icon

Ako nájsť novú kamarátku po tridsiatke?

gabik8
21. jún 2026

Ahoj, idem sa tu trošku popýtať, a skúsiť. Dá sa tu nájsť reálne kamarátka? Mám 33 a všetky kamarátky čo mám majú svoje rodiny, životy. Preto nie je možné aby som s nimi trávila toľko času koľko by som chcela. Je tu tiež nejaká taká, ktorá mám podobný,, problém,,? Ako ste riešili podobnú situáciu? Dikes ☺️

anonym_833984
21. jún 2026

Som sama, ziadnu najkamaratku nemam. Mam kamaratky, priatelky, zname...ale na kavu domov si nechodíme. Kavicku pijem s mojim manzelom a s nim predebatim vsetko potrebne. Ohováranie a staranie sa do zivota ineho ma nebavi a nevyhladavam to. Či sa da najst cez MK priatelka na zivot a na smrt? Mozno ano, ale treba ju najst...najdes ich 1000, ale ta echt prava nemusi byt z nich ani jedna. Ale drzim palce. Co ma prísť, pride.

anonym_5030ed
21. jún 2026

Dá. Ja som si tu našla veľmi dobrú kamarátku.

anonym_1007cf
21. jún 2026

Urcite da. No, ja som skusala vzhladom nato, ze moje kamosky su este stale bezdetne tak som si chcela najst nejaku s ktorou budem kecat o tehu a neskor detoch ale nedopadlo to. Ale ja som chcela z mojho mesta nech sa mozme aj stretavat, online ma velmi nelaka. Tak asi zalezi, odkial si a co od kamaratstva ockakavas ci len pismenka alebo aj osobne.

klotildabazarik
21. jún 2026

@gabik8 dobre by nolo napísať aspon skadiaľ si pripadne rovno do" daneho mesta" napisat

gabik8
autor
21. jún 2026

Som z malého mestečka pri Žiline, a tu na koníkovi je z tohto mesta 5 a pol človeka. Ide mi skôr o osobné stretnutia a kecanie ako online písanie. Jednoznačne nehľadám kamarátku na život a na smrť tú už mám. Skôr len nájsť v pohode kamarátku, s ktorou si celkom sadneme sem tam niečo podnikneme, ktorú ako mňa nič neviaže.

gabik8
autor
21. jún 2026
@anonym_5030ed

Dá. Ja som si tu našla veľmi dobrú kamarátku.

@anonym_5030ed závidím 👌 v dobrom slova zmysle

anonym_5030ed
21. jún 2026
@gabik8

@anonym_5030ed závidím 👌 v dobrom slova zmysle

@gabik8 ja som ani nikoho nehľadala, mám kamarátky. Ale stalo sa a som za ňu naozaj vďačná. Držim palce nech sa aj tebe poštastí. Či tu, či niekde inde.

gabik8
autor
21. jún 2026
@anonym_5030ed

@gabik8 ja som ani nikoho nehľadala, mám kamarátky. Ale stalo sa a som za ňu naozaj vďačná. Držim palce nech sa aj tebe poštastí. Či tu, či niekde inde.

@anonym_5030ed ďakujem ☺️ ja prajem vášmu kamarátstvu až vám dlho vydrží 💪 také niečo si treba vážiť v dnešnej dobe

anonym_5030ed
21. jún 2026
@gabik8

@anonym_5030ed ďakujem ☺️ ja prajem vášmu kamarátstvu až vám dlho vydrží 💪 také niečo si treba vážiť v dnešnej dobe

@gabik8 veľmi pekne ďakujem. Krásny zvyšok nedeľe želám . 💜

tesska41
21. jún 2026

Ja by som tiež rada našla kamošku. Bývam už 5 rokov pri dedine kúsok od Vrábel, som v tvojom veku, tiež nie som na vypisovanie. Škoda, že tak od ruky. Osobne mi to moc nejde, som trocha introvert, ľudia si možno myslia že namyslená. Nemám kamošky, lebo otvorene sa viem baviť len keď mi niekto naozaj sadne. Môj najlepší kamarát je môj manžel.

