icon

Ako sa zoznámiť so ženami bez otravovania?

nepodarok
Včera o 19:43

Často je téma o tom, kde a ako sa zoznámiť. Radia na rôznych miestach napr. na podujatiach, festivaloch, v podnikoch, atď. Avšak tam ženy idú väčšinou s mužmi ako partia, alebo keď sú aj samé a pritancujem sa k nim, resp. príhovorím sa, tak ma odoženú. Takže ono je to tak že na podujatí sa chcú baviť, a nie sa zoznamovať. A tak je to všade. Žiadne také že v knižnici, obchode... Lebo tam rieši čo chce čítať, alebo v obchode sa sústreďuje na nákup. Na stanici zase idú unavené z roboty... Proste že zoznamovanie sa pre ne je skôr otravné. Takže v skratke otázka je ako a kde sa zoznámiť aby to žena nebrala tak že ju otravujem?

Strana
z2
anonym_07d908
Včera o 19:45

Vsak si sa vcera lucil. Ci?

anonym_001afb
Včera o 19:52

@nepodarok ako povedal môj muž, najlepšie v práci

nepodarok
autor
Včera o 19:55
@anonym_07d908

Vsak si sa vcera lucil. Ci?

@anonym_07d908 pred hodinou som zistil že mi Telekom daroval 10GB zdarma. Mal som to ako esim, a predal som ten telefón na burze. Druhý som stratil. A už sa mi nechce investovať do smartfónu a dátových balíkov. Tak som si chcel nechať tlačidlový Samsung s prima kartou (lebo to je moje primárne číslo) a tak som mal byť. Ale doma som našiel mini smartfón čomu zamŕzal softvér, a teraz momentálne ide. Šiel som do Bratislavy, pôvodne do kina pozrieť starwars mandalorian a grogu, ale videl som že je festival neďaleko stanice, tak som šiel tam. A gým pádom v Bratislave sú aj cez víkend otvorené pobočky mobilných operátorov až do večera, tak som si vybral plastovú simkartu miesto tej esim, a medzitým som dostal 10GB tak som tú easy kartu dal do toho minimobilu a zatiaľ ide. To len preto. Situácia sa ináč vyvinula ako som predpokladal.

marci9
Včera o 19:57
@nepodarok

@anonym_07d908 pred hodinou som zistil že mi Telekom daroval 10GB zdarma. Mal som to ako esim, a predal som ten telefón na burze. Druhý som stratil. A už sa mi nechce investovať do smartfónu a dátových balíkov. Tak som si chcel nechať tlačidlový Samsung s prima kartou (lebo to je moje primárne číslo) a tak som mal byť. Ale doma som našiel mini smartfón čomu zamŕzal softvér, a teraz momentálne ide. Šiel som do Bratislavy, pôvodne do kina pozrieť starwars mandalorian a grogu, ale videl som že je festival neďaleko stanice, tak som šiel tam. A gým pádom v Bratislave sú aj cez víkend otvorené pobočky mobilných operátorov až do večera, tak som si vybral plastovú simkartu miesto tej esim, a medzitým som dostal 10GB tak som tú easy kartu dal do toho minimobilu a zatiaľ ide. To len preto. Situácia sa ináč vyvinula ako som predpokladal.

@nepodarok naozaj si myslíš, že to niekoho zaujíma?

nepodarok
autor
Včera o 20:00
@marci9

@nepodarok naozaj si myslíš, že to niekoho zaujíma?

@marci9 aaaa tak pýtal sa niekto, tak som len odpovedal.

nikoletta1712
Včera o 20:01

@nepodarok Tak ja som sa zoznámila v reštaurácii, v podniku, na ceste, u rodičov v obývačke…

marianarem
Včera o 20:12

@nepodarok Tak ja som sa parkrat zoznamila s chalanom na ulici, ked sa prihovoril, mala som takto aj jedneho priatela. V mojom okoli je pomerne caste zoznamenie vo vlaku, niekolko vztahov takto poznam.

stellarstar
Včera o 20:13

@nepodarok ty to nevzdávaš, že?

anonym_99758b
Včera o 20:18

@nepodarok Keď otvoríš peňaženku plnú peňazí.

Ale u teba sa to asi nestane. Tak treba nazbierať 50 fliaš, v Lidli kúpiť dve tresky, 10 rožkov a dve pivá v plechovke a skúsiť nejakú babu zbaliť na lavičke pri obchodnom dome Prior na Kamennom námestí a pozvať ju na večeru.

anonym_99758b
Včera o 20:19
@marianarem

@nepodarok Tak ja som sa parkrat zoznamila s chalanom na ulici, ked sa prihovoril, mala som takto aj jedneho priatela. V mojom okoli je pomerne caste zoznamenie vo vlaku, niekolko vztahov takto poznam.

