Ako efektívne používať Badoo na zoznámenie?
Očúvajte ma sem, scem sa sváma povyprávat o jednej veci. Ta očúvajte: Stáhel sem si Badoo, vácerí ho spomínáte tag určite sa vyznáte vácej v tem. Keď som to testuval furt to pýtalo placení. Dal som tam za 10€ na mesác, rekú vyskúšám, ale nič moc. Jak to funguje? Písat sa nedá. Keď som mal neplacenú free verziu furt mi chodzili notifikácie že kemu sa páčim, a kolké ma označili atď. Keď sem na to klikeu tak pýtalo penáze. Teraz jak to mám na mesác zaplacené, mi tí notifikácie nechodzá. A múžem len donekonečna pozerat profily a hlasuvat páčí/nepáčí. Okrem teho sa nic nedeje. Tak mi vysvetlite ako ste sa cez to zeznámili? Ako ste si napísali alebo čo? Jak to vlastne funguje? Jak sa tam zeznámím?
Ocuvaj ma sem, zober do ruky vidly a chod prekladat hnoj do kravinca, lebo akurat tak tomu zodpoveda tvoj prejav.
More čo s tym je? Bárdze kliknem a zase sce placení? Ha čo tam donekonečna treba dávat penáze? Ha dá sa to vúbec používat jako zeznamku? Alebo je to len na tahání penazí? Vyprávajte jak ste sa cez hento vedzeli zeznámit?
nemáš peniaze,hlavne že na somariny míňaš
More čo s tym je? Bárdze kliknem a zase sce placení? Ha čo tam donekonečna treba dávat penáze? Ha dá sa to vúbec používat jako zeznamku? Alebo je to len na tahání penazí? Vyprávajte jak ste sa cez hento vedzeli zeznámit?
@unbeholfen Zbytočný čas a peniaze.Nenájdeš tam vyberačky kontajnerov a ak nebudú mať psych.diagnózy, tak si s tebou nikdy naozaj ŽIADNA nezačne. Zo začiatku mi ťa bolo ĺúto, toĺko rád si tu dostal,ale ideš si svoje,ako beznádejný pacient .Je to bez šance, si otravný,slizký, neschopný a neustále vysoko rúbeš.
nemáš peniaze,hlavne že na somariny míňaš
@rozculena však práve to chcem zistiť či je to možné zadarmo používat, já nésom milionár aby tahali furt penáze ze mna… Ale kolkí to spomínajú že sa tam zeznámili. Ha čo kólko na to minuli?
@unbeholfen Zbytočný čas a peniaze.Nenájdeš tam vyberačky kontajnerov a ak nebudú mať psych.diagnózy, tak si s tebou nikdy naozaj ŽIADNA nezačne. Zo začiatku mi ťa bolo ĺúto, toĺko rád si tu dostal,ale ideš si svoje,ako beznádejný pacient .Je to bez šance, si otravný,slizký, neschopný a neustále vysoko rúbeš.
@anonym_28b735 však normálne sa snima chcem povyprávat. Čo je na tem? Ony nebedzá že vyberám kontajnery, a keď mám penáze tak to nerobím.
Bud rad,ze ti to nejde.Pisat si s nejakou touto hatlaninou,tak ti ziadna neodpise.
@anonym_28b735 “si otravný,slizký” na toto si na základe čoho prišiel/a? A to že som neschopný nevedia, možno sa mi podarí raz stabilne udržať v práci a tak nebude nič podozrivé.
Ludia každý má právo lásku.
@unbeholfen furt mi chodzili notifikácie že kemu sa páčim, a kolké ma označili atď. Keď sem na to klikeu tak pýtalo penáze
to bola reklama len na to aby si si zaplatil
ako to v pozadí funguje tu máš video
to nemyslis vazne, vyhodit 10 euro za to aby si sa zozamil so zufalkami z badoo??
Ocuvaj ma sem, zober do ruky vidly a chod prekladat hnoj do kravinca, lebo akurat tak tomu zodpoveda tvoj prejav.
