icon

Ako nadviazať kontakt s opačným pohlavím?

arvin_sark
Včera o 10:44

Ahojte, našiel som toto fórum a občas si tu čítam, aké rôzne problémy ľudia riešia. Tak ma napadlo, že sem dám aj svoj a svoje myšlienky.

Mám 34, nudnú, ale dobre zaplatenú prácu z domu. Bývam mimo veľkých centier na Horehroní v podnájme lebo neviem, či tu chcem ostať. Taký klasický problém. Nedarí sa mi nejak nadviazať bližší kontakt s opačným pohlavím. Vlastne je to všeobecný problém, kde sa dá vôbec stretnúť s ľuďmi.

Oslovovanie náhodných okoloidúcich v obchode a na ulici mi príde ako obťažovanie. Chodím behať, na turistiku, ale nikde nikoho alebo iba skupinky. Tieto veci nevyzerajú byť ako cesta.

Skúšal som zoznamovacie aplikácie. Veľakrát som si dlho s niekým písal. Väčšinou to padlo na tom, že boli na druhom konci Slovenska alebo proste už neodpísali. Tam so to skúsil tak, že čo najskôr sa stretnúť. Podarili sa mi dve rande, ktoré si myslím, že boli okej, možno by sa dali nazvať, že boli aj dobré z mojej strany. Nemohol som sa, ale zbaviť pocitu, že sa dievčatá tvárili trochu sklamané a brali to rutinérsky lebo boli už na takýchto stretkách veľa krát. Ďalšie rande už odmietli s takými všeobecnými dôvodmi. Ale boli zlaté, že môžeme zostať v kontakte a bla bla tieto veci.

Mám silný pocit, že je to v tom ako vyzerám. Mám len 180, takže vysoký nie som a už mi aj začínali rednúť vlasy, tak som sa musel oholiť. Nie som ani stand up komik so strieborným jazykom, takže ani takto nikoho moc nenamotám.

Zdá sa mi, že dnes je to tak, že ženy by chceli všetko alebo radšej vôbec nič. Ale to nie je výčitka. Ľudia už nemusia byť od seba závislí a môžu čakať a tie appky a soc. siete im dávajú veľký výber.

Máte nejaké nápady čo robiť, myšlienky, názory?

Veľa krát som sa začal zmierovať s tým, že to tak proste pre mňa bude, ale po čase sa to vráti.

anonym_92cf18
Včera o 10:54

A máš bradu/strnisko? Mnohí bez vlasov s ňou vyzerajú lepšie.

mysicka36
Včera o 10:55

Keďže si spomenul, že si aktívny pri športe, turistikuješ... tak tu ma hneď napadajú nejaké FB skupiny kde sa ľudia dohadujú. U nás v BA je skupina turistika a výlety z Bratislavy. A veru som sa pár krát pridala a bola to vždy fajn zostava rôzneho veku aj pohlavia. Nieje to zoznamka, ale takto spoznáš nejakých ľudí a čo ty vieš? Možno to aj s niekym zaiskrí 😉

arvin_sark
autor
Včera o 11:05
@anonym_92cf18

A máš bradu/strnisko? Mnohí bez vlasov s ňou vyzerajú lepšie.

@anonym_92cf18 Mám, to si pestujem, keď už po vlasoch veľa nezostalo 😅

anonym_e2eca3
Včera o 11:06

Kolko mas rokov, ked uz vlasy rednu, mas uz za sebou vztahy? Dnes je to tazke, kazdy ma hyperego, zoznamka to hyperego naboostuje, ze mam predsa tooolko moznosti. Pockam aj par rokov na nieco uzasneeee, co musiiii uuurcite prist. Houno, houno zlata rybka, musime iba umriet.
Co spoluziaci, spoluziacky a ich kamaratky? Ludia sa zoznamuju na skole, v praci (home office je smola), pri cestovani, na kurzoch, spolocnych treningoch (fitko nie je spolocny trening) a az uplne nakoniec na zoznamke. Lebo na zoznamke musis mat super fotku, super profil (idealne majitel nobelovej ceny, co vlastni miliardovu firmu), musis sa vediet super vyjadrovat, investovat vela casu a energie do pisania, z ktoreho tak z 10tich tak dve prejdu do rande, kde jedno pokracuje a co najviac pozyvat a platit.