@marianarem Lenže on ani ten vlak, ktorý má zadarmo nestihne, lebo sa zasekne vo výťahu a na druhý vlak, čo by si musel lístok zaplatiť, už nemá peniaze.

Babo, teraz raď.

enmery
Včera o 20:26

Zase😂

marianarem
Včera o 20:40
@anonym_99758b

@marianarem Lenže on ani ten vlak, ktorý má zadarmo nestihne, lebo sa zasekne vo výťahu a na druhý vlak, čo by si musel lístok zaplatiť, už nemá peniaze.

Babo, teraz raď.

@anonym_99758b No tak uz jedine aby sa zasekol v tom vytahu aj s nejakou babou 🙂

anonym_f2c340
Včera o 20:43

@nepodarok Ty? Nijako.A mal by si to konečne už pochopiť.

pasomnica
Včera o 20:58

Ty jedine cez peniaze.

patrike
Včera o 21:09
@nepodarok

@nepodarok Tento jeden prispevok hovori za vsetko, spolu s tym minulym o nejakej banke a inkase v Bardejove. Nemas sancu. Si proste vadny. Nemas nejaku poruchu autistickeho druhu ?

patrike
Včera o 21:10
@marianarem

@anonym_99758b No tak uz jedine aby sa zasekol v tom vytahu aj s nejakou babou 🙂

@marianarem To by vykopla strop a vysplhala po nosnom lane prec on neho.

anonym_67bb52
Včera o 21:12

Ženy neodmietajú zoznamovanie kvôli miestu...či je to festival, alebo obchod. Odmietajú ho vtedy, keď z muža cítia zúfalstvo, nátlak alebo ak ich vizuálne či sociálne nepritiahne. Žiadna žena nehľadá muža, aby ho zachraňovala alebo živila. Ak nemá vyriešené bývanie, stabilnú prácu a základnú životosprávu, zoznamovanie nemá zmysel otvárať. Najlepšie miesto na zoznámenie neexistuje, kým človek neponúka stabilitu. Musí začať od seba – nájsť si stále bývanie, udržať si prácu a zapracovať na svojom zdraví a hygiene. Takže problém je v tom, čo im v tej chvíli ponúkaš. Ženy majú silný inštinkt a rýchlo vycítia, či má chlap usporiadaný život. Ak vidia niekoho, kto pôsobí zúfalo, zanedbane alebo nestabilne, prirodzene sa stiahnu a berú to ako otravovanie. Miesto hľadania zázračného miesta na zoznamovanie, musíš začať od seba. Žiadna žena dnes nehľadá partnera, ktorého by musela sponzorovať alebo mu riešiť bývanie. Kým nebudeš mať stabilnú prácu, stále bývanie a nezačneš sa starať o svoje zdravie a zovňajšok, na každom mieste ťa odmietnu. Investuj túto energiu radšej do upratania si vlastného života, až potom hľadaj vzťah.
A tento text si láskavo vytlač a pripni na chladničku, aby si si ho prečítal zakaždým, keď budeš mať zasa chuť písať tieto otázky na internet dokola ako verklík. Na webe ti nikto iný recept nedá, kým si nespravíš poriadok sám so sebou.

anonym_f2c340
Včera o 21:21
@patrike

@nepodarok Tento jeden prispevok hovori za vsetko, spolu s tym minulym o nejakej banke a inkase v Bardejove. Nemas sancu. Si proste vadny. Nemas nejaku poruchu autistickeho druhu ?

@patrike Má.

anonym_5f6372
Včera o 21:28

@nepodarok ty si unbeholfen ze?

nepodarok
autor
Včera o 22:02
@nikoletta1712

@nepodarok Tak ja som sa zoznámila v reštaurácii, v podniku, na ceste, u rodičov v obývačke…

@nikoletta1712 ani nejde o to kde, ale tie okolnosti, že v reštaurácii to berú tak že: Prišla som sa najesť nke zoznámiť. V obývačke: Prišla som na návštevu/gratulovať nie zoznamovať sa...

nepodarok
autor
Včera o 22:06
@marianarem

@marianarem práve to vysvetlujem na začiatku že na ulici ak sa prihovorí cudzí človek, tak obvykle chce žobrať, vtiahnúť vás do sekty, prepoistiť (teraz je to obdobie) tak oslovujú... Že ludia sú už naučení že ak sa cudzí prihovorí, tak má zlé úmysly, tak automaticky reagujete štýlom "daj mi pokoj" a pod.

nepodarok
autor
Včera o 22:07
@stellarstar

@nepodarok ty to nevzdávaš, že?

