Ako reagovať na dar od mladšieho muža?
Ahojte baby, potrebujem poradiť 😊. Stala sa mi taká vec, do práce chodím peši, vždy jednou trasou a toto leto išiel pár krát naproti mne jeden mladík, prvý krát som ho zaregistrovala, keď sa smial resp.usmev od ucha k uchu 🤣, som sa hneď kontrolovala, reku asi mi niečo trčí zo šiat alebo čo. No a takto sme občas na seba narazili a začal sa zdraviť... dobré ránko, tak som slušne pozdravila tiež, vždy úsmev, prišlo mi to nevinné. Takto vždy pár krát v týždni. Neriešila som to nijako a ani sa nezamýšľala nad tým. No dnes sa stala taká vec, že ma zastavil, držal v ruke fľašu so sušenými jablkami a povedal, si krásna žena a prosím vezmi si ich, ususil som ich pre teba, su domáce. Najskôr som ich nechcela vziať, no nakoniec som ich vzala, ..bola to asi chyba😊. No a dnu bol romantický odkaz 😊aj s číslom. Baby, ide o to, že on je mladučký, keby to bol chlap starší, viem ho ľahko poslať do prdele, no teraz neviem, čo mám urobiť aby to bolo ok. Rozmýšľam,že mu dám čokoládu s odkazom, že som zasnúbená, mám dieťa...a vekovo sa teda ozaj nehodime 😊🤣. Čo by ste urobili?
nieee, to mu nerob, nepochopí.....ak má 32 už nie je mladík v zmysle ako ho vidíš ty.....žiadne darčeky, pekne mu poďakuj a len povedz že máš partnera a dieťa.....viac nerieš....žiadne darčeky, ktoré si mylne vysvetlí....
@mogaa hmm, tak teraz neviem, asi každá naozaj máme iné zmýšľanie, lebo viaceré mi píšu dať mu čokoládu s odkazom, ja som tiež za a ty zasa že nie. Prečo by podľa teba nepochopil? Myslel by si ,že čokoláda je dáka ďalšia šanca? Tak si to myslela ?
Ja by som to tiež riešila bez darčeka, normálne keď sa stretnete, pozdravíte, by som vysvetlila situáciu... nejaká čokoláda ku tomu mi príde úplne zbytočná, nijak to odmietnutie nezmierni, 30+ muž je dosť starý na to, aby zvládol nie od v podstate cudzej ženy, do ktorej sa zapozeral a povedať mu to priamo do očí mi príde omnoho vhodnejšie a úprimnejšie ako pubertálnym odkazom v čokoláde.. nie je medzi vami taký rozdiel, ako z toho robíš, nie je to decko
Neviem prečo ale mám pocit ako píšeš že skôr chces ďalej v tomto pokračovať .
@anonym_f643fd nieeee, čosi. Keby som aj nebola zadaná, on je príliš mladý, v živote som nemala mladšieho partnera a ani by som nechcela, aj keď niekto povie, že vek je len číslo. Isto nie, zajtra to "ukončím" aj keď vlastne nič nezačalo, ale nebudem mu dávať zbytočné nádeje. To isto nie
Dávať mu čokoládu s odkazom mi príde totálne trápne! A "mladíček" som čakala 19 a nie 30 rokov 😄 nabudúce keď ho stretneš mu povedz, že veľmi pekne ďakuješ, bolo to naozaj milé, ale si šťastná zadaná a máš dieťa. A neboj sa, viac ťa už otravobat nebude.
A inak gesto s odkazom je fakt milé (hoci ja by som jablká od cudzieho nejedla 😄 ) ber to ako kompliment, že si evidentne pekná a sympatická žena
Mne čokoláda príde ako flirtovanie. On skúsil, je to milé, nepozná ťa, nevie, že si zadaná. Ale si.
@zuzacka16 veď práve 😊, áno, je veľmi sympatický, usmiaty ako slniečko a je fešák, ale je fakt mladý. A takéto romantické ťahy sú veľmi milé, keďže som romantická duša, no proste teraz ma to mrzí, že to došlo až sem. Ma asi cca 32 rokov, tipujem
@anonym_autor jaj ja som čakala, že napíšeš že má tak 25 rokov max 😂 tak to už potom taký mladý nie je, ale zas na druhej strane píšeš, že máš po 40tke, takže ak je tam rozdiel 10 rokov, môže ti pripadať mladý 😂 ja by som to ukončila tou čokoládou, kašli na to, že ti tu niektoré píšu, že s tým chceš pokračovať a neviem čo, proste jednoducho to tak cítiš, že keď ti on niečo dal, chceš sa aj ty revanžovať a keď on takto skúsil odkazom, daj aj ty odkaz a hotovo, číslo mu určite nedávaj, teda neodpisuj mu cez ten whatsapp a máš vybavené..keď už nepochopí, tak to už nie je tvoj problém no..