arvin_sark
autor
Včera o 11:08
@mysicka36

Keďže si spomenul, že si aktívny pri športe, turistikuješ... tak tu ma hneď napadajú nejaké FB skupiny kde sa ľudia dohadujú. U nás v BA je skupina turistika a výlety z Bratislavy. A veru som sa pár krát pridala a bola to vždy fajn zostava rôzneho veku aj pohlavia. Nieje to zoznamka, ale takto spoznáš nejakých ľudí a čo ty vieš? Možno to aj s niekym zaiskrí 😉

@mysicka36 Hm, skúsim pozrieť, diky.

arvin_sark
autor
Včera o 11:13
@anonym_e2eca3

Kolko mas rokov, ked uz vlasy rednu, mas uz za sebou vztahy? Dnes je to tazke, kazdy ma hyperego, zoznamka to hyperego naboostuje, ze mam predsa tooolko moznosti. Pockam aj par rokov na nieco uzasneeee, co musiiii uuurcite prist. Houno, houno zlata rybka, musime iba umriet.
Co spoluziaci, spoluziacky a ich kamaratky? Ludia sa zoznamuju na skole, v praci (home office je smola), pri cestovani, na kurzoch, spolocnych treningoch (fitko nie je spolocny trening) a az uplne nakoniec na zoznamke. Lebo na zoznamke musis mat super fotku, super profil (idealne majitel nobelovej ceny, co vlastni miliardovu firmu), musis sa vediet super vyjadrovat, investovat vela casu a energie do pisania, z ktoreho tak z 10tich tak dve prejdu do rande, kde jedno pokracuje a co najviac pozyvat a platit.

@anonym_e2eca3 34 rokov. Jedna polovica rodiny má husté čierne vlasy a jedna polovica je plešatá 😁 Spolužiaci, kamaráti ta tam po svete žijú vlastné životy. Ale okrem najväčšieho fešáka má každý podobný problém. Preto ma to aj ťahá k záveru, že to bude dôvod.

To hyperego sa ani nedá vyčítať, keď máš v telefóne hárem chlapov 😄

anonym_da45a1
Včera o 11:24
@arvin_sark

@anonym_e2eca3 34 rokov. Jedna polovica rodiny má husté čierne vlasy a jedna polovica je plešatá 😁 Spolužiaci, kamaráti ta tam po svete žijú vlastné životy. Ale okrem najväčšieho fešáka má každý podobný problém. Preto ma to aj ťahá k záveru, že to bude dôvod.

@arvin_sark no veď to, že všetci už budeme žiť len so svojimi telefónmi a AI. Tie neodvrávajú, nemajú maniere, nestoja veľa peňazí ani úsilia, nie sú neverné.

anonym_e2eca3
Včera o 11:25
@arvin_sark

@arvin_sark no harem chlapov, z ktorych 30% su vzhladovi aj vzdelanostni zufalci, co idu copy-paste. 40% su, co chcu popri manzelke iba zasunut a jedine, co moze od nich ocakavat, su vaginalne kvasinky a 30% normalnych, co hladaju vztah. A vacsina tych normalnych nie je pre nu dost dobrych, lebo jej nedochadza, ze hodinky tikaju a cas jej bezi.

arvin_sark
autor
Včera o 11:30
@anonym_e2eca3

@arvin_sark no harem chlapov, z ktorych 30% su vzhladovi aj vzdelanostni zufalci, co idu copy-paste. 40% su, co chcu popri manzelke iba zasunut a jedine, co moze od nich ocakavat, su vaginalne kvasinky a 30% normalnych, co hladaju vztah. A vacsina tych normalnych nie je pre nu dost dobrych, lebo jej nedochadza, ze hodinky tikaju a cas jej bezi.

