Ako nájsť partnera a založiť rodinu po tridsiatke?
Zdravím, chcela by som sa opýtať a poprosiť o radu. Nedávno som mala 32 rokov a zamyslela som sa žeby som chcela mať partnera a aj rodinu, no neviem ako a kde si mám niekoho nájsť. V mojom veku asi trápne, ale naozaj neviem. A mám pocit, že mi to uniká alebo unikne a premárnim život alebo možnosť. V okolí nemám ľudí, ktorí by mi vedeli poradiť. Je to vôbec možné? Ďakujem za každú radu.
Ako a kde si si hladala doteraz? Lebo vzdy je to to iste - skola, praca, pri konickoch, pri sporte, na festivale, na zoznamke, nahodne na ulici..
@anonym_7dd413 Najviac na zoznamke v škole som študovala externe a tam boli už všetci zadaní v práci samé ženy a na také spontánne oslovovanie nemám veľmi guráž. Asi to znie ako vyhováranie, ale asi som neschopná v tomto.
@anonym_autor tinder
Nebolo by dna aby tu nebola tema kde niekoho spoznat. Spoznaj okrem zoznamky tam kde travis svoj volny cas, cez spolocnych znamych a priatelov, speed dating... Ale velmi nemozes ocakavat, ze ti ten pravy jedneho dna zaklope na dvere len pteto, ze nemas guraz ved nemusis hned pozvat nikoho na rande ale zacat nejakym small talkom.
Ja na zoznamke som spoznala manžela keď som mala čerstvých 31. Bol to trošku beh na dlhé trate lebo pred manželom som natrafila na nie veľmi vhodných a už som si aj začala myslieť že naozaj ostanem sama a tak nejak som sa s tým aj zmierila ,ale nakoniec sa podarilo. Skús byť trpezlivá a netlač na pílu. Viem že roky utekajú ale zapamätaj si, že je lepšie si urobiť dieťa hoci aj neskôr s tým správnym mužom než s tým nesprávnym len preto lebo ťa tlačí čas.
Myslím, ze na august zvolil Modrý kon diskusnú tému Zoznamky. Každý deň to tu je.
vzdy ked citam takuto temu, tak premyslam ze naco... naco to tu pisete.. preco sem nenapises som taka a taka, mam tolko a tolko a som od tadial.. baby nepoznate niekoho pre mna? no a baby co ti budu chciet pomoct tak ti nejakeho dohodia a nie ti radit ako to mas urobit ty.
Premarnit zivot sa da kludne aj ked mas decko a rodinu. to nieje uplne univerzalna odpoved na to ze nevies nalozit zmysluplne s casom ktory ti pridelili na tejto planete
Myslím, ze na august zvolil Modrý kon diskusnú tému Zoznamky. Každý deň to tu je.
@anonym_1e9422 ze? Minule tu typek pisal, kde najst milenku, potom frajerku na zapade... ten bol celkom vtipny
Treba 2 veci. Napísať si čo vlastne hľadáš, lebo ak si príliš náročná, možno ani neexistuje. Tá druhá je otvoriť riadne oči, alebo skúsiť kúpiť bielu paličku a pozorne počúvať. Upozorňujem že cintorín je veľmi zlé miesto, aj keď nejaký zachovalý bohatý vdovec nie je na zahodenie.
Prepáč že sa bavím na tvoj účet, ale podľa posledných výskumov má ľudstvo pomaly vymierať na nechopnosť bežnej komunikácie.
Pozri si moje fotky a neľutuj ma:
https://www.modrykonik.sk/blog/ipsa646/album/brodil-som-hron-fcjm9n/
Mňa už má vyhliadnutá zubatá s kosou a tej neutečiem!
@anonym_autor pri koníčkoch, voľnočasových aktivitách, alebo na zoznamkách, ak v práci nie je šanca. Ženy majú na zoznamkách kvantum odoziev (najmä tie s neprikrášľovanou foto a vľúdnym profilom), ale treba mať súdnosť, byť realista.
Mam kamošku čo ma 34 a dlho si nevedela najst priatela, tak tu dam čo som jej poradila (našla si skvelého chlapa):
- Randenie je o číslach, chceš zvýšiť tvoju šancu nájsť si pravého, nieje to o šťastí
- To znamená že musíš zvýšiť svoju atraktivitu aby si mala najväčšiu šancu sa zapáčiť tomu právemu
- To znamená dobrý štýl, neustále upravená, cvičenie a zhodiť prebytočné kilá
Čo je ale ešte dôležitejšie je stretávať veľa ľudí, ak sedíš doma nestretneš nikoho. Chceš zvýšiť tvoje šance na maximum.
- Každý deň mať sociálnu aktivitu kde spoznávaš ľudí, tanečná, kvíz, dobrovoľníctvo atď.
- aktívne sa prihovaraj ľuďom (nielen mužom), aj ženy majú kamošov, bratov atď.
- kamoška začala chodiť na thajský box, tanečnú, konferencie a začala dobrovoľničiť
- začala organizovať u seba posedenia, večere a posedenia vonku
- musíš sa aktívne ozývať ľuďom a volať ich vonka
Vo výsledku stretávala každý týždeň 10-15 nových mužov. Z tých čo ju zaujali išla na kávu, večeru. Len sa spoznať. Reálne išla na rande asi s 20 mužmi až našla toho správneho a za mňa je to v poriadku.