Ani ja by som nedala čokkoládu. Podakovala by som jablká a povedala že som zadaná
Dávať mu čokoládu s odkazom mi príde totálne trápne! A "mladíček" som čakala 19 a nie 30 rokov 😄 nabudúce keď ho stretneš mu povedz, že veľmi pekne ďakuješ, bolo to naozaj milé, ale si šťastná zadaná a máš dieťa. A neboj sa, viac ťa už otravobat nebude.
A inak gesto s odkazom je fakt milé (hoci ja by som jablká od cudzieho nejedla 😄 ) ber to ako kompliment, že si evidentne pekná a sympatická žena
@petracandle no veď ja v to dúfam, že ma aspoň 30 🤣🤣. Tu čokoládu som chcela dat len z dôvodu, že on mne tiež niečo dal, inak by ma to nenapadlo, nerada ostávam dlžná. Baby, ďakujem vám všetkým za názory a rady....❤️😍😘👍
@anonym_autor jaj ja som čakala, že napíšeš že má tak 25 rokov max 😂 tak to už potom taký mladý nie je, ale zas na druhej strane píšeš, že máš po 40tke, takže ak je tam rozdiel 10 rokov, môže ti pripadať mladý 😂 ja by som to ukončila tou čokoládou, kašli na to, že ti tu niektoré píšu, že s tým chceš pokračovať a neviem čo, proste jednoducho to tak cítiš, že keď ti on niečo dal, chceš sa aj ty revanžovať a keď on takto skúsil odkazom, daj aj ty odkaz a hotovo, číslo mu určite nedávaj, teda neodpisuj mu cez ten whatsapp a máš vybavené..keď už nepochopí, tak to už nie je tvoj problém no..
@zuzacka16 presne tak to urobím 👍🍀, veď je milión spôsobov a každá sme iná a preto, tie názory sa rôznia. Pre niekoho je trápne toto pre ďalšieho iné... nikdy nebude 100%zhoda. Dám mu čokoládu a odkaz a ďalej nebudem riešiť. Ďakujem ti😘, paa
@petracandle no veď ja v to dúfam, že ma aspoň 30 🤣🤣. Tu čokoládu som chcela dat len z dôvodu, že on mne tiež niečo dal, inak by ma to nenapadlo, nerada ostávam dlžná. Baby, ďakujem vám všetkým za názory a rady....❤️😍😘👍
@anonym_autor čokoládu mu teoreticky môžeš dať, ale urcite nie s odkazom ako ti tu písali 😄 normálne mu povedz do očí (či už s čoko alebo bez) že ďakuješ, ale si šťastne zadaná
Urcite nie cokolada, ste 2 dospelí ľudia, nabuduce mu na rovinu povedz ked ho stretnes, ze ďakujes, ale mas muza a dieta. Hotovo
Čokoláda sa podľa mňa nehodí, lepší by bol nejaký malý domáci koláčik napr. z tých jabĺk (služba za službu, mal s tým robotu). Alebo mu aspoň vráť prázdny pohár, že je pokazený (bez jabĺk) 😁
Čokoláda sa podľa mňa nehodí, lepší by bol nejaký malý domáci koláčik napr. z tých jabĺk (služba za službu, mal s tým robotu). Alebo mu aspoň vráť prázdny pohár, že je pokazený (bez jabĺk) 😁
@cutespider si robis srandu, že ? 🤣🤣🤣. No neviem, ale cudziemu mužovi mám upiecť koláč?? Bože, aspoň sa tu človek aj zabaví.🤣 A vracať mu prázdnu fľašu isto nebudem, to nie je slušné 🤔
Zatiaľ odpovedajú myslím samé ženy. Ja by som sa opýtala snúbenca, ako by reagoval na čokoladu on. Za mňa, bez čokolády, normálne vysvetliť. (Inak si myslím, že prijať darček neznamená "ostať" dlžná).