@anonym_e2eca3 Tak keď povedzme majú 100 matchov, tak stále tam majú 30 súcich chlapov vieš čo.

anonym_457694
Včera o 11:41

Autor, čo ti ja viem...tvoj písomný prejav je úplne v pohode, nevyzeráš byť takto nejaký moták, čo ani súvislú vetu nedá dokopy. Ak však dve baby po stretku nemali záujem, bude to asi niečo vzhľadové. S tým ale veľa nenarobíš. Dúfam, že si ich nenechal zaplatil polovicu útraty, nebodaj celú..? Ako tu zvyknem čítať skúsenosti žien 🙂

anonym_edc281
Včera o 11:52

nejaké spolužiačky zo základnej/strednej nemáš nablízku? dáte stretko zo školy a pozveš ich na kávu, pohárik a uvidíš

anonym_457694
Včera o 11:55
@anonym_edc281

nejaké spolužiačky zo základnej/strednej nemáš nablízku? dáte stretko zo školy a pozveš ich na kávu, pohárik a uvidíš

@anonym_edc281 to je také ošemetné. Keď sa začne ozývať bývalým spolužiakom/spoluziackam a volať ich na kávu, každý si hneď predstaví, že robí poistovaka, alebo "agenta s teplou vodou" 🙃

arvin_sark
autor
Včera o 11:58
@anonym_457694

Autor, čo ti ja viem...tvoj písomný prejav je úplne v pohode, nevyzeráš byť takto nejaký moták, čo ani súvislú vetu nedá dokopy. Ak však dve baby po stretku nemali záujem, bude to asi niečo vzhľadové. S tým ale veľa nenarobíš. Dúfam, že si ich nenechal zaplatil polovicu útraty, nebodaj celú..? Ako tu zvyknem čítať skúsenosti žien 🙂

@anonym_457694 Ee, zavolal som ich na stretko, prišiel som, pozval som, všetko podľa zvyklostí. Možnože až príliš dobrý chlapec? 😁

anonym_457694
Včera o 12:02
@arvin_sark

@anonym_457694 Ee, zavolal som ich na stretko, prišiel som, pozval som, všetko podľa zvyklostí. Možnože až príliš dobrý chlapec? 😁

@arvin_sark A pýtali sa ťa koľko asi tak zarobíš, a či bývaš vo vlastnom?

arvin_sark
autor
Včera o 12:07
@anonym_457694

@arvin_sark A pýtali sa ťa koľko asi tak zarobíš, a či bývaš vo vlastnom?

@anonym_457694 Len tak vo všeobecnosti, že kde robím a bývam. Na konkrétne čísla sa nepýtali, to by bolo aj dosť divné.

anonym_457694
Včera o 12:13
@arvin_sark

@anonym_457694 Len tak vo všeobecnosti, že kde robím a bývam. Na konkrétne čísla sa nepýtali, to by bolo aj dosť divné.

@arvin_sark ešteže tak 😅
No budeš to mať ťažké, každý deň tu píšu ženy (ale aj muži) ako je náročné sa dnes s niekým zoznámiť.
😔

7miriam77
Včera o 12:22

Vravíš, teda píšeš, že žiješ v podnájme na Horehroní. A čo tak zmeniť prostredie a presťahovať sa inde?? Asi to chce nejakú zmenu a možno tých zmien potom príde viac. Podľa písania vyzeráš byť ako v pohode chlap....veľa šťastia 🍀

catherin4
Včera o 12:38

Treba to skusat dalej na zoznamkach, tam je najvacsia sanca sa zoznamit. Dve stretka je este nic. Ja som nasla na zoznamke, ale hladala som dost dlho.

arvin_sark
autor
Včera o 12:52
@catherin4

Treba to skusat dalej na zoznamkach, tam je najvacsia sanca sa zoznamit. Dve stretka je este nic. Ja som nasla na zoznamke, ale hladala som dost dlho.

