icon

Ako nájsť dominantnú ženu?

tegrtko
30. okt 2025

Ahoj ako je možné nájsť nejakú dominantnú ženu? Pripadne je tu nejaká ktora hlada nieco také?

anonym_4bede2
30. okt 2025

Hľadaj medzi učiteľkami 🤣 tie sa dožadujú byt autorita, mať v triede ticho, dominantne sú medzi detmi 🤣🙈 iné uchylky neviem poradiť. Dnes sa tu na idiotoch zabávam kvalitne

rozculena
30. okt 2025

@tegrtko
hľadáš dominantnú ženu alebo dominu?

anonym_a6dba8
30. okt 2025

Jaj takých je veľa a takú by si nechcel mať ....

anonym_5e256a
30. okt 2025
@anonym_4bede2

Hľadaj medzi učiteľkami 🤣 tie sa dožadujú byt autorita, mať v triede ticho, dominantne sú medzi detmi 🤣🙈 iné uchylky neviem poradiť. Dnes sa tu na idiotoch zabávam kvalitne

@anonym_4bede2 ja som učiteľka a v súkromí dominantná niesom ani náhodou. Ale môj partner ja skutočný muž a alfa 🙂

anonym_9f8a0d
31. okt 2025
@anonym_a6dba8

Jaj takých je veľa a takú by si nechcel mať ....

@anonym_a6dba8 s možnože áno

anonym_f7de70
31. okt 2025

Ja som žena, svojím spôsobom dominantná a potrebujem veľa seba rovnocenného partnera. A nie, nie som učiteľka. Muž má byť pre mňa oporou, silným článkom, skalou, ktorou nikto nepohne. Nie počúvať a nechať sa manažovať ženou. To nie je pre mňa muž. To je dieťa, povolanie syn.

anonym_a43e83
31. okt 2025

Tiež som dominantná a tip babovecky ma neláka,ak je to myslené takto
Mňa osobne nebaví sa vyvrsovat nad chlapom čo nemá ,,gule,, a mozog🙂

anonym_a43e83
31. okt 2025
@anonym_a43e83

Tiež som dominantná a tip babovecky ma neláka,ak je to myslené takto
Mňa osobne nebaví sa vyvrsovat nad chlapom čo nemá ,,gule,, a mozog🙂

@anonym_a43e83 to už by som si radšej kúpila psa😅 a nič proti psickarom🙏

kiki68
31. okt 2025

Fetlife? Tinder ked zadas co hladas? Alebo v AT a DE je nejaka platforma ako fetlife. Neviem ci chces iba Slovenku.

kiki68
31. okt 2025
@rozculena

@tegrtko

@rozculena Podla mna nieco medzi tym, ale takych ludi je vela a chcu to zit 24/7, aby ta partnerka mala v sukromi taku povahu a sklony.

derdia
31. okt 2025
@rozculena

@tegrtko

@rozculena 🤣🤣🤣

rozculena
31. okt 2025
@derdia

@rozculena 🤣🤣🤣

@derdia neviem,čo ti je smiešne,zrejme nevieš rozlíšiť dané pojmy

derdia
31. okt 2025
@rozculena

@derdia neviem,čo ti je smiešne,zrejme nevieš rozlíšiť dané pojmy

@rozculena prepaaaac ale ty si mimo? Smejem sa nad tou otazlou, ze ci hlada dominantnu alebo dominu.... Ale asi to nechaoes, kedze si rozculena🤣

sevrin
13. nov 2025

Keď sa nad tým zamyslím, skôr by mi tiež vyhovovala dominantná žena, ktorá vie čo chce a ide si aktívne za tým, je ambiciózna. Ale samozrejme musí vedieť byť aj empatická, nie nejaká fúria ktorá si tou dominanciou len niečo lieči. Nenápadné šedé myšky sediace v kúte ma nikdy nelákali.