Ako reagovať na dar od mladšieho muža?
Ahojte baby, potrebujem poradiť 😊. Stala sa mi taká vec, do práce chodím peši, vždy jednou trasou a toto leto išiel pár krát naproti mne jeden mladík, prvý krát som ho zaregistrovala, keď sa smial resp.usmev od ucha k uchu 🤣, som sa hneď kontrolovala, reku asi mi niečo trčí zo šiat alebo čo. No a takto sme občas na seba narazili a začal sa zdraviť... dobré ránko, tak som slušne pozdravila tiež, vždy úsmev, prišlo mi to nevinné. Takto vždy pár krát v týždni. Neriešila som to nijako a ani sa nezamýšľala nad tým. No dnes sa stala taká vec, že ma zastavil, držal v ruke fľašu so sušenými jablkami a povedal, si krásna žena a prosím vezmi si ich, ususil som ich pre teba, su domáce. Najskôr som ich nechcela vziať, no nakoniec som ich vzala, ..bola to asi chyba😊. No a dnu bol romantický odkaz 😊aj s číslom. Baby, ide o to, že on je mladučký, keby to bol chlap starší, viem ho ľahko poslať do prdele, no teraz neviem, čo mám urobiť aby to bolo ok. Rozmýšľam,že mu dám čokoládu s odkazom, že som zasnúbená, mám dieťa...a vekovo sa teda ozaj nehodime 😊🤣. Čo by ste urobili?
@anonym_autor pekné, milé v dnešnej dobe, no to je asi všetko. Ulož si to do krúžku spomienok. A s čoko by som netrapošila, resp. s odkazom ako školáci. Normálne mu povedz, že ťa potešil, ale máš dieťa a muža. Narovinu ako dospelí.
to ste nezazili co som ja dostala. on ako brigadnik v nejakom copycentre si vyrobil adventny kalendar na sex s nim a mi ho poraroval. .. Priznam sa ze som vyuzila iba raz. bol este ako dieta neskuseny.
@parvinka0001 veď áno, tiež som nad tým tak premýšľala, ale reku,keď on mi niečo dal,tak aby som neostala nič dlžná, preto som premýšľala nad čokoládou. Práveže 15 isto nie 🤣😊, mám po 40tke a teda toto ma dosť zaskočilo. No ako píšem, s chlapom v mojom veku by som si ľahko poradila, no toto je ine. Ďakujem za odpoveď.
@anonym_autor ked ho stretneš, pochval že jablka boli super, že ocenuješ spôsob ako sa chcel zoznámit ale máš vztah a dieta takže to nie je možne
niektore komentáre si nevšimaj, pretože niektore baby skutočne nechápu že mladší muži reaguju na staršie ženy 40+.50+
a ako sa citiš to viem presne, tiež neviem čo s nimi ked sa na teba culia, zdravia a podobne
@parvinka0001 veď áno, tiež som nad tým tak premýšľala, ale reku,keď on mi niečo dal,tak aby som neostala nič dlžná, preto som premýšľala nad čokoládou. Práveže 15 isto nie 🤣😊, mám po 40tke a teda toto ma dosť zaskočilo. No ako píšem, s chlapom v mojom veku by som si ľahko poradila, no toto je ine. Ďakujem za odpoveď.
@anonym_autor vráť mu to
@sashabb necítim sa stará 🙂, no keď on sa narodil, ja som už bola na druhom stupni 🤣, ...Ja som nastavená tak, že chlap by mal byť o niečo starší od ženy.
@anonym_autor 10 rokov ako nie je nejaky rozdiel
@anonym_6d6962 ma cca 32, no možno 30...tipujem, no viac by som mu nepovedala 😊
@anonym_autor 30? A to je podľa teba mladučký? Čo máš 80?
@cutespider si robis srandu, že ? 🤣🤣🤣. No neviem, ale cudziemu mužovi mám upiecť koláč?? Bože, aspoň sa tu človek aj zabaví.🤣 A vracať mu prázdnu fľašu isto nebudem, to nie je slušné 🤔
@anonym_autor koláč piecť nechceš,ale čokoláda áno? Veď v podstate je to rovnaké,dávaš mu darček.Nič mu nedávaj.
@anonym_autor koláč piecť nechceš,ale čokoláda áno? Veď v podstate je to rovnaké,dávaš mu darček.Nič mu nedávaj.