@catherin4 Ono aj tie dve stretká boli taká náhoda. Pred tým dlho nič a potom dlho nič. Tá dynamika tej komunikácie mi trochu lezie na psychiku. Otázka, odpoveď, otázka, odpoveď a takto dookola výsluch, nie konverzácia. Pripadám si ako posledný chudák, že tam mám zabávať niekoho, kto si prišiel dvíhať ego.

anonym_da45a1
Včera o 13:03
@arvin_sark

@catherin4 Ono aj tie dve stretká boli taká náhoda. Pred tým dlho nič a potom dlho nič. Tá dynamika tej komunikácie mi trochu lezie na psychiku. Otázka, odpoveď, otázka, odpoveď a takto dookola výsluch, nie konverzácia. Pripadám si ako posledný chudák, že tam mám zabávať niekoho, kto si prišiel dvíhať ego.

@arvin_sark na zoznamkách je presne také vysoké percento nesebakritických žien s extrémnymi nárokmi, ktoré sa navyše vlastne ani nechcú zoznamovať a spoznávať, ako len-sexuchtivých a nie-nezadaných mužov. Takže nájsť tam niekoho "normálneho" chce trpezlivosť a investovanie času, vôle aj peňazí. A aj tak sa úspech dostaví len zopár šťastlivcom, ktorí sa v danom čase na danej zoznamke náhodou nájdu. Vo vyššom veku ľudia priviazaní k svojim nehnuteľnostiam a záväzkom už nejakú lásku na diaľku nezvládnu.

andrejka2424
Včera o 13:09
@arvin_sark

@arvin_sark Hlavne neostaň zatrpknutý voči ženám, lebo potom je to už istota, že ostaneš sám, lebo toto každá vycíti, aj sebaľútosť je veľmi odpudivá. Mňa by plešina neodradila. Sama mám riedke vlasy a to som žena. Ja som si muža našla na zoznamke. Na vzhľad som nemala príliš vysoké požiadavky, chcela som takého, pred ktorým sa nebudem musieť sama trápiť pre svoje nedostatky a bude ma mať rád takú ,aká som. Dôležité bolo pre mňa, aby nebol manipulátor, psychopat, alkoholik, násilník a gemblér a sukničkár . Tu na koníku je vás viacero takých, čo hľadajú ,ale na mňa tvoje slová pôsobia dobre, zaujal by si ma, keby som bola slobodná. Takže nevzdávaj to po dvoch rande, možno tú pravú nájdeš na 50 pokus.

podvody
Včera o 18:07

@arvin_sark víš co by muklové, co fyzicky makaj za minimálku, za to dali aby mohli mít tvou "nudnú prácu z domu"? Na také sa nesťažuje lebo niekto by bol ako kráľ keby mohol mať tvoju prácu.

Choď do Brezna, do Čierneho Balogu. Ja som randil tam u vás na horehroní v obci predajná. Ale nepochopil som tú ženskú, lebo išli sme do Banskej Bystrice, v Európe sme zaparkovali. Troška sme išli na zmrzlinu, potom do lesa za tou malou stanicou sa prejsť. Vyzeralo že nemá záujem, že len kamaráti a tak. No raz keď cestovala cez naše mesto a mala tu prestup, ma zavolala von, že žije na nejakých lazoch s nejakým čechom. A já vravím, fuuu škoda já som ťa chcel, a ona zapotila niečo že: Tak čo si sa neozval, čo si nedal na javo. Ako keby mi dávala šancu že mal som šancu. Ale ja si tak pamätám že ma nechcela.

anonym_5aa31f
Včera o 18:13
@podvody

@arvin_sark víš co by muklové, co fyzicky makaj za minimálku, za to dali aby mohli mít tvou "nudnú prácu z domu"? Na také sa nesťažuje lebo niekto by bol ako kráľ keby mohol mať tvoju prácu.

