Ako dlho ste na zoznamke a nemáte šťastie?
Tiez nemate stastie spoznat niekoho ? napriek tomu ze vyzerate dobre , nemate proste akoby stastie na toho praveho . Ako dlho ste takto na zoznamke? nieje to flustrujuce? . Ja som tam uz 3 roky a nic. Stale iba posli fotku ... za ten cas mam zablokovanych uz snad tisice......
@anonym_autor ja sa nedivím, že nemáš šťastie. Prečítal som si od teba 3, slovom tri, reakcie, reaguješ ako buran. Ďalej som už nečítal, ale zlepšenie nečakám.
Problem moze byt skor v tom, ze prilis aktivne hladas. Pre niektorych to moze posobit odstrasujuco pretoze uz pocuju zvonit kostolne zvony.
Skor sa priklanam k ostatnym, ze by si skor mala byt otvorena spoznat novych ludi bez ocakavani a ak s niekym k niecomu dojde, super, ak nie, tak sa predsa nic nedeje.
Ja poznam pary kde sa ludia poznali dlhe mesiace, tancovali jeden okolo druheho a az po mesiacoch bola ruka v rukave. Si ochotna kamaratit sa s niekym polroka kym obaja zistite, ze Vam je obom vzajomna spolocnost prijemna.
Rozumiem tuzbe niekoho mat a v idealnom svete by bolo super keby clovek mohol mat vsetko hned ale tak to bohuzial nefunguje.
Myslim, ze samu seba trapis tym, ze hladas jednu ihlu v kope sena namiesto toho aby si rozsirovala svoj okruh priatelov. Ak by som mal vziat svoje pripady alebo od kamaratov tak castokrat to bolo tak, ze niekto novy sa priplietol do partie a casom doslo k vzajomnym sympatiam.
Ja osobne poznam malo vztahov zo svojho okolia kde by sa to silo horucou ihlou. Ak ti sucasny system neprinasa vysledky tak musis vyskusat cosi ine.To cakanie a swipovanie na appke ocividne nefunguje.
@acce taras hluposti. Ktory nezadany chlap pojde do kina? welnesu albo kniznice. a co budem na ulici sa prihovarat kazdemu cloveku s tym ze mozno niekto bude nahodou prave nezadany?
@anonym_autor ale chodia. Kamarát keď je nezdaný a chce vidieť film, tak tam ide aj sám. Do wellnesu tak isto. Chce saunovať tak ide. Všetko je o chémii. Také neni že nenájdete chlapa, ale že nenájdete takého aký vám vyhovuje.
A ešte dodám že počúvajte mňa, a nemusíte to riešiť v 300 kilometrovej téme. Netreba nič analyzovať. Je to o príťažlivosti. Nič iné za tým nehladajte. Ak vás nepriťahuje tak je zúfalec a tlačí na pílu… Ak vás priťahuje, bude vám to jedno čo robí.
Zamálo 🙂
Čo s týka zoznamiek aj to som už niekde písala. Je tam oveľa viac mužov, ako žien. A keď žene nabehne 300 správ a každý si chce pokecať, tak ako si má vybrať? Ako tu už bolo spomenuté že, nebaví vás 20x odovedať na to ako sa máte a čo robíte. Ale z pohladu toho čo sa pýta, je to jedna otázka. Ale z pohladu ženy je to kvantita a nestíha odpisovať. Takže na zoznamke ako žena určite nie. Aj ja tak obvykle vydržím také 2 hodiny a potom už strácam prehlad. Už to potom nemá zmysel.
Ai žena, alebo muž?
Kamaratka našla práve na zoznamke nového ani nie 3 mesiace po rozvode. Asi stastie?
A ešte dodám že počúvajte mňa, a nemusíte to riešiť v 300 kilometrovej téme. Netreba nič analyzovať. Je to o príťažlivosti. Nič iné za tým nehladajte. Ak vás nepriťahuje tak je zúfalec a tlačí na pílu… Ak vás priťahuje, bude vám to jedno čo robí.