@stellarstar tak sama žena nepríde, tak nemôžem nečinne čakať. Len musím zistiť čo na ne zaberá.

enmery
Včera o 22:08
@nepodarok

@stellarstar tak sama žena nepríde, tak nemôžem nečinne čakať. Len musím zistiť čo na ne zaberá.

@nepodarok Nič z toho, čo na nás zaberá nemáš. Kedy to pochopíš?

nepodarok
autor
Včera o 22:10
@anonym_f2c340

@nepodarok Ty? Nijako.A mal by si to konečne už pochopiť.

@anonym_f2c340 to je naozaj mojou osobou? Lebo veď vidím všelijakých týpkov a vedia zaujať ženy. Aj keď sú chudobní, alebo obézni, či štrbaví. Tak niečo tajné oni vedia čo ja nje a na to chcem prísť. Lebo mňa vždy odoženú.

heidi4
Včera o 22:12
@nepodarok

@anonym_f2c340 to je naozaj mojou osobou? Lebo veď vidím všelijakých týpkov a vedia zaujať ženy. Aj keď sú chudobní, alebo obézni, či štrbaví. Tak niečo tajné oni vedia čo ja nje a na to chcem prísť. Lebo mňa vždy odoženú.

@nepodarok podla mna ide z teba zufalstvo a tlacis na pilu, to velmi velmi v skratke pisem, co z teba citit.
Chcelo by to na sebe zapracovat a to myslim v dobrom, aj po mentalnej, intelektualnej, no i fyzickej a zdravotnej stranke. Drzim palce.
Ide o to v podstate, aby si im mal co ponuknut.
Co ocakavas, musis aj ponukat.
A byt vyrovnany sam so sebou a mat vyrieseny zivot, upratane v hlave atd... Proste spokojnost nech z teba citit aspon, to ludi isto viac prilaka nez nejaky zufalec

nepodarok
autor
Včera o 22:12
@patrike

@patrike mám

enmery
Včera o 22:13
@patrike

@patrike Ale veď toto tu o ňom vedia už všetci, že je autista...

nepodarok
autor
Včera o 22:15
@anonym_5f6372

@nepodarok ty si unbeholfen ze?

@anonym_5f6372 ano

heidi4
Včera o 22:18
@heidi4

@nepodarok podla mna ide z teba zufalstvo a tlacis na pilu, to velmi velmi v skratke pisem, co z teba citit.
Chcelo by to na sebe zapracovat a to myslim v dobrom, aj po mentalnej, intelektualnej, no i fyzickej a zdravotnej stranke. Drzim palce.
Ide o to v podstate, aby si im mal co ponuknut.
Co ocakavas, musis aj ponukat.
A byt vyrovnany sam so sebou a mat vyrieseny zivot, upratane v hlave atd... Proste spokojnost nech z teba citit aspon, to ludi isto viac prilaka nez nejaky zufalec

@heidi4 a este som zabudla proste v skratke to zhrnut, ako sa hovori: Bez prace nie su kolace. Tu to plati myslim tiez.
S tym, co vies teraz ponuknut, si najdes maximalne tak seberovnu, to ale neviem, ci prave tuzis.
Tak proste treba zamakat na sebe a zvysit si sance 🤷🏻💪🏻🍀 vela stastia
(Nic nepada hotove z neba, treba sa o to aj pricinit, chapes)

nepodarok
autor
Včera o 22:22

Ženy ale čo tá situácia že na festivale tancuje dav pred pódiom, ja sa pritancujem k ženám, vidia ma pár sekúnd, nepoznajú ma, nevedia tie veci o mne čo viete vy, tak neexistuje aby tak rýchlo odhadli to čo píšete... Som sa im pozdravil, a keď som sa prihovoril hneď ukázali že mám odísť. Iné by bolo keby po dlhšej konverzácii sa rozhodli že nie, ale ony hneď. A podobne reagovali aj ďalšie ktorým som sa prihováral. Tak tam niečo s prvým dojmom musí byť, ale vtedy nemá šancu vedieť že s kým má dočinenia. Tak ako?

Strana
z2