Choď do Brezna, do Čierneho Balogu. Ja som randil tam u vás na horehroní v obci predajná. Ale nepochopil som tú ženskú, lebo išli sme do Banskej Bystrice, v Európe sme zaparkovali. Troška sme išli na zmrzlinu, potom do lesa za tou malou stanicou sa prejsť. Vyzeralo že nemá záujem, že len kamaráti a tak. No raz keď cestovala cez naše mesto a mala tu prestup, ma zavolala von, že žije na nejakých lazoch s nejakým čechom. A já vravím, fuuu škoda já som ťa chcel, a ona zapotila niečo že: Tak čo si sa neozval, čo si nedal na javo. Ako keby mi dávala šancu že mal som šancu. Ale ja si tak pamätám že ma nechcela.

@podvody Strašné koniny si vymýšĺaš a klameš sám seba. Nerandíš, žiadna ťa nepotrebuje voziť na zmrzlinu do BB. Keby aj áno, toto by si tu riešil tak kvetnato, že by si to každý pamätal. Nefantazíruj, nie je to ničím zaujímavé. Sú to klamstvá.

anonym_71a7e6
Včera o 20:20

Zazivam podobnu skusenost. Zena ak aj natrafi na vyhovujuceho jedinca, ktorý povedzme z 10 kriterii splna 9, je schopna ho neprijat a radsej ostat sama, kvoli problematickemu jednemu bodu (napr: vyska, postava, vyzor, komunikacia, humor, samostatnost, zazemie, zrucnosti, empatia...) Kdezto u chlapa je daleko vacsia ochota ustupku kvoli vidine uspesneho vztahu. Nehovorim len za seba, s podobnou skusenostou som sa uz stretol v diskusii s viacerymi chalanmi.

arvin_sark
autor
Včera o 20:40
@anonym_71a7e6

Zazivam podobnu skusenost. Zena ak aj natrafi na vyhovujuceho jedinca, ktorý povedzme z 10 kriterii splna 9, je schopna ho neprijat a radsej ostat sama, kvoli problematickemu jednemu bodu (napr: vyska, postava, vyzor, komunikacia, humor, samostatnost, zazemie, zrucnosti, empatia...) Kdezto u chlapa je daleko vacsia ochota ustupku kvoli vidine uspesneho vztahu. Nehovorim len za seba, s podobnou skusenostou som sa uz stretol v diskusii s viacerymi chalanmi.

@anonym_71a7e6 Tak niektoré veci sú kritické napr. samostatnosť, výška väčšia ako má ona minimálne. Len keby sme sa vŕtali v takých maličkostiach ako oni, tak sa ti nepáči nikdy žiadna. Ta nikto není dokonalý. Ibaže možno ten ďalší v tom ich telefóne. Všetci to žmolia v rukách ako svätý obrázok 😘

anonym_71a7e6
Včera o 20:53

Po skusenostiach zo zoznamiek, zacinam mat pocit ze zeny aj ked sa vo vseobecnosti povazuju za neznejsie a empatickejsie pohlavie, si myslim, ze su chladnejsie a odolnejsie voci absentujucim citom. Dokazu byt dlhodobo v tomto stave a nepotrebuju pre svoje fungovanie city, nehu a naklonnost druheho.

gabrielladan
Včera o 22:38

Hej. Treba skúšať tie skupiny turistika po Slovensku a podobne! 😊 To mi hneď napadlo, ako ti radili vyššie. Prídeš mi ako super, sympatický chalan podľa písania. Niektoré ženy sú bohužiaľ náročné na výšku ( moje kamošky sú také,ja nie ) a na niektoré veci. A dve stretka je všeobecne málo. Tak nevešaj hlavu! Treba skúšať ďalej ( samozrejme prirodzene,nie nasilu) ...ale láska si príde keď to najmenej čakáš. Mne sa to splnilo vždy 😂 ale určite sa nevzdávaj. Zoznamky si nechaj tak do pozadia,možno ešte stretneš niekoho tam. A vyskúšaj teda tie skupiny ďalšie. A tretia možnosť sú nejaké kurzy...napr.varenia ( tam väčšinou sú ženy) alebo hocičo iné 😄