak super to nieje, kedze je to jedna z tych drahsich lekarni
Ja osobne mam este jednu dr max kartu kde mam zamestnanecku zlavu tym, ze pracujem pre penta hospitals tam to vychadza lepsie