anonym_fa4695
21. jún 2026
@gabik8

@gabik8 Ja som si nasla na ihrisku ihriskove kamosky, jednu dokonca v dome, mame rovnako stare deti. V praci zas pracovne kamosky. Plus obcas som s tymi, co som s nimi robila predtym, ci studovala a mam aj bff zo zakladky,nale.ta zije mimo SR. Vzhladom na rodinu nemam vela casu na kamsoky, skor v praci pokecame, ale ked sa da, idemaj s tymi mimo prace.

anonym_275c14
21. jún 2026

keď si chceš nájsť kamarátku, mala by si napísať odkiaľ si, čo ťa baví, čím si zaujímavá a podobne lebo s nudným človekom fakt nechce nikto byť a podľa toho čo si napísala do príspevku tu nikoho nezaujmeš

mimusa_25
21. jún 2026

Ahooj, mám 29 rokov, tiež nemám nejako veľa kamošiek, kľudne mi napíš 🙂

anonym_821fbb
21. jún 2026

Ja odkedy som na reťazovej materskej som stratila všetky kontakty,aj kvôli tomu že som sa presťahovala do iného mesta .Tiež mi veľmi chýba niekto skym pokecam,zasmejem sa atď

gabik8
autor
Včera o 07:43
@tesska41

Ja by som tiež rada našla kamošku. Bývam už 5 rokov pri dedine kúsok od Vrábel, som v tvojom veku, tiež nie som na vypisovanie. Škoda, že tak od ruky. Osobne mi to moc nejde, som trocha introvert, ľudia si možno myslia že namyslená. Nemám kamošky, lebo otvorene sa viem baviť len keď mi niekto naozaj sadne. Môj najlepší kamarát je môj manžel.

@tesska41 ja mám podobný problém, že niektoré si o mne myslia, že som namyslená čo je ale u mňa absolútny nezmysel. Ja nemám problém s ľuďmi pokecať, zasmiať sa a vždy som si rozumela skôr so staršími ľuďmi odomňa, ale čo sa týka žien okolo môjho veku tak tam je to ťažšie ☹. Je super, že máš manžela ako najlepšieho kamaráta, ale uznajme kamarátka je kamarátka 😅

gabik8
autor
Včera o 07:44
@anonym_fa4695

@gabik8 Ja som si nasla na ihrisku ihriskove kamosky, jednu dokonca v dome, mame rovnako stare deti. V praci zas pracovne kamosky. Plus obcas som s tymi, co som s nimi robila predtym, ci studovala a mam aj bff zo zakladky,nale.ta zije mimo SR. Vzhladom na rodinu nemam vela casu na kamsoky, skor v praci pokecame, ale ked sa da, idemaj s tymi mimo prace.

@anonym_fa4695 no presne takto to majú moje kamarátky, lenže ja som slobodná takže riešim zase úplne iné veci a pracujem v rodinnej firme takže tam moc možností spoznať nových ľudí nemám 😀😀

anonym_fa4695
Včera o 15:49
@gabik8

@anonym_fa4695 no presne takto to majú moje kamarátky, lenže ja som slobodná takže riešim zase úplne iné veci a pracujem v rodinnej firme takže tam moc možností spoznať nových ľudí nemám 😀😀

@gabik8 No tam to mas blbe. Ja mam zvacsa same o dost mladsie kamosky, ktore rodiny nemaju. Ale mne to vyhovuje. Jasne, mam aj +/- rovesnicky s rodinami a niektore mladsie maju tiez rodinu, ale zvycajne majú tak maximalne frajera.

anonym_b4a770
Včera o 20:04

mam o cosi viac ako ty, ale nejako takuto blizko osobu nepotrebujem, mam znamych s ktorymi pokecam tj v praci, popri zaujmovych aktivitach, pokecam s rodicmi, so susedmi to mi staci, v dnesnej dobe najst skutocnych uprimnych ludi ktory nezavidia su prajni, ochotne pomozu ked treba, je ako safranu....