icon

Ako byť vtipný a zaujať ženy?

Dnes o 07:10

Stale čitam že žemy považuju za kritérium vo vztahu aby som ich zabával, ako byť vtipný aby mali zaujem ?

crazy_cat_lady
Dnes o 07:11

Podla mna to musis mat v sebe, nemyslim si, ze sa to da naucit

anonym_4a2aea
Dnes o 07:13

Pre mna taky muz je nepritazlivy takze nie na vsetky zeny to plati ako raz za cas nejaky hlod je fajn, to asi vsetci povieme na com sa aj druhy zasmeju ale nie silene sa snazit alebo casto. Mne napisalo par muziv, ze ako su vtipny a miluju humor a len som znechutene prevratila ocami a este pred prvym stretnutim okamzite moj zaujem o nich klesol.

anonym_37af44
Dnes o 07:17

Nechcel by som takú partnerku, ktorá odo mňa očakáva, že ju budem zabávať a budem neustále vtipný. Ona hľadá animátora, organizátora a zabezpečovateľa jej zábavného života.
Len málo ľudí má dar byť neustále vtipný, zábavný a možno po ich lepšom spoznaní by aj tak s takým žiť nechcela.

anonym_13e051
Dnes o 07:17

Vies adresovat ironicku poznamku aj voci svojej osobe? Vies sa zasmiat sam na sebe, na tom co sa ti stalo, co si spravil, co si kvalitne dobabral? Byt vtipny neznamena toho druheho zabavat anekdotami, byt vtipny znamena pozerat na veci okolo seba s nadhladom a nebrat vsetko smrtelne vazne. Hlavne nie seba. Ale pozor, ak ide o druhych, tak je velmi tanka hranica medzi vtipnym komentom a ironiou. Nie kazdy vie, kde ta hranica je a nie kazdy ju ma rovnako, takze to co tebe moze pripadat ako vtipna poznamka moze pre druheho znamenat urazku. Byt vtipny nasilu je este odpudzjucejsie ako nebyt vtipny vobec.

galganka
Dnes o 07:22

😂

ivicatolic
Dnes o 07:27

@anonym_autor a čo tak otvoriť pred ňou plnú peňaženku....ty zaujmeš a ona ti ju vtipne prevetrá 😁😆😆😘😘😘💋

moonlight1210
Dnes o 07:35

@anonym_autor myslia tym jemne vtipny. Teda obcas, v spravnej chvili povedat nieco milo humorne.

Najlepsie zabera humor, ktory je namiereny proti tebe. Vies si robit humor zo seba.
Nikdy nie drsno proti inym.

A ak zacnes nieco humorne proti druhym, tak to vediet zakoncit tak, ze to vyznie vlastne ako nenapadna pochvala toho cloveka. Taky laskavy humor.

Sarkasticky humorny mozes byt len voci ludom, kde sa uistis, ze zdielate s tou zenou (alebo skupinou ludi) rovnaky nazor (napr. proti politikom).

Takze na zaciatok jemny humor a laskavy humor. To zabera na 100%.

sissy27
Dnes o 07:40

@anonym_autor nemyslím si, že nejaká žena očakáva, že ju budeš vyslovene zabávať ako animátor v detskom tábore. Ale žiadna žena nechce vedľa seba suchára, ktorý sa neusmeje, nevie sa baviť, s ktorým môže riešiť len praktické veci v domácnosti a vývoj cien ropy na svetových trhoch.
Proste normálny, prirodzený humor a to buď v sebe máš alebo nemáš.