Zamálo 🙂
Čo s týka zoznamiek aj to som už niekde písala. Je tam oveľa viac mužov, ako žien. A keď žene nabehne 300 správ a každý si chce pokecať, tak ako si má vybrať? Ako tu už bolo spomenuté že, nebaví vás 20x odovedať na to ako sa máte a čo robíte. Ale z pohladu toho čo sa pýta, je to jedna otázka. Ale z pohladu ženy je to kvantita a nestíha odpisovať. Takže na zoznamke ako žena určite nie. Aj ja tak obvykle vydržím také 2 hodiny a potom už strácam prehlad. Už to potom nemá zmysel.
@simona_racz ty si riadná strela 🙂. Ako to, že na zoznamke vydržiš tak 2 hoďky? Veď už si zoznámená 🙂
Ja si naopak neviem predstaviť byť na zoznamke a nové kontakty sa vždy nejako pripletú do cesty... Ja zase nechápem, ako niekto nevie spoznať niekoho v reálnom živote. Idem von do podniku (veľmi ojedinele, vlastne po pár rokoch s partiou chvíľu posedieť) a príde mi na ďalší deň správa, ako ma videl niekto komu som padla do oka a už by bolo spoznávanie, keby som chcela.. v práci sa stretávam s ľuďmi, spoznám ľudí ženy/mužov či už z inej firmy vedľa, alebo ľudí, ktorí prídu k nám... Keby som chcela, randím pravidelne a to som introvert, žiadny výrazný typ ktorý vojde do miestnosti a všetci oči na ňom, niesom ani vyzývavá, ani ľahko dostupná skôr naopak, nikoho nehľadám takže neflirtujem.. Podľa mňa je ľahké niekoho spoznať, veď ako dospelá osoba sa pohybuješ stále niekde medzi ľuďmi. To keď už ja domased by som mala možnosti na rande, musí ich mať naozaj každý😂
Podľa mňa je to hlavne o prístupe a vyžarovaní. Ak je niekto už na pohľad bez života, nešťastný, zdutý, nudný, tak o takeho človeka veľký záujem nebude a to tak bude aj na na zoznamke..
@anonym_autor ja sa nedivím, že nemáš šťastie. Prečítal som si od teba 3, slovom tri, reakcie, reaguješ ako buran. Ďalej som už nečítal, ale zlepšenie nečakám.
@sevrin asi tak, Ja som otvorila, precitala zopar riadkov a teda sa VOBEC necudujem, ze autorka je sama, takymto stylom aj sama ostane..
Veď pošli tu fotku seba tomu neznámemu ,to sa nedá bez toho ,musíš predsa vidieť s kým sa más stretnúť nie?
Ja si zas neviem nájsť priateľku píšeme píšeme všetko v poriadku a keď sa máme stretnú tak sa hambi 🥹
Bola som tam asi 2 týždne. Napísal mi prvý, stretli sme sa a uz sme manželia.
@anonym_autor ja mam skusenosti z pohladu chlapa. Napisal som zenam, 80% bud fake ucet , alebo neodpisali. Ten zvysok nemal velmi zaujem aktivne sa zoznamovat. Na pokeci som nasiel expriatelku , boli sme spolu 4r. Partnerky som nasiel stale dakde na akcii, ona bola jedina vynimka. Budu aj u nas na SK konecne take rychlozonamovacie vecere. Slecna sedi , chlap prisadne , maju asi 5 min. Pride dalsi. Tam aspon ma kazdy seriozny zaujem, da sa zistit ci je dakto simpaticku chned. Keby som nemal manzelku urcite by som to vyskusal. Asi tento mesiac bude v KE
Ja si zas neviem nájsť priateľku píšeme píšeme všetko v poriadku a keď sa máme stretnú tak sa hambi 🥹
@misko9493 dlho to asi tahas. Ked do 10 dni nestretnete , tak z toho vzťah nebude
Extrémne nepríjemnú povahu cítiť z každého jedného slova. Akoby to ani nepísala ani žena, ale zakomplexovaný chlap. Pripomína vyjadrovaním istých jedincov, ktorí tu často negatívne prejavujú svoju sebaľútosť . Nehovorím, že žena by to nevyplodila, ale toto pôsobí chlapsky.
