icon

Ako a kde sa zoznamovať so ženami?

Dnes o 09:39

Ako sa mam zoznamiť so zenou mam 29 a nikdy som žiadnu nemal mi je trapne prísť keď sedia v mekači a vedla nich si sadnuť a začať sa baviť s nimi a tak

Strana
z2
anonym_351b8f
•
Dnes o 09:47

No to trápne aj je. Ale slušne osloviť nejakú, čo sa ti páči trápne nie je

anonym_981a3d
•
Dnes o 09:57

@anonym_autor oni musia prísť za tebou. Tak aspoň tvrdí Fiki Sulík . Stačí mať peniaze, drahé auto a postavenie. Potom ženy budú škemrat aby si si ich všimol . Mne sa to síce nezdá a nie som odborník na ženy ale komentároch pod videom bolo veľa správ že je to pravda . Namiesto naháňanie za ženami treba zarábať prachy a ženy budú robiť ak nemožné aby ťa získali. Aspoň podľa Sulika 😀 . A on je predsa odborník

anonym_f1ca5e
•
Dnes o 10:11
@anonym_981a3d

@anonym_autor oni musia prísť za tebou. Tak aspoň tvrdí Fiki Sulík . Stačí mať peniaze, drahé auto a postavenie. Potom ženy budú škemrat aby si si ich všimol . Mne sa to síce nezdá a nie som odborník na ženy ale komentároch pod videom bolo veľa správ že je to pravda . Namiesto naháňanie za ženami treba zarábať prachy a ženy budú robiť ak nemožné aby ťa získali. Aspoň podľa Sulika 😀 . A on je predsa odborník

@anonym_981a3d Presne, stačí, keď ti dá tatko na 18ku Mercedes, narodíš sa dvojmetrový a potom už len všetkým na internete vynadáš do pi a ko a hotovo :D

anonym_a9a171
•
Dnes o 10:26

@anonym_autor chod do fitka, tam su zeny rozneho veku a zoznamovanie je lahke

anonym_ae58eb
•
Dnes o 10:27

Zoznamky. Ja som tak pred 3,5 roka spoznala svojho už manžela. A sme obaja normálni, s ukončenou VŠ, s prácou, atď :D takže dá sa, vyskúšaj, nič za to nedáš.

eteew267
•
Dnes o 10:28
@anonym_ae58eb

Zoznamky. Ja som tak pred 3,5 roka spoznala svojho už manžela. A sme obaja normálni, s ukončenou VŠ, s prácou, atď :D takže dá sa, vyskúšaj, nič za to nedáš.

@anonym_ae58eb cez ktorú zoznamku, ak sa môžem opýtať?

anonym_815ba2
•
Dnes o 10:57

Chodievaj viac medzi ludi, kludne aj do prirody, na sport

anonym_7d7b25
•
Dnes o 11:17

V knižnici, v práci, škole, bare….

anonym_46fee1
•
Dnes o 11:36
@anonym_7d7b25

@anonym_7d7b25 no ja neviem kto už chodí do knižnice.( Jedine študenti)

anonym_3ede35
•
Dnes o 12:46

Odporúčam platenú zoznamku, mne sa oplatilo investovať peniaze.

anonym_534b78
•
Dnes o 12:52

@anonym_autor a cez kamaratov? Kamarati nemaju sestry, sesternice, susedy, pripadne ci ich frajerky, priatelky, manzelky nepoznaju nezadane zeny, ktore by sa (teoreticky) mohli hodit k Tebe?

anonym_c846e4
•
Dnes o 13:23
@anonym_534b78

@anonym_autor a cez kamaratov? Kamarati nemaju sestry, sesternice, susedy, pripadne ci ich frajerky, priatelky, manzelky nepoznaju nezadane zeny, ktore by sa (teoreticky) mohli hodit k Tebe?

@anonym_534b78 nechceš mať jeho za kamaráta,tomu ver....a ak áno,určite mu nedohodíš sestru....

unterwasserman
•
Dnes o 15:11

@anonym_autor presna, náhodné oslovovanie mi nikdy nijako nepomohlo a ešte som bol za úchyla, sliziaka, zúfalca atď. Nejako ináč sa to robí. Ak na to prídete, dajte mi vedieť.

unterwasserman
•
Dnes o 15:12
@anonym_351b8f

No to trápne aj je. Ale slušne osloviť nejakú, čo sa ti páči trápne nie je

@anonym_351b8f ako sa to vezme lebo žena rozhoduje či je to slušné.

unterwasserman
•
Dnes o 15:13
@anonym_a9a171

@anonym_autor chod do fitka, tam su zeny rozneho veku a zoznamovanie je lahke

@anonym_a9a171 pozor, toto tiež veľa žien odsudzuje že im to vadí a obťažuje ich to.

unterwasserman
•
Dnes o 15:14
@anonym_ae58eb

@anonym_ae58eb áno, toto je jediná schodná cesta. Väčšinu randení mi priniesli práve tieto databázy.

unterwasserman
•
Dnes o 15:15
@anonym_815ba2

Chodievaj viac medzi ludi, kludne aj do prirody, na sport

@anonym_815ba2 aj toto robievam ale pozor, tu zase platí že je to úchylné, slizské, zúfalé... Ženy to tak vidia.

unterwasserman
•
Dnes o 15:15
@anonym_7d7b25

@anonym_7d7b25 pozor, aj toto som skúšal a mali ma za úchyláka a sliziaka.

unterwasserman
•
Dnes o 15:17
@anonym_46fee1

@anonym_7d7b25 no ja neviem kto už chodí do knižnice.( Jedine študenti)

@anonym_46fee1 bolo myslené všeobecne, ja oslovím ženu hocikde, v čakárni, v rade, na stanici, vo vlaku... Len problém je že pre ženy je to úchylné.

unterwasserman
•
Dnes o 15:18
@anonym_3ede35

Odporúčam platenú zoznamku, mne sa oplatilo investovať peniaze.