@anonym_fbf039 kravinec je to co z kravy vyjde na opacnom konci od papule, to kde kravy byvaju sa vola kravin
Pocuj. napis nieco o sebe viac a skusime ti niekoho najst. ak sedi realne ta galanta co tam mas napisane tak hned poznam dve uzasne zeny ktore tam byvaju a su zarucene same
ty si riadna mimoza....
@unbeholfen Strašne, ale naozaj strašne si skurven -e trápny…
@unbeholfen Strašne, ale naozaj strašne si skurven -e trápny…
@nikoletta1712 teraz to este hodil na zahoractinu,to je novinka 😃
@anonym_fbf039 kravinec je to co z kravy vyjde na opacnom konci od papule, to kde kravy byvaju sa vola kravin
@viestta haha, tak si moze vybrat😅😂
Pocuj. napis nieco o sebe viac a skusime ti niekoho najst. ak sedi realne ta galanta co tam mas napisane tak hned poznam dve uzasne zeny ktore tam byvaju a su zarucene same
@samo789 som z Galanty, nezadaný, nefajčiar, pijem príležitostne max. trocha vína na zábave. Bavia ma rôzne záluby, bicyklovanie, kino, tanečné zábavy, jarmoky, koncerty, relax, prechádzka v prírode, výlety po okolí, rád sa rozprávam. Klidne daj niečo nejake tipy. Ďakujem.
@unbeholfen furt mi chodzili notifikácie že kemu sa páčim, a kolké ma označili atď. Keď sem na to klikeu tak pýtalo penáze
to bola reklama len na to aby si si zaplatil
ako to v pozadí funguje tu máš video
@anonym_0b8a41 áno pozrel som video ale tam sa riešila konkrétna zoznamka ktorá to má aj v obchodných podmienkach. Ale o Badoo sa tam nebavili. Tam to tak nemusí byť.
@anonym_0b8a41 áno pozrel som video ale tam sa riešila konkrétna zoznamka ktorá to má aj v obchodných podmienkach. Ale o Badoo sa tam nebavili. Tam to tak nemusí byť.
@unbeholfen preto si treba riadne prečítať obchodné podmienky, tých zoznamiek kde píšeš s moderátorom je viac
https://hnonline.sk/slovensko/96183060-problema...
@unbeholfen napríklad taká falošná zoznamka kde si platíš za písanie s moderátormi a žiadne reálne zoznámenie nikdy nebude vyzerá takto
@samo789 som z Galanty, nezadaný, nefajčiar, pijem príležitostne max. trocha vína na zábave. Bavia ma rôzne záluby, bicyklovanie, kino, tanečné zábavy, jarmoky, koncerty, relax, prechádzka v prírode, výlety po okolí, rád sa rozprávam. Klidne daj niečo nejake tipy. Ďakujem.
@unbeholfen a zvladol by si 3 male deti ale k tomu mas bonus, jednu z najuzasnejsich a najkrajsich zien z galanty, ktora je vysoka, stihla, takmer dokonala ?
@unbeholfen a zvladol by si 3 male deti ale k tomu mas bonus, jednu z najuzasnejsich a najkrajsich zien z galanty, ktora je vysoka, stihla, takmer dokonala ?
@samo789 prečo to chceš tej žene spraviť? Má tri malé deti 4te veľké nepotrebuje.on by vzal aj z osady jemu je to jedno. Nerob to tej žene
@samo789 nebodaj spoluobčanka že má tolko detí? Takmer dokonalá? Čo je na nej nedokonalé. Na našom sídlisku chodí jedna vysoká štíhla s dvomi deckami, to nebude ona? Porozprávať sa môžeme, povedz jej že chalan z Galanty by sa s ňou porozpraval popísal si.

@unbeholfen ocuvaj ma sem...vieme ze vies normalne po slovensky pisat a dokonca aj celkom zrozumitelne. Tuto pseudozahoractinu nikto citat nebude.