lindous
Dnes o 07:49

Žena nepotrebuje komedianta a zabávača, ktorý rozpráva vtipy na počkanie... skôr tým väčšinou myslíme rovnaký zmysel pre humor a aby sme sa vedeli spolu zasmiať, zabaviť, to sa nedá naučiť, v tom si musia dvaja sadnúť

nevelyn
Dnes o 08:02

Zanalyzuj svoj hlas a ton, moznos s nejakou tretou osobou- nehovoris prilis vysoko, rychlo, potichu alebo neposobis namosurene/nastvane, aj ked nie si? Nauc sa utahovat si sam zo seba, ale neprezen to, zeny maju rady muzov, ktori nie su jesitni, ale sucasne maju ciele a sebavedomie. Na rande sa mi stalo, ze muzi zartovali, ze pracuju na pivnom pupiku alebo vidis to auto? Take nikdy nebudem mat. Tak tieto hlasky uplne nezabrali. Vsimaj si, ako sa chovaju chlapi uspesni v baleni/v komunikacii. Osvoj si par univerzalnych hlasiek/snaz sa zapamat si komunikacne nuansy, sustred sa na hlasky, ktore pobavia vsetkych, nielen zeny. A pozor, aby neboli sovinisticke. Ja som presla cestou z nudnej sprtky k druhemu polu a to len tym, ze som sa to proste naucila od lepsich a pamatala som si vtipne hlasky od inych/z netu/co som si precitala - nie primo vtipy, ale casto len vhodne slovne spojenia/vyztizne sarakasticke opisy. A nie je vzdy dolezite byt vtipny, zeny casto maju rady, ked sa muz zaujima o ne, vypytuje sa ich a pocuva ich emocionalne vylevy o problemoch zavaznych ako komari bobek.

rozculena
Dnes o 08:14

@anonym_autor zase? Ešte ťa to stále baví? Buď to máš alebo nemáš,to sa naučiť nedá.Nezaujmeš ju,ani keď budeš vtipný 🙄

rozculena
Dnes o 08:15
@ivicatolic

@anonym_autor a čo tak otvoriť pred ňou plnú peňaženku....ty zaujmeš a ona ti ju vtipne prevetrá 😁😆😆😘😘😘💋

@ivicatolic tomuto nepomôže ani čierna kreditka

anonym_6abb10
Dnes o 08:34
@anonym_4a2aea

Pre mna taky muz je nepritazlivy takze nie na vsetky zeny to plati ako raz za cas nejaky hlod je fajn, to asi vsetci povieme na com sa aj druhy zasmeju ale nie silene sa snazit alebo casto. Mne napisalo par muziv, ze ako su vtipny a miluju humor a len som znechutene prevratila ocami a este pred prvym stretnutim okamzite moj zaujem o nich klesol.

@anonym_4a2aea im by asi klesol po vtipny muzi v mnoznom cisle a chybajucich ciarkach. 🙂

zuzubb007
Dnes o 08:36

Poznám aj takých čo chcú byť vtipný za každú cenu a sú trápny, to podľa mňa nieje žiadne kritérium skôr byť normálny

anonym_6abb10
Dnes o 08:37
@nevelyn

Zanalyzuj svoj hlas a ton, moznos s nejakou tretou osobou- nehovoris prilis vysoko, rychlo, potichu alebo neposobis namosurene/nastvane, aj ked nie si? Nauc sa utahovat si sam zo seba, ale neprezen to, zeny maju rady muzov, ktori nie su jesitni, ale sucasne maju ciele a sebavedomie. Na rande sa mi stalo, ze muzi zartovali, ze pracuju na pivnom pupiku alebo vidis to auto? Take nikdy nebudem mat. Tak tieto hlasky uplne nezabrali. Vsimaj si, ako sa chovaju chlapi uspesni v baleni/v komunikacii. Osvoj si par univerzalnych hlasiek/snaz sa zapamat si komunikacne nuansy, sustred sa na hlasky, ktore pobavia vsetkych, nielen zeny. A pozor, aby neboli sovinisticke. Ja som presla cestou z nudnej sprtky k druhemu polu a to len tym, ze som sa to proste naucila od lepsich a pamatala som si vtipne hlasky od inych/z netu/co som si precitala - nie primo vtipy, ale casto len vhodne slovne spojenia/vyztizne sarakasticke opisy. A nie je vzdy dolezite byt vtipny, zeny casto maju rady, ked sa muz zaujima o ne, vypytuje sa ich a pocuva ich emocionalne vylevy o problemoch zavaznych ako komari bobek.

