Ako dlho ste na zoznamke a nemáte šťastie?
Tiez nemate stastie spoznat niekoho ? napriek tomu ze vyzerate dobre , nemate proste akoby stastie na toho praveho . Ako dlho ste takto na zoznamke? nieje to flustrujuce? . Ja som tam uz 3 roky a nic. Stale iba posli fotku ... za ten cas mam zablokovanych uz snad tisice......
Naposledy som bola na zoznamkách takmer 2 roky a nenašla som nič použiteľné..Teraz som si myslela,že som konečne našla niekoho normálneho,ale vyzerá to,že zase sa to kazí,takže ja už s hľadaním končím..A keď tu niekto bude písať,ako sa treba zoznamovať v reálnom prostredí,isté a akože kde? Mám takmer 40,akože mám náhodne oslovovať mužov na ulici,keď drvivá väčšina z nich je zadaná? A na druhej strane chlap má oslovovať ženy na ulici,keď nevie,ktorá je zadaná? Proste toto je chorá doba a už som prestala veriť v to,že sa dá nájsť láska,obzvlášť v neskoršom veku..
Naposledy som bola na zoznamkách takmer 2 roky a nenašla som nič použiteľné..Teraz som si myslela,že som konečne našla niekoho normálneho,ale vyzerá to,že zase sa to kazí,takže ja už s hľadaním končím..A keď tu niekto bude písať,ako sa treba zoznamovať v reálnom prostredí,isté a akože kde? Mám takmer 40,akože mám náhodne oslovovať mužov na ulici,keď drvivá väčšina z nich je zadaná? A na druhej strane chlap má oslovovať ženy na ulici,keď nevie,ktorá je zadaná? Proste toto je chorá doba a už som prestala veriť v to,že sa dá nájsť láska,obzvlášť v neskoršom veku..
@lucylaw ludia sa vedeli zoznámiť a tvoriť páry aj v dobe pred zoznamkami,mobilnými technológiami atď.Ako je to možné? 😏
@anonym_autor ešte aj vešteckú guĺu máš 😂
No neidem sa smiať, psychická porucha nie je smiešna.
@lucylaw vidis, opat rozumne zmyslanie, tie hluposti co tu doteraz pisali nemali logiku len si myslel ze zaujme zeny.
@lucylaw ludia sa vedeli zoznámiť a tvoriť páry aj v dobe pred zoznamkami,mobilnými technológiami atď.Ako je to možné? 😏
@zuzanita1609 zoznamovali sa, do vztahov vstupovali a brali sa (mali deti) mladsi? Co tiez vzdy nebolo zarukou trvacnosti dobrych vztahov, manzelstiev. Cim sme starsi, tym viac hladame (konecne uz) dokonalost. A zrejme aj tlak na totalnu vaznost, serioznost vztahu vie byt kontraproduktivna. Cim sme starsi, tym menej sa dokazeme (chceme) prisposobovat. Sme priviazani k svojim zavazkom, majetkom, nehnutelnostiam.
@zuzanita1609 Táto doba je proste iná,najmä pokiaľ ide o vzťahy,moji rodičia sú spolu už skoro 50 rokov,nemali vždy len dobré časy,ale proste zvládli všetky problémy,lebo chceli..V dnešnej dobe je jednoduchšie sa rozísť,rozviesť,ako na problémoch pracovať,každý myslí na seba,muži nemajú problém opustiť ženy s malými deťmi,lebo nezvládajú otcovstvo a podobne..Pri zoznamovaní najmä na zoznamkách už ani neexistujú ľudia, ktorí by si nepísali/nestretávali sa naraz s X ľuďmi,často sú tam aj zadaní ľudia,ktorí si hľadajú povyrazenie a podobne..Netvrdím,že kedysi nevera nebola,ale najmä príchod moderných technológií tieto veci uľahčil..Kedysi ľudia chodili viac von,nesedeli doma za mobilmi,počítačmi a podobne,zoznámiť sa bolo jednoduchšie..Teraz to nestojí za nič..A ako sa kedysi zoznamovali takí,ktorí už boli rozvedení/mali deti,tak to fakt neviem..Do akej miery to bola náhoda a do akej miery niekoho cielene hľadali..
@anonym_autor takto ti posledný krát píšem. DAJ SA LIEČIŤ!!!
To čo tu predvádzaš, je choré. Si zlý človek, snažíš sa tu niekoho očierňivať a pritom sú to len tvoje bludy. Akože sama používam 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ vždy pri ľuďoch, nad ktorými mi hlava zastáva. A ak je to tvoja jediná indícia, tak ďakujem pekne. Riadna schýza si. Ja sa nepotrebujem skrývať za anonym ako ty. Človek ti tu chcel aj poradiť, ale celé je to tu len na rozvírenie.
