Ako vyberáte, komu odpíšete na zoznamke?
Ahoj. Podla coho najcastejsie selektujete s kym pojdete na rande, komu odpisete, alebo komu budete na zoznamke najviac venovat cas? Je totiz nemyslitelne odpisovat kazdemu, odpovedat na kazde ahoj, alebo subezne viest 30 debat a snazit sa ich spoznat...
este to doplnim ak mozem. Ked mi pise za mesiac na zoznamke uz asi 130. chlap a stale som na zoznamke. Je chyba v nich alebo vo mne? Zacinam mat dojem ze v nich asi nie.
este to doplnim ak mozem. Ked mi pise za mesiac na zoznamke uz asi 130. chlap a stale som na zoznamke. Je chyba v nich alebo vo mne? Zacinam mat dojem ze v nich asi nie.
@anonym_autor tak.hladas ihlu v kope sena takze pochopitelne ze sa dlho hlada
Ak mas vela sprav na zoznamke, ber to ako reklamne letaky. Musis sa naucit rychlo vytriedit, ktore letaky nepotrebujes. Proste ich hodia do schranky kazdej v dome a nie preto, ze si na niekoho zaposobila. 80% je povinna jazda, copy paste. Ides podla: Fotka, profil, praca, vzdelanie, gramatika, zaujmy,.... ci mate o com pisanie. A pytas sa na detaily zo zivota.
Chyba nie je v nikom, len 99% z nás je nekompatibilných. Preto to môže trvať dlho a vyžadovať úsilie a trpezlivosť.
Ja ako prve vyska, vlasy, zuby.. potom vzdelanie... a ked uz toto vsetko prejde tak som ochotna sa aj bavit 🙂
Tak sa ani nedivim, ze mi nechodia na zoznamke odpovede, ked mate zeny v schranke 130 sprav...
Tak sa ani nedivim, ze mi nechodia na zoznamke odpovede, ked mate zeny v schranke 130 sprav...
@anonym_2e73ab sprav je ovela viac, to pocet chlapov co napisalo. Niekedy chlapi pisu hned aj bez odpovedi aj 10 az 20 riadkov .
podla sympatii z fotiek, udajov v profile a na suche ahoj som nikdy neodpovedala 😂 vacsinou sa uz po prvych par spravach ukazalo ci to ma zmysel alebo nie
To sa vam potom lahko vybera, ked to mate takto pekne zoradene a v takom mnozstve. To sa ani nemusite snazit. To je neporovnatelne, cim si musi prejst chlap aby si ho nejaka, ak to vobec je zena, vsimla. Mne po 3 mesiacoch dopisovania a doprosovania odpisali iba 4 ks, oslovenych cez 80ks. Vysledok nula. Pritom oslovenia pisem zakazdym na mieru a s ohladom na vyplneny profil.
@anonym_autor odpisem/napisem len tomu, kto:
1.ma fyzicky pritahuje
2. Neni to alfasamec
3. S tym, co ma v biu, suznim
Pride mi to neskutocne povrchne, ak ma 76 zien odmietlo, kvoli 130 kolikom predomnou. Ani mi neni odpovedane, ci je to vzhladom, alebo mojim profilom. Pritom sa snazim byt vtipny, originalny a nevtieravy. Je to pre mna frustrujuce, ale asi to je pre mna signal, ze zoznamka neni pre kazdeho
Pride mi to neskutocne povrchne, ak ma 76 zien odmietlo, kvoli 130 kolikom predomnou. Ani mi neni odpovedane, ci je to vzhladom, alebo mojim profilom. Pritom sa snazim byt vtipny, originalny a nevtieravy. Je to pre mna frustrujuce, ale asi to je pre mna signal, ze zoznamka neni pre kazdeho
@anonym_2e73ab pobavilo
To sa vam potom lahko vybera, ked to mate takto pekne zoradene a v takom mnozstve. To sa ani nemusite snazit. To je neporovnatelne, cim si musi prejst chlap aby si ho nejaka, ak to vobec je zena, vsimla. Mne po 3 mesiacoch dopisovania a doprosovania odpisali iba 4 ks, oslovenych cez 80ks. Vysledok nula. Pritom oslovenia pisem zakazdym na mieru a s ohladom na vyplneny profil.