@petracandle ďakujem 😘
@mogaa hmm, tak teraz neviem, asi každá naozaj máme iné zmýšľanie, lebo viaceré mi píšu dať mu čokoládu s odkazom, ja som tiež za a ty zasa že nie. Prečo by podľa teba nepochopil? Myslel by si ,že čokoláda je dáka ďalšia šanca? Tak si to myslela ?
@anonym_autor nie, len ak mu dáš čokoládu, si povie že veď kamarád taky rád😅 budeš na neho milá, bude skúšať🙂 chceš ho ako kamaráta?
Nemala si brat nic a nekontaktuj ho, ked sa nechces dostat do zbytocnych problemov. Ty nikdy nevies, co je to za cloveka, moze milo posobit, sympaticky, moze byt pekny. Ked ho stretnes, podakuj mu za jablka s tym, ze si zasnubena a vztah uz mas. Nic mu nedavaj, ani cokoladu, ani kolac, lebo tym mozes v nom vzbudit nadej. Nie je to 15 rocny chlapec, co nevie, ze nie vzdy su tie city a sympatie opatovane.
@anonym_autor nie, len ak mu dáš čokoládu, si povie že veď kamarád taky rád😅 budeš na neho milá, bude skúšať🙂 chceš ho ako kamaráta?
@mogaa nechcem ho ako kamaráta🙂, preto mu nepíšem sms a nedám mu moje číslo
A snúbenec ti,čo na to povedal? Inak mňa napadlo,však vezmi dieťa,snúbenca a tou cestou,čo chodíš do práce sa prejdite a uvidíš,či dotyčný stále bude mať o teba záujem.
@anonym_autor keď sa ti páči-nechaj si ho do zálohy (ako kamaráta) nikdy nevieš 😉 a že je mladší? No a čo! Dnes je to móda!
@cutespider si robis srandu, že ? 🤣🤣🤣. No neviem, ale cudziemu mužovi mám upiecť koláč?? Bože, aspoň sa tu človek aj zabaví.🤣 A vracať mu prázdnu fľašu isto nebudem, to nie je slušné 🤔
@anonym_autor, myslel som to úplne vážne, ale iba jeden malý kúsok, nie celý plech. V minulosti fungoval takýto výmenný obchod bežne. Niekto mal v záhrade viac úrody, tak sa s ňou podelil a niekto iný robil koláče, tak mu na výmenu priniesol ochutnať koláč. Ak má záhradu a suší ovocie, pravdepodobne sa bude vyhýbať nezdravým sladkostiam, ale domáci koláčik by ho mohol potešiť.
A snúbenec ti,čo na to povedal? Inak mňa napadlo,však vezmi dieťa,snúbenca a tou cestou,čo chodíš do práce sa prejdite a uvidíš,či dotyčný stále bude mať o teba záujem.
@anonym_fc22f3 dcérka je v Tom čase v škole a snúbenec v práci 🙂. A čo na to povie snúbenec, to uvidím poobede🤣, my nemáme žiadne tajnosti a jasné, že mu to poviem. Sama som zvedavá, čo mi on poradí urobiť
@anonym_fc22f3 božeeee načo také hry...... jak puberťáci
@anonym_autor keď sa ti páči-nechaj si ho do zálohy (ako kamaráta) nikdy nevieš 😉 a že je mladší? No a čo! Dnes je to móda!
@anonym_2b0d39 no to máš pravdu, no ja takej mode neholdujem. Neviem si ani len predstaviť mať niečo s tak mladým 😊, cítila by som sa blbo.
A ty sa cítiš stará? keď stále opakuješ ako je mladý? veď najlepší vek, aj ty aj on. Nevidím vôbec problém v tom, že tam je cca 10r rozdiel. 😀
@mogaa nechcem ho ako kamaráta🙂, preto mu nepíšem sms a nedám mu moje číslo
@anonym_autor tak načo čokoláda cudziemu človeku? a ešte chlapovi? ja viem , že to to lichotí, ale čokoládou ho len posmelíš a vzbudíš "nádej? že by mohlo ísť ja o niečo viac....vydatá alebo nie, bezdetná či s 3 deťmi....to je uplne jedno....čokoládou ho jednoducho povzbudíš....to je môj názor
@anonym_autor krásne gesto od neznámeho 🙂 normálne mu povedz, že si zadaná

@thereisabear mám snúbenca a som v dlhodobom šťastnom vzťahu ♥️
@anonym_autor tak to by som ho hneď zrušila a nedávala mu čokoládu.