icon

Aká partnerka sa hodí pre športového introverta?

6. okt 2025

Ako by ste odporučili, aby vyzerala partnerka pre takého muža, po vzhľadovej, povahovej a charakterovej stránke, ako aj z hľadiska rodinného zázemia?

Muž vo veku 48 rokov, vysoký 174 cm, s veľmi zachovalou a športovou postavou (85 kg). Je introvertnej povahy, vysokoškolsky vzdelaný ..tretí stupeň. Rozvedený, bezdetný, žijúci na Slovensku. Nefajčiar a abstinent. Aktívne sa venuje športu, predovšetkým motoristickému. Je vášnivý cestovateľ a podnikateľ v oblasti motorizmu. Precízny, so zmyslom pre detail, má rád poriadok a systematickosť. Medzi jeho záľuby patrí maľovanie obrazov a čítanie kníh.

Strana
z2
midka
21. okt 2025
@brontofuz

Precízny, so zmyslom pre detail, má rád poriadok a systematickos= konečná, ziadna vášen, ziadna spontanost, tu si sadni tu budeš lol, kup si psa

@brontofuz ja si myslim, ze vlastnosti ako zopodvednost, zmysel pre detail a poriadok,, systematickost,, su do zivota dobre vlastnosti,,osobne ich celkom ocenujem..... jasne,, vacsina z nas ich v zvysenej miere postrada, bez ohladu zeny- muzi,, preto moze byt niekedy pre mnohych zivot s takymito ludmi tazsi,, ale urcite su to milionkrat lepsie vlastnosti,, ako lenivost, lajdackost a povrchnnost, ktorymi zas vacsina ovplyva,,,,, a co sa tyka vasne a spontannosti to sa vobec nevylucuje,,....aj takyto perfekcionalisti, vedia byt obcas zabavni blazni... 🙂

brontofuz
28. okt 2025
@midka

@brontofuz ja si myslim, ze vlastnosti ako zopodvednost, zmysel pre detail a poriadok,, systematickost,, su do zivota dobre vlastnosti,,osobne ich celkom ocenujem..... jasne,, vacsina z nas ich v zvysenej miere postrada, bez ohladu zeny- muzi,, preto moze byt niekedy pre mnohych zivot s takymito ludmi tazsi,, ale urcite su to milionkrat lepsie vlastnosti,, ako lenivost, lajdackost a povrchnnost, ktorymi zas vacsina ovplyva,,,,, a co sa tyka vasne a spontannosti to sa vobec nevylucuje,,....aj takyto perfekcionalisti, vedia byt obcas zabavni blazni... 🙂

@midka no ja stym mam skusenost, tak viem aky su to ludia =) to nie su ludia do zivota, ten ma problem s kazdou hlupostou, polozis nieco inak ako ma byt a hned mas pičung ze to je zle, atď

Strana
z2