@anonym_3ede35 čo sa plateného týka tak speedating, kde je to naživo, a čo sa týka získania praxe tak si zaplatiť aj hodinku v bordeli.

unterwasserman
•
Dnes o 15:19
@anonym_534b78

@anonym_534b78 aj touto cestou som to už skúšal, ale slečny nemali záujem... Takže to ani neni že ako sa zoznámiš ale či si príťažlivý človek.

unterwasserman
•
Dnes o 15:20
@anonym_c846e4

@anonym_534b78 nechceš mať jeho za kamaráta,tomu ver....a ak áno,určite mu nedohodíš sestru....

@anonym_c846e4 prečo nie? Mne už tolko dohadzovali, len nikdy som nebol ich typ.

unterwasserman
•
Dnes o 15:23

@anonym_autor pozor, ja som najskúsenejší na tomto poli keďže som vyskúšal už asi všetko, ako sa dá zoznámiť. Ale pozor! Zoznamovať sa a vedieť zaujať ženu sú rozdielne veci!

To že som odvážny, komunikatívny, extrovert, dobrodruh mi je na dve veci, keď som neni príťažlivý a ženy ma odmietajú. Buď friendzone, red flag, odmietnutie, proste že mňa si spájajú so všetkým negatívnym.

Ale napríklad kamaráti čo sú príťažliví a pozor nie je to auto, krása, svaly, financie, ale majú v sebe ten správny Vibe. Ani sa nemusia nejako extra snažiť a ženy ich chcú.

unterwasserman
•
Dnes o 15:27

Problém nastane aj pri chémii len vtedy, ak sú obaja introverti a nespravia prvý krok. To je jediný prípad keď záleží od oslovenia. Kamoška je zalúbená do chalana ktorý o tom ani nevie, a ja zase darmo sa snažím u nej, som len kamarát.

unterwasserman
•
Dnes o 15:31

Rád stále dávam tento vzorový príbeh:

Idú extrovert a introvert na diskotéku.
Extrovert vyrazí na lov, osloví slečnu, tá ho pošle do šlaka. Introvert ostáva sedieť pri stole a radšej len sleduje. Výsledok?
Obaja odchádzaju bez frajerky.

Tento príbeh ukazuje že vôbec nezáleží na tom či ste extrovert, či sa snažíte, či idete na miesta kde sa dá zoznámiť, či ste odvážny... Lebo ajtak rozhoduje to či ste príťažlivý alebo nie!

anonym_c846e4
•
Dnes o 16:04
@unterwasserman

@anonym_c846e4 prečo nie? Mne už tolko dohadzovali, len nikdy som nebol ich typ.

@unterwasserman s autorom si môžete ruky podať,sorry,ale tá zúfalosť z vás priam kričí.Je medzi vami len 1 rozdiel: ty si to uvedomuješ,on nie.Žiadny normálny chlap sa nebude kamošiť so zúfalcom,ako je autor.A už vôbec by takémuto slizkému stalkerovi nedohodil svoju sestru....

anonym_4a82af
•
Dnes o 16:29

@anonym_autor na pokeci

unterwasserman
•
Dnes o 16:43
@anonym_c846e4

@unterwasserman s autorom si môžete ruky podať,sorry,ale tá zúfalosť z vás priam kričí.Je medzi vami len 1 rozdiel: ty si to uvedomuješ,on nie.Žiadny normálny chlap sa nebude kamošiť so zúfalcom,ako je autor.A už vôbec by takémuto slizkému stalkerovi nedohodil svoju sestru....

@anonym_c846e4 áno, to je ako keď bývalí feťáci robia osvetu o drogových závislostiach. Oni si tým prešli, tak vedia lepšie povedať. Ja už viem že vzťahy sú len pre vyvolených, a tak ako bývalý snažiaci sa ženami nechcený, lepšie viem povedať. Lebo ja som z pozície zúfalca skúsil všetko. Tak aspoň viem ostatným zúfalcom a neatraktívnym robiť osvetu.

unterwasserman
•
Dnes o 16:52

Napríklad po starom:

Muž A na zoznamke sa dozvedel že žena s ktorou si rozumie je z ďaleka. Tak ju ukončil.

Muž B bol ochotný precestovať polovicu krajiny len aby s ňou šiel na rande.

Po starom som si myslel že muž B je vo výhode lebo pristúpil aj na cestovanie. Že proste dobrodruh, čo sa nevzdá a ide za cieľom. Kým muž A to vzdal, že ho odradila vzdialenosť.

Po novom:

Muž A = Atraktívny muž, ktorý vie svoju hodnotu, a nebude sa trepať cez pólku krajiny, ale nájde si nejakú z blízka.

Muž B = Zúfalec ktorý sa chytá každej slamky, a absolvuje tú cestu lebo je taký zúfalý, že je rád že mu žena umožnila stretko, aj keď sa má trepať cez pólku krajiny.

Po novom už chápem veci. To že mi nevadí ani vzťah na diaľku a absolvujem cestu aj na druhý koniec krajiny, neznamená že som super dobrodruh ktorý vyjde žene v ústrety, ale zúfalec ktorý si ide ruky nohy dolámať aby vôbec mohol mať aspoň nejaké to stretko...
Muž A len ukázal že nieje žiadny zúfalec odkázaný na ženy 200km od seba.

anonym_ae58eb
•
Dnes o 17:39
@eteew267

@anonym_ae58eb cez ktorú zoznamku, ak sa môžem opýtať?

@eteew267 Badoo

Strana
z2