icon

Aj zlá žena chce byť milovaná

18. sep 2026

Je tu niekto kto by ma chcel mať doma?
Aby som sa predstavila alebo nejak odprezentovala tak som zlá, smutná žena ktorá rada diriguje, avšak som sebakritická veď vidím a tak Rada sa bijem hasterim vlastne a zasadne robím to čo odo mňa druhý nechcú. Som zložitá povaha ale sú aj zložitejšie a niekto si ich vezme. Ak mila žena máš v okoli slobodného muža ktorému by si dopriali takúto ženu tak sa mozeme zoznámiť a možno nám to vyjde.

anonym_d67bbe
18. sep 2026

Mozno sa niektora chce pomstit svojmu ex ...

domkakvet
18. sep 2026

@anonym_autor jeden tu stale pridava prispevky, ze by chcel zenu, ale je anonym, tak ti nemozem napisat jeho nick, skus pohladat.

kristina2412
18. sep 2026

Nechceš vstúpiť do vojska? 😆Ale nie , sranda. Otázka je, či si to o sebe myslíš sama , či ti to niekto vsugeroval , že si taká...obvykle, ľudia s týmito osobnostnými črtami nie sú sebakritickí...

autor
18. sep 2026
@kristina2412

Nechceš vstúpiť do vojska? 😆Ale nie , sranda. Otázka je, či si to o sebe myslíš sama , či ti to niekto vsugeroval , že si taká...obvykle, ľudia s týmito osobnostnými črtami nie sú sebakritickí...

@kristina2412 Patrím medzi novú sortu ktorá si to priznáva.

kristina2412
18. sep 2026
@anonym_autor

@kristina2412 Patrím medzi novú sortu ktorá si to priznáva.

@anonym_autor počúvaj sem, ja tomu celkom neverím , možno len potrebuješ nájsť niekoho, kto ti ukáže , že to tak nie je.. to že si trochu generál a robíš veci zásadne inak ako sú očakávania z teba zlého človeka nerobí. ..

autor
18. sep 2026
@kristina2412

@anonym_autor počúvaj sem, ja tomu celkom neverím , možno len potrebuješ nájsť niekoho, kto ti ukáže , že to tak nie je.. to že si trochu generál a robíš veci zásadne inak ako sú očakávania z teba zlého človeka nerobí. ..

@kristina2412 Si veľmi milá ku mne, to si vážim! Kde a komu a ako mám rýchlo popliesť hlavu kým mi na tvári nezačnú rast bradavice? Nemám instagram, som hanblivá čo sa sociálnych sieti týka, neviem kde s zoznámiť, a viem ako odplašiť muža ale neviem ako ho získať aby ma miloval.

anonym_12dfc6
19. sep 2026

@anonym_autor s tym, čo si opisala o sebe, nechcem povedať, že si zlá, ale že je s teba narcista vo vzťahu
Ak nezmeniš smer, nikto ťa nebude takto milovať

anonym_8ca165
19. sep 2026
@anonym_autor

@kristina2412 Si veľmi milá ku mne, to si vážim! Kde a komu a ako mám rýchlo popliesť hlavu kým mi na tvári nezačnú rast bradavice? Nemám instagram, som hanblivá čo sa sociálnych sieti týka, neviem kde s zoznámiť, a viem ako odplašiť muža ale neviem ako ho získať aby ma miloval.

@anonym_autor ale aj na tych neprijemnych vlastnostiach sa da pracovat, staci chciet a nebudes ani hasteriva ani dirigent. Len musis chciet. nieco zmenit. Chces sa zmenit?

autor
19. sep 2026
@anonym_8ca165

@anonym_autor ale aj na tych neprijemnych vlastnostiach sa da pracovat, staci chciet a nebudes ani hasteriva ani dirigent. Len musis chciet. nieco zmenit. Chces sa zmenit?

@anonym_8ca165 chcem sa zmeniť, ale ja sa vo vzťahu na toto monštrum zmenim automaticky a okamžite nie že za mesiac ale okamžite a muž este stihne ujsť

anonym_8ca165
19. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_8ca165 chcem sa zmeniť, ale ja sa vo vzťahu na toto monštrum zmenim automaticky a okamžite nie že za mesiac ale okamžite a muž este stihne ujsť

@anonym_autor tak pracuj na tom aby si sa nemenila na montrum. Alebo to nechaj tak a pocitaj s tym, ze kazdy kto ma aspon trosku sebeucty ujde a tebe ostanu len zufalci

eva8
19. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor s tvojou povahou dokazes aj sebakontrolu, mas pevnu volu. A potom sa naucis, ze bitkou nic nevyriesis. S tym dirigovanim je to horsie, sama som taka, ale vzdy sa na tom radsej zasmejeme a kazdy si robi po svojom. Cize na zaciatok sebakontrola, stane sa z toho zvyk a humor, ties zistis, ze to ide. Ovsem, ak mas skutocny zaujem.

autor
19. sep 2026
@eva8

@anonym_autor s tvojou povahou dokazes aj sebakontrolu, mas pevnu volu. A potom sa naucis, ze bitkou nic nevyriesis. S tym dirigovanim je to horsie, sama som taka, ale vzdy sa na tom radsej zasmejeme a kazdy si robi po svojom. Cize na zaciatok sebakontrola, stane sa z toho zvyk a humor, ties zistis, ze to ide. Ovsem, ak mas skutocny zaujem.

@eva8 tarate samé blbosti, radšej mi dohodte nejakého chlapa nech mu môžem škodiť , samozrejme sex vo vzťahu neakceptujem, nikdy sa mužovi nepodriadujem, takže ak nejakého muža nenávidíte ten bude ideálny pre mňa

anonym_f284b8
19. sep 2026
@anonym_autor

@eva8 tarate samé blbosti, radšej mi dohodte nejakého chlapa nech mu môžem škodiť , samozrejme sex vo vzťahu neakceptujem, nikdy sa mužovi nepodriadujem, takže ak nejakého muža nenávidíte ten bude ideálny pre mňa

@anonym_autor
Si narcisticka.Znicis každého chlapa po tvojom boku, keď mu nebliknu kontrolky.Ti bez sebaúcty ostanú a budu z nich casom trosky.Ti rozumnejší ujdú v začiatkoch.