45plus je nemozne niekoho najst...na zoznamkach uplna hroza .. moje ,,rande,, boli o skusani zo zemepisu, one man show, pripadne by som mala vitat tych kt prichadzaju na sluzobne cesty, vylety, samozrejme byt vzdy super naladena, nezatazovat, neziadat inteligenciu, vsetko si platit atd atd atd...cize radsej sama😃
@anonym_autor Je to ťažké na tých zoznamkach. Volím jednoduchšie schémy tých zoznamiek, či teda menej komerčné ako single.sk, amor.sk či partneri.sk
Chodím tam narazovo na tyzdeň dva. Potom prestavka mesiac dva. Kedže je to psychicky náročné to tam ustať haha.
Celé to trvá akoby rok a pol cca.
Bol som asi na 5tich stretkach.
Celkovo ženy tam dosť spekulujú. Teda nemajú jasno čo chcú resp. Majú na vsetko cas. Akoby to nebola ich priorita aj keď na zoznamke sú.
Častokrát su tam popisy ako napr. Ze pravidelne sportuje a potom zistite, ze má stacionárný bajk niekde v kumbale a obcas naňho sadne. Alebo, že oblubuje ĺahké treky a v realite chodí venčiť psíka na akože ĺahký trek.
V poslednej dobe som komunikoval dosť s osobami, ktoré sú vydaté, ale akoze spolu nezijú a podobne. To je dosť " red flag" či forma neucty za mňa, keď riesi druhé a prvé nie je poriešené.
Cca tak 🙂. Mám 48. Cvičim. Vcelku vypadam dosť mlado. Aspoň ludia vravia obcas, ako pri pokladni, ze mlady pan, nech sa páči. Alebodeti v dedine si mysleli, ze mam 28 🤣.
45plus je nemozne niekoho najst...na zoznamkach uplna hroza .. moje ,,rande,, boli o skusani zo zemepisu, one man show, pripadne by som mala vitat tych kt prichadzaju na sluzobne cesty, vylety, samozrejme byt vzdy super naladena, nezatazovat, neziadat inteligenciu, vsetko si platit atd atd atd...cize radsej sama😃
@88lienka Je to tak áno. V podstate nemožné. V tom vyssom veku len málo osôb je ochotnych robiť ustupky ci meniť svoju schému života voči v podstate cudziemu cloveku. Kvazi tej druhej polovičky. Je to naprd celé 😃
Ahoj , ja som prešla tiež veľa zoznamky a aj veľa rande s toho boly aj nejaké vzťahy no nakoniec to skončilo 🙂 a teraz ? Už rok som šťastne vydatá 🙂 nenašla som ho na zoznamke ale v reálnom živote ( v práci ) 🙂 už sa poznáme 5 rokov 😍 môj hovorí že on vedel od začiatku ,že budem jeho žena .no ja som to nevedela 😂 až po niekoľko rokov chodenie 🙂
V práci každý vedel že ma chce požiadať o ruku len ja nie 😂😂😂 že vraj mal pol roka kúpený prsteň .. a tak jednu sobotu keď sme mali ísť do práce mi dal krabičku na posteľ a ja som si myslela že tam je retiazka a on že naj otvorím že retiazka tak určite neje a keď som to otvorila myslela som prvé že to je prsteň do zbierky ( dával mi za poslednú rok prstene Pandora 😂😂😂 ) a ták prišla tá veta či chcem byť jeho žena ... 🥰🥰🥰🥰 A už presne rok aj pár mesiace sme svoji.. svadbu sme mali rozprávkovú v kaštieli Betliar 😍
@88lienka Je to tak áno. V podstate nemožné. V tom vyssom veku len málo osôb je ochotnych robiť ustupky ci meniť svoju schému života voči v podstate cudziemu cloveku. Kvazi tej druhej polovičky. Je to naprd celé 😃