@anonym_2e73ab tak sa s tym zmier. Je to proste tak. Vzdy su to zeny, ktore si vyberaju na zoznamkach a inak tomu nikdy nebolo a nebude.
@anonym_2e73ab tak sa s tym zmier. Je to proste tak. Vzdy su to zeny, ktore si vyberaju na zoznamkach a inak tomu nikdy nebolo a nebude.
@anonym_2501cf keď na zoznamke som videl profil vytvorený pred 20 rokmi s fotkou nahratou pred 10 rokmi a v popise "Hľadám vážny vzťah", tak to som vedel, že sa neoplatí plytvať časom 😅
@anonym_2e73ab tak sa zoznamuj hlbavym sposobom, nie povrchnym. Pises, akoby kazdy na zoznamke mal narok na partnera
@anonym_autor na zoznamke nie som, ale keby som, tak urcite podla foto, lebo to je prva vec, ktoru by som videla.
@anonym_autor Je to ťažké, veľa mužov má napríklad peknú dlhú šablonu ktorú píše každej na začiatok a tou ťa zaujme, ale potom zrazu zistíš že je o ničom, druhý zase napíše len ahoj, ale ak odpíšeš zrazu sa konverzácia rozbehne...
Teda za mňa dať šancu každému ale ak to viazne skončiť to alebo rovnako čo najrýchlejšie zistiť tvoje red flagy či nemá nech si zbytočne nepíšeš s ním mesiac a potom zistíš že napríklad rád si vypije čo neznášaš alebo že chce ostať bývať u svojich rodičov s čím ok nie si... A potom ešte vzdialenosť, ak je niekto zblízka skôr dať tomu šancu a stretnúť sa, ak niekto býva 2-3 hodiny od teba tam proste keby to neklape úplne rýchlo to ukončím lebo spoznávať sa tak že sa vidíte 3 krát mesačne nič moc... Lepšie na začiatku sú stretávania aj 4 krát týždenne aby sa vzťah posunul a to sa dá len s niekým kto býva tak do polhodiny od teba...
@anonym_2501cf ja som s tym zmiereny, co by som asi tak mal z toho, keby som mal doma tak povrchneho cloveka, ktory ma odsudi bez toho aby ma spoznal. Toto rozhodne do zivota nepotrebujem. Uvedomujem si svoju hodnotu ako clovek a nedovolim, aby som bol sudeny podla zovnajsku a este k tomu nejakou zmatenou osobou narusenou socialnymi sietami. Chora doba, toto. Treba sa drzat zdraveho rozumu. Iba tak najdem rovnocennu partnerku.
@anonym_autor Len pre info, chlapi lajkujú a píšu skoro každému matchu s dvoma rukami a nohami. Aby si si nemyslela, že je to prenositeľné do reality 😉
@anonym_autor napíšem ti svoju skúsenosť, po ktorej by som už sama spätne zmenila prístup. Na pokeci som spoznala súčasného priatela, napísal mi tiež len nejakú banálnu prvú vetu, ale bol v ten deň prvý a konverzácia sa kupodivu rozbehla tak, že druhý deň spolu už volali a tretí sa stretli. Odvtedy sme spolu. A vieš čo som zistila spätne? Zaplatila som si kvôli nemu plusko a vysvitlo, že sa mi takto občas pokúšal písať už dva roky 😅, len som mu nikdy nedala šancu, lebo proste prvým oslovením nezaujal

Keď som bola na zoznamke, tak som riešila kto ma najviac zaujme foto, popisom a prvými správami... tých správ nebolo u mňa zas až tak veľa, keďže v prvom rade som selektovala už to komu dám like a teda možnosť si písať, ak máme zhodu... snažila som potom naozaj aj odpísať a väčšinou bolo hneď po prvých pár správach jasné, či má alebo nemá zmysel v konverzácii pokračovať...