@anonym_4f699c no, tak podľa mňa je rozdiel,keď niekomu upečieš koláč, dáš do toho čas, svoju snahu, čokoládu schmatnem z domu a podám ju. Preto asi aj toto bol jeho zámer, nedať mi kupované ale niečo, čomu venoval svoj čas....ten chalan vie, čo robí 🤣
@anonym_autor 30? A to je podľa teba mladučký? Čo máš 80?
@anonym_4f699c tak pre mňa je mladučký...no pravý vek sa dozviem ráno, ak sa teda stretneme, lebo chcem to uzavrieť čím skôr, no aj sa porozprávať. 😊🤔. Ak vás to tu bude zaujímať, kľudne napíšem rozuzlenie 👍
@anonym_autor vráť mu to
@anonym_4f699c nie, to mi nepríde slušné a on je až moc milý na to, aby som to urobila
Dávať mu čokoládu s odkazom mi príde totálne trápne! A "mladíček" som čakala 19 a nie 30 rokov 😄 nabudúce keď ho stretneš mu povedz, že veľmi pekne ďakuješ, bolo to naozaj milé, ale si šťastná zadaná a máš dieťa. A neboj sa, viac ťa už otravobat nebude.
A inak gesto s odkazom je fakt milé (hoci ja by som jablká od cudzieho nejedla 😄 ) ber to ako kompliment, že si evidentne pekná a sympatická žena
@petracandle presne, toto mi napadlo ako prvé, že takéto jablká by som určite nejedla...
@petracandle presne, toto mi napadlo ako prvé, že takéto jablká by som určite nejedla...
@beronsche veď jasné, no vieš čo ma prekvapilo? Dal navrch papier a bobkový list 🤣. To ma dostalo, a možno ich časom zjem 😊
@anonym_4f699c nie, to mi nepríde slušné a on je až moc milý na to, aby som to urobila
@anonym_autor absolútne netušíš,či to nie je nejaký psycho pacient.Len dúfaj,že je normálny a že tu nebudeš o pár týždňov plakať,že ťa prenasleduje.
Od cudzích neberiem nič,a vôbec nie potraviny.Vieš,či tam nedal nejaký jed?
Áno,ja vždy myslím na to najhoršie.Radšej to,ako byť prenasledovaná alebo unesená alebo zavraždená.
@anonym_autor stalo sa mi minulý rok niečo podobné ale priamo v práci, týpek, tiež mladší, ten mal ale nejakých 25, mi poslal sladkosť a odkaz po kolegyni. Na konci zmeny som za ním išla a normálne mu povedala, že smola, že niekoho mám a žiadne tanecky s vracaním somarin. On ti niečo dal, lebo má záujem, ty nemáš, tak sa k nemu nechovaj rovnako ako on k tebe. Fakt si to môže vysvetliť všelijako
@anonym_autor Dúfam, že to nie je môj syn. Lebo nedávno ho nechala frajerka, ušla mu s basgitaristom a ten môj syn taký zlatý mladý muž. Dobré srdce má, veľmi dlho sa trápil pre ňu, sedem rokov mal len trápenie s ňou. Len ho využívala z peňazí. Ale ja som do toho nezasahovala. Musí sa sám naučiť. A teraz keby stretol teba, čo dáš mu košom. Ešte minulý týždeň mi vravel, že staršie ženy sa mu páčia, že majú také zrelé názory na život.
Prilis to riesis. Ak nemas zaujem, treba len normalne dospelo komunikovat, ze nemas zaujem. Ty si prijala darcek, ides sa revansovat, zakladas o nom temu na MK, rozoberas jeho vek. Chapem, ze ti jeho zaujem asi lichoti, ale ak ho nechces, tak co riesis. Normalne ho odmietni, nie je male decko. Nie su nutne ziadne cokoladky, vysvetlovacky, rozhovory, ani konzultacia s manzelom a zenami na MK.

A ty sa cítiš stará? keď stále opakuješ ako je mladý? veď najlepší vek, aj ty aj on. Nevidím vôbec problém v tom, že tam je cca 10r rozdiel. 😀
@sashabb necítim sa stará 🙂, no keď on sa narodil, ja som už bola na druhom stupni 🤣, ...Ja som nastavená tak, že chlap by mal byť o niečo starší od ženy.