@kavasaki370 nemyslim si ze je to o tom ze nechceme robit ustupky...chceme nieco lepsie ako sme uz mali zazili ... Lebo sme sa z uplneho dna museli postavit na vlastne nohy a vazime si nas pokoj ..coze ak nepride niekto kto s nami bude ten pokoj a radost zdielat radsej budeme same...luzrov sme uz zazili cize ustupky ano ale uz iste nebudeme potierat nikdy same seba
@simona_racz ty si riadná strela 🙂. Ako to, že na zoznamke vydržiš tak 2 hoďky? Veď už si zoznámená 🙂
@kavasaki370 lebo to platí všeobecne, nie pre momentálnu situáciu. Ja sa nezoznamujem. Skôr radím ale už ani to ma nebaví, je to únavné počúvať zúfalcov vyplakávať dokola. 10x mu poviem, ajtak urobí ináč. Na takých klasických zoznamkách som nikdy nebola. Azet čo vyskúšal asi každý slovák, som mala na mysli. Ale to nieje vyslovene zoznamka. A to 2h bolo myslené obrazne. Však tam vás do pól hodiny zasypú desiatkami súkromnýc správ. A keď nedajbože napíšete niečo do diskusie, tak vám chodia tie RP v 20 sekundovom intervale. To je akože načo dobré?
@kavasaki370 lebo to platí všeobecne, nie pre momentálnu situáciu. Ja sa nezoznamujem. Skôr radím ale už ani to ma nebaví, je to únavné počúvať zúfalcov vyplakávať dokola. 10x mu poviem, ajtak urobí ináč. Na takých klasických zoznamkách som nikdy nebola. Azet čo vyskúšal asi každý slovák, som mala na mysli. Ale to nieje vyslovene zoznamka. A to 2h bolo myslené obrazne. Však tam vás do pól hodiny zasypú desiatkami súkromnýc správ. A keď nedajbože napíšete niečo do diskusie, tak vám chodia tie RP v 20 sekundovom intervale. To je akože načo dobré?
@simona_racz Čauko. Rozumiem. Jj. Tak ano Pokec nie je vyslovene Zoznamka. Tam su tie čety hardcore. Pred rokom som to raz skúsil. Prvykrat sa zaregistrovať. Čety bola blbosť riešiť, takze som naslepo v podstate písal osobam skrz ich vytvorene profily. Ale Ony boli hlavne clenmi tej platformy. Neboli tam kvôli zoznámeniu už 15r. Hehe. A tak.
@simona_racz Čauko. Rozumiem. Jj. Tak ano Pokec nie je vyslovene Zoznamka. Tam su tie čety hardcore. Pred rokom som to raz skúsil. Prvykrat sa zaregistrovať. Čety bola blbosť riešiť, takze som naslepo v podstate písal osobam skrz ich vytvorene profily. Ale Ony boli hlavne clenmi tej platformy. Neboli tam kvôli zoznámeniu už 15r. Hehe. A tak.
@kavasaki370 zoznamka by nemala byť na fórach a socialnych sieťach, aj keď sa to deje nepriamo, že napr. je skupina pre filmových nadšencov, a začnú si tam muž a žena písat, spojí ich tá záluba, spoznajú sa, stretnú sa, a skončí to svadbou. Stane sa. Ale zoznamka je vyslovene to, že si zadáte inzerát ako keď niečo predávate na inzercii. Len predávate seba 🙂 proste bude tam niečo ako CV-čko len tam budú vaše záujmy, povaha, proste niečo o vás, a na to sa vám hlásia záujemci. To je zoznamka. Také niečo nerobím.

@curlie volal ma priamo môj muž k nemu na tú párty, lebo sme sa “poznali” ale doslova len, že sme sa pozdravili -chodil do baru, kde som v tom čase brigádovala, inak som nevedela ani ako sa volá, kým mi neprišla správa na fb ale páčil sa mi 😅. V ten večer som ešte predtým bola s mojou partiou a presviedčali ma, či som si istá a že keby dačo tak mám volať, prídu pre mňa 😂.
@anonym_813fa0 jeeeej to je super 😀 všetko je tak ako má byť😍