PEKNÝ DEŇ
@zuzanita1609 Táto doba je proste iná,najmä pokiaľ ide o vzťahy,moji rodičia sú spolu už skoro 50 rokov,nemali vždy len dobré časy,ale proste zvládli všetky problémy,lebo chceli..V dnešnej dobe je jednoduchšie sa rozísť,rozviesť,ako na problémoch pracovať,každý myslí na seba,muži nemajú problém opustiť ženy s malými deťmi,lebo nezvládajú otcovstvo a podobne..Pri zoznamovaní najmä na zoznamkách už ani neexistujú ľudia, ktorí by si nepísali/nestretávali sa naraz s X ľuďmi,často sú tam aj zadaní ľudia,ktorí si hľadajú povyrazenie a podobne..Netvrdím,že kedysi nevera nebola,ale najmä príchod moderných technológií tieto veci uľahčil..Kedysi ľudia chodili viac von,nesedeli doma za mobilmi,počítačmi a podobne,zoznámiť sa bolo jednoduchšie..Teraz to nestojí za nič..A ako sa kedysi zoznamovali takí,ktorí už boli rozvedení/mali deti,tak to fakt neviem..Do akej miery to bola náhoda a do akej miery niekoho cielene hľadali..
@lucylaw teraz je podľa mňa, zoznámiť sa s niekým oveľa jednoduchšie,z pohodlia domova ako sa povie 😁. Alebo tak,ako mi raz poradila moja stará mama,"tak sa dievča postav na stred lúky a čakaaaj,kým ti sám ten tvoj vyvolený nepadne z neba,keď toľko fňukáš"🤭.
bola som na zoznamkach striedavo s pauzami 7-8 rokov priblizne. obcas som to na par mesiacov vypla a tak dookola. bola som na prve rande minimalne 50x za tie roky. Na druhe rande doslo mozno 10-15x, na tretie a dalsie asi 4x. po tomto dlhom case sme sa na FB zoznamke nasli s terajsim partnerom. Nikto nie je dokonaly, ani ja, ani on a okolnosti uz vobec nie, ale mame sa radi a obaja sa snazime 🙂
@anonym_autor flustrujúce to musí byť🤪vystupujes agresívne možno to je dôvod.Chodis si niekam do mesta posedieť, do baru, na kultúru, fitko, vinobranie, festivaly?Veď je toľko spoločenských akcií.Na zoznamke by som nehladala
@anonym_302d6d to neries prosim. otazka bola ako dlho ste na zoznamke. Nie ako mi pomoct.
@anonym_autor ja som kedysi bola tri mesiace.
@anonym_autor ja som kedysi bola tri mesiace.
@anonym_302d6da podarilo sa?
@anonym_302d6da podarilo sa?
@anonym_autor áno. Lenže možno bola iná doba trochu.
Na zoznamky neodporúčam ísť v tejto dobe. Veľa sa tam klame a chodia tam aj ženatí.
Veľa ľudí sa zoznámi tak, že napr tvoja kamarátka má kamaráta, ktorý nikoho nemá a chcel by, môže vás zoznámiť. Alebo v blízkom okolí si všimneš, že niekto chodí sám, nevidela si ho nikdy s niekým… môžeš sa iba tak usmiať prihovoriť. A keď sa to bude opakovať, môžete sa dať do reči…
@anonym_autor flustrujúce to musí byť🤪vystupujes agresívne možno to je dôvod.Chodis si niekam do mesta posedieť, do baru, na kultúru, fitko, vinobranie, festivaly?Veď je toľko spoločenských akcií.Na zoznamke by som nehladala
@anonym_9db45f povodne to nemala byt debata o mne, ale dakujemza zaujem, No snazim sa chodit cim najviac medzi ludi, ale zial niknema napisane ze aha.. ja som prave nezadany, a to je dost velky problem, tie zoznamky su predsalen miestokde ludia vyslovene hladaju ,
@anonym_autor 🚑💊💉
@huxy ja ti nechcem zle, ale nechapem preco to robis. ja teraz schvalne vymazem komenty o tebe aby ti to neublizilo.
Tak týmto mazaním si si dokázala čo? Že si chorá
@acce taras hluposti. Ktory nezadany chlap pojde do kina? welnesu albo kniznice. a co budem na ulici sa prihovarat kazdemu cloveku s tym ze mozno niekto bude nahodou prave nezadany?
@anonym_autor sprostosti tu hovoria. Už je iná doba, len tak na ulici sa nestretneš nikoho. My sme si s mužom našli na badoo. Ale trvalo to dlho kým sa podarilo niekoho nájsť, proste mi nestačí hockto a nikto mi nevyhovoval. Už málo je normálnych mužov, treba ich hladať ako ihlu v kope sena
a o akej zoznamke to vlastne píšeš?
Ty si vážne chorá..
Alebo si to ty, Petra??? Došli lieky???
@huxy nedavno tu niekto pisal, ze bateria by sa nemala nabijat na viac ako 80 percent. ty mas 86.

Neviem,ale podľa štýlu tvojich odpovedí sa nedivím, že sa ti nedarí zoznámiť sa
@anonym_302d6d to neries prosim. otazka bola ako dlho ste na zoznamke. Nie ako mi pomoct.