Mam kamošku čo ma 34 a dlho si nevedela najst priatela, tak tu dam čo som jej poradila (našla si skvelého chlapa):
- Randenie je o číslach, chceš zvýšiť tvoju šancu nájsť si pravého, nieje to o šťastí
- To znamená že musíš zvýšiť svoju atraktivitu aby si mala najväčšiu šancu sa zapáčiť tomu právemu
- To znamená dobrý štýl, neustále upravená, cvičenie a zhodiť prebytočné kilá
Čo je ale ešte dôležitejšie je stretávať veľa ľudí, ak sedíš doma nestretneš nikoho. Chceš zvýšiť tvoje šance na maximum.
- Každý deň mať sociálnu aktivitu kde spoznávaš ľudí, tanečná, kvíz, dobrovoľníctvo atď.
- aktívne sa prihovaraj ľuďom (nielen mužom), aj ženy majú kamošov, bratov atď.
- kamoška začala chodiť na thajský box, tanečnú, konferencie a začala dobrovoľničiť
- začala organizovať u seba posedenia, večere a posedenia vonku
- musíš sa aktívne ozývať ľuďom a volať ich vonka
Vo výsledku stretávala každý týždeň 10-15 nových mužov. Z tých čo ju zaujali išla na kávu, večeru. Len sa spoznať. Reálne išla na rande asi s 20 mužmi až našla toho správneho a za mňa je to v poriadku.
@yoginka231 Ruza pre nevestu keby 20 zien malo ist na rade s jednym muzom a on si z nich vyberal, tak ho umlatia panvicou.😀 ak by to nebola televizna inscenacia a platenym honorarom
@yoginka231 Ruza pre nevestu keby 20 zien malo ist na rade s jednym muzom a on si z nich vyberal, tak ho umlatia panvicou.😀 ak by to nebola televizna inscenacia a platenym honorarom
@anonym_1b0f61 nieje na tom nič zvláštne. Ako chce žena stretnut vysneneho chlapa. Že prvého ktorého stretne? A potom sa rozvádzajú a majú striedavku lebo sa uspokojila s vandrakom.
A potom presne poznam skvelých chlapov, ktorý sa snažia stretávať ale nevedia si nájsť ženu. Čiže za mna to dáva zmysel, lebo potom si vieš vybrať z toho najlepšieho. A ano mali by to robiť aj muži.
Len aby sa z teba neskôr nestala zatrpknutá, večne zahundraná žena po 40tke, ktorá premárnila svoj čas na rodinu, muža, dieťa/deti. Ako poznám jednu v mojej rodine a je to katastrófa byť v jej spoločnosti. Závidi každej žene, čo má muža a dieťa, robí zle, lebo to je jediné, čo jej v jej smutnom živote ostalo.
vzdy ked citam takuto temu, tak premyslam ze naco... naco to tu pisete.. preco sem nenapises som taka a taka, mam tolko a tolko a som od tadial.. baby nepoznate niekoho pre mna? no a baby co ti budu chciet pomoct tak ti nejakeho dohodia a nie ti radit ako to mas urobit ty.
@anonym_42aa3f neviem, či sa mi skôr nebudú vysmievať ale dobre mám 32 rokov pochádzam zo Spišskej Novej Vsi, mám rada kreslenie, knihy najradšej fantasy a sci-fi, filmy/seriály, prechádzky, som skôr introvert ale nebránim sa ľudom a tu je môj instagram https://www.instagram.com/e_teew/
@anonym_42aa3f neviem, či sa mi skôr nebudú vysmievať ale dobre mám 32 rokov pochádzam zo Spišskej Novej Vsi, mám rada kreslenie, knihy najradšej fantasy a sci-fi, filmy/seriály, prechádzky, som skôr introvert ale nebránim sa ľudom a tu je môj instagram https://www.instagram.com/e_teew/
@anonym_autor ide z teba taky smutok,aj z oci ti to ide.Treba sa viac usmievat,zivot je krasny ale treba ho vediet zit.
Aj praca je nas druhy domov,treba si najst taku,kde budes spokojna,kde budes komunikovat s ludmi,viac sa na nich umievat,im spriemnis den na oplatku zase tebe povedia kompliment,co ta potesi a este viac nakopne.
@anonym_autor ide z teba taky smutok,aj z oci ti to ide.Treba sa viac usmievat,zivot je krasny ale treba ho vediet zit.
Aj praca je nas druhy domov,treba si najst taku,kde budes spokojna,kde budes komunikovat s ludmi,viac sa na nich umievat,im spriemnis den na oplatku zase tebe povedia kompliment,co ta potesi a este viac nakopne.
@anonym_4f1b94 Jaj, a to som si myslela, že som v pohode :D ale vďaka za radu

Ako a kde si si hladala doteraz? Lebo vzdy je to to iste - skola, praca, pri konickoch, pri sporte, na festivale, na zoznamke, nahodne na ulici..