@nevelyn a to naucenie sa byt vtipna od lepsich, Ti nakoniec pomohlo zbalit potom zenu? 🙂

podvody
Dnes o 08:38
@crazy_cat_lady

Podla mna to musis mat v sebe, nemyslim si, ze sa to da naucit

@crazy_cat_lady Presne tak, my sme proste zúfalí ťuťkovia, o ktorých by žena ani bicykel neoprela a závidíme našim zábavnejším kamarátom... Vždy keď ideme na záťah, tak kamaráti sa popárujú a ja som vždy len tak nazvyš. Proste ak je niekto taký trtko, tak trtkom je. Aj keď sa mi snaží partia nejakú dohodiť posunúť nech niesom sám, tak ženám sa úplne hnusím že niesu ochotné pri mne byť a baviť sa so mnou.

anonym_4a2aea
Autor odpoveď zmazal
nevelyn
Dnes o 09:23
@anonym_6abb10

@nevelyn a to naucenie sa byt vtipna od lepsich, Ti nakoniec pomohlo zbalit potom zenu? 🙂

@anonym_6abb10 nie, ale pomohlo mi zbavit sa povesti nerdky a stat sa celkom popularnou party girl presne v dobe, ked som to potrebovala. A komunikacia sa naucit da, minilmalne vylepsit, zmysel pre humor k nej patri. Manzela som si vybrala a zbalila sama, a to neznasam varenie, upratovnie a som feministka, pricom on by splnil naroky i najnarocnejsej zeny. Takze tento zivotny uspech prisudzujem zmyslu pre humor. A casto si z neho utahujem, ako sa niekto ako on mohol tak blbo ozenit.

crazy_cat_lady
Dnes o 09:30
@podvody

@crazy_cat_lady Presne tak, my sme proste zúfalí ťuťkovia, o ktorých by žena ani bicykel neoprela a závidíme našim zábavnejším kamarátom... Vždy keď ideme na záťah, tak kamaráti sa popárujú a ja som vždy len tak nazvyš. Proste ak je niekto taký trtko, tak trtkom je. Aj keď sa mi snaží partia nejakú dohodiť posunúť nech niesom sám, tak ženám sa úplne hnusím že niesu ochotné pri mne byť a baviť sa so mnou.

@podvody nie kazdy chlap je prirodzene vtipny, mna ako zenu by odradil nesebavedomy chlap, ako ty

anonym_180405
Dnes o 09:48
@nevelyn

@anonym_6abb10 nie, ale pomohlo mi zbavit sa povesti nerdky a stat sa celkom popularnou party girl presne v dobe, ked som to potrebovala. A komunikacia sa naucit da, minilmalne vylepsit, zmysel pre humor k nej patri. Manzela som si vybrala a zbalila sama, a to neznasam varenie, upratovnie a som feministka, pricom on by splnil naroky i najnarocnejsej zeny. Takze tento zivotny uspech prisudzujem zmyslu pre humor. A casto si z neho utahujem, ako sa niekto ako on mohol tak blbo ozenit.

@nevelyn no neviem neviem, či si ho nezbalila na kozy, v každej téme o prsiach opisuješ aká si veľkoprsá😍

podvody
Dnes o 10:57
@crazy_cat_lady

@podvody nie kazdy chlap je prirodzene vtipny, mna ako zenu by odradil nesebavedomy chlap, ako ty

@crazy_cat_lady ktorý sa nasilu snaží byť vtipný, a napodobňuje úspešnejších kamarátov...

rozculena
Dnes o 12:18
@crazy_cat_lady

@crazy_cat_lady on je sebavedomý až moc a má neskutočné nároky na ženy

earlgrey
Dnes o 13:06
@podvody

@crazy_cat_lady ktorý sa nasilu snaží byť vtipný, a napodobňuje úspešnejších kamarátov...

@podvody tak sa neopič po